Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dogru soyluyosun canim sabah okudum aksam unuttum simdi 200 daha atlarim ben sen + koyabilirsin

Bugun ki menum
Kahvalti 6 da
1 dilim ekmek 2 catal surme peynir
1 bardak su
Oglen 12 de
1 tost
2 haslama yumurta
2 dilim peynir
1 bardak çay
. (Esime kahvalti hazirlarken yedim
Ara öğün 4 de
1 kup zencefil ve limonlu cay
1 elma
Yarim lt su
AKSAM 6 da
1 salatalik yarim lt su
Mate cay
Spor
300 ip atlma cezam
100 ip atlama
10 dk tiffany rothe
50 mekik (karin egzersizi)

Bugün ölçüleri yazacaktik
114,4 :
Göğüs 122, bel 114, kalça 136, üst tek bacak 86
70,6. : Göğüs 89. , bel 75 , kalça. 98, üst tek bacak 56

Göğüs :97
Göğüs Altı :67
Bel : 94
Basen :102
Üst Bacak : 61
Alt Bacak :40
Kol :31

bir hafta öncesi....

Gogus91
Bel 75
Kalça 98
Kol 29
bacak 50 ust
2ay önce popo 109 du bel 88

Tebrikler kızlar ne güzel fark etmiş bende hep tuttum defter yarın farkı yazayım bende banada moral olsun:)
Doktordan geldi bişeye alerjim var ama cuma belli olacak geniş bi alerji testi yapacak. Kortizonlu krem verdi.
Geçmiş olsun canım
Maşallah canım menün çok güzel
duzelecek muskam yaa gittikce iyilesiyor hissediyorum :) senin kocis geldi, yarın konusuruz bol bol sende dikkat et kendine iyiles bir an evvel :)
Canım yaa nasıl böyle oldu çok geçmiş olsun uzun süre aç kalmaktan mı demiştin 4 kez mide kanaması ne demek Allah acil şifalar versin inşallah

Ya bende metre yok nasil yapicam canlarim

Bende menümü yazayım kociş bakıp duruyor ancak okuyabildim birikmiş mesajlar
Kahvaltı iki dilim ekmek ile kaşarlı tost çay
Öğlen ıspanak salatası bir kase, çay
Akşam etli karnıbahar yemeği 6 kaşık,turşıu bir dilim ekmek
Su 2 litre
Spor bir saat yürüyüş
300 atladım 100kaldı birazdan onıda yapıcam

Cnm cezami yaptim cezalar sayesindede 68 kilo oldum en son kasim ayinda burayi takip ettigimde henüz üye degildim 78 kiloydum ve 2 ay icinde 10 kilo verdim iyiki varsiniz tatlislerim benim
Iyi vermism kiz benimde 14 subatta 2 ay olcak bana hediye gibi ins bende soylerim gururla verdigim kilolari

Kocan tlf kiziormu cnm

Iyi vermism kiz benimde 14 subatta 2 ay olcak bana hediye gibi ins bende soylerim gururla verdigim kilolari
Maleseff elimde telefon görmek istemiyır onunla ilgilenmemi istiyor:)
Himm kendide almiyorsa alma cnm iyi yapiorsun benim ki film yada oyuna cok bakar onun disinda alsamda bi sey demez fazla ilgiyi sevmior benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…