- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.701
Dogru soyluyosun canim sabah okudum aksam unuttum simdi 200 daha atlarim ben sen + koyabilirsine
tebrikler hanımlaaaar :)
valla ben bu hareketi gunde 100-200 tekrar yapıyodum, super bisi
sen iste seni bende adam ederim gulum, bu hafta ısınalım, yarın ben baslıyorum spora, sonra gelsin jillianlar
ben seni temsil ettim kaptanım guzelce sen uzulmebirde hedef38beden gelmeyecekse ona da soralım kaptan yardımcısı degisikligi yapalım, bana da biraz yardımı olur :)
cezan 400 du canım yanlıs mı yazmısım acaba ? bu arada kuruyemisi ne zaman bırakıyosun bacım ?
heeee hatırlatmasan olmazdı!!! ben dugunden once izbe ayrıldım o ara 64.4 oldum yine dustum iste bu sabah 59.7 idi cumadan 100 gr eysik
Iyisindir umarım şimdi, geçecek emin ol.kızlar bende hala anestezinin aptallıgı var azıcık uzanayım, ya gece ya yarın yazarım yine beni ozleyin anacım
60 cnm :)S3nde kendini mutlu hissettigin kiloda birakirsin
Bugün ölçüleri yazacaktik
114,4 : Göğüs 122, bel 114, kalça 136, üst tek bacak 86
70,6. : Göğüs 89. , bel 75 , kalça. 98, üst tek bacak 56
Göğüs :97
Göğüs Altı :67
Bel : 94
Basen :102
Üst Bacak : 61
Alt Bacak :40
Kol :31
bir hafta öncesi....
Gogus91
Bel 75
Kalça 98
Kol 29
bacak 50 ust
2ay önce popo 109 du bel 88
Tebrikler kızlar ne güzel fark etmiş bende hep tuttum defter yarın farkı yazayım bende banada moral olsun:)ilk başladığımda ölçseymiştim o göbek böööyle benden önde giderken bir fark görürmüştüm....
72,8 kg iken
Göğüs : 99
Göğüs Altı : 67
Bel : 96
Basen : 103
Üst Bacak : 63
Alt Bacak : 40
Kol : 31
bu da 69 larda
Göğüs :97 -- 2cm
Göğüs Altı :67 - hiiiç
Bel : 94 -- 2 cm
Basen :102 - 1 cm
Üst Bacak : 61 - 2 cm
Alt Bacak :40 - hiiç
Kol :31 -- hiç....
Geçmiş olsun canımDoktordan geldi bişeye alerjim var ama cuma belli olacak geniş bi alerji testi yapacak. Kortizonlu krem verdi.
Maşallah canım menün çok güzelSelam
spora başaladım aklıma geldi, menümü yazayım da geç kalmış olmıyım. 250 tane ip atladım şimdikollontai devam ediyorum leslie ve tfanny için
sabah
2 dilim etimek
peynir
çay
ara
yeşil çay
ara
1 kase nesfit+süt
öğlen
1 kase çorba
1 etimek
yoğurt
ara
yok
akşam
köfteli nohut pişiriyorum ondan yiycem
su şu an 2 lt akşama 3 lt geçer
ekstra bişey olursa yazarım. Sporumu da bitince yenilerim
Canım yaa nasıl böyle oldu çok geçmiş olsun uzun süre aç kalmaktan mı demiştin 4 kez mide kanaması ne demek Allah acil şifalar versin inşallahduzelecek muskam yaa gittikce iyilesiyor hissediyorum :) senin kocis geldi, yarın konusuruz bol bolsende dikkat et kendine iyiles bir an evvel :)
Cnm cezami yaptim
Ya bende metre yok nasil yapicam canlarimTebrikler kızlar ne güzel fark etmiş bende hep tuttum defter yarın farkı yazayım bende banada moral olsun:)
Geçmiş olsun canım
Maşallah canım menün çok güzel
Canım yaa nasıl böyle oldu çok geçmiş olsun uzun süre aç kalmaktan mı demiştin 4 kez mide kanaması ne demek Allah acil şifalar versin inşallah
Iyi vermism kiz benimde 14 subatta 2 ay olcak bana hediye gibi ins bende soylerim gururla verdigim kilolariCnm cezami yaptimcezalar sayesindede 68 kilo oldum en son kasim ayinda burayi takip ettigimde henüz üye degildim 78 kiloydum ve 2 ay icinde 10 kilo verdim iyiki varsiniz tatlislerim benim
Bende de metre yok ya bugun aldircaktim unuttumYa bende metre yok nasil yapicam canlarim
Bende mezura var dikiş için kullanılan onu kullanıyorum ben :)Ya bende metre yok nasil yapicam canlarim
Ben ilkde ölcmedim ki almanyada nerde bulabilirim bilmiorumdaBende mezura var dikiş için kullanılan onu kullanıyorum ben :)
Ben daha bugun tarti aldim cnm vardi odunctü bunuda alsam tamamdirBende de metre yok ya bugun aldircaktim unuttumins yarin aldircam oyuzden bende olcemedim diyete basladigimda
Kocan tlf kiziormu cnmBende menümü yazayım kociş bakıp duruyor ancak okuyabildim birikmiş mesajlar
Kahvaltı iki dilim ekmek ile kaşarlı tost çay
Öğlen ıspanak salatası bir kase, çay
Akşam etli karnıbahar yemeği 6 kaşık,turşıu bir dilim ekmek
Su 2 litre
Spor bir saat yürüyüş
300 atladım 100kaldı birazdan onıda yapıcam
Maleseff elimde telefon görmek istemiyır onunla ilgilenmemi istiyor:)Kocan tlf kiziormu cnm
Iyi vermism kiz benimde 14 subatta 2 ay olcak bana hediye gibi ins bende soylerim gururla verdigim kilolari
Himm kendide almiyorsa alma cnm iyi yapiorsun benim ki film yada oyuna cok bakar onun disinda alsamda bi sey demez fazla ilgiyi sevmior benimkiMaleseff elimde telefon görmek istemiyır onunla ilgilenmemi istiyor:)
Iyi yapmissin valla bende diyete baslayinca aldim hemen tarti ama metre aklima gelmediBen daha bugun tarti aldim cnm vardi odunctü bunuda alsam tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?