Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyisindir umarım şimdi, geçecek emin ol.
daha iyiyim canım aynen oyle gececek billyorum
amin canım sagolasın :)en onemli sebeplerinden biri uzun sureli aclık canım o yuzden araları atlamamak gerek :)

Kizlar boyle varya o kadar mutluyum ki anlatamam 10 kilo verdim 68 kiloyum boyle herkese heryerdr soyleyesim var ahh bide 65 olsm o güzel sık elbiselerimin icine girsem sonra 60 olsam sonra yaz olsa daha cok yuruyus yapsam kizimi aljp parklara gitsem heyecanla o gunleri bekliorum ve azimle cunku ilk kez kızımi parka götürmüs olacam ve gecen seneki kilomda olmicak

tebrik ederiz efenim :)

naptın laa midene o kadar cigaraaaaaa.........

canım akşam maalesef yedim ama az yedim az sonra menümü de ekleyin
boyun çok mu uzun 65 le mezun olduysan... ben 65 te olsam şişman olcam da :)
yok kız nerde 1.55 ama benimyaşım 44 diyetisyenlere göre 60 yeter ama bana 65 yeterdi 95 ten indim ben
Kac kilosun cnm benim
73 olmuşum maalesef

yok kız nerde 1.55 ama benimyaşım 44 diyetisyenlere göre 60 yeter ama bana 65 yeterdi 95 ten indim ben
73 olmuşum maalesef

maşallah sende süper vermişsin...işte ama vücut çıktığı kiloya dönmeye meyilli.... versekte korumak daha bi önemli..... korkuyore :) sen de ben gibi kısamışın... bende 1,58 olamadık selvi boylu....

maşallah sende süper vermişsin...işte ama vücut çıktığı kiloya dönmeye meyilli.... versekte korumak daha bi önemli..... korkuyore :) sen de ben gibi kısamışın... bende 1,58 olamadık selvi boylu....
senelerce 1,58 biliyordum gecen sene gittiğim diyetisyen 1,55 dedi bana da

73 olmuşum maalesef
Oyle deme kiz ben bir seyin farkina vardim kilolar bilioruzki hemen aliniyor ama hemen verilmiyor bu yuzden inancli ve dinc olmaliyiz azimli ve kendimize guvenilir olmaliyizki verelim bir ayda kac kilo versek yine kár

kollontai menüm

sabah
1 yumurtadan ıspanaklı yumurta
1 parça peynir

öğlen 1 kase yoğurtlu karabuğday içinde tavuk ciğeri de vardı bir iki parça
yarım muz

akşam öğlenle aynı

Su 2 lt
1 demlik yeşil çay

spor
sabah 10 dk tiffany
akşam 3 mil leslie
5 dk tiffanny

200 ip -- cezamı da atladım.........

baktım spor eksik ayıp olmasın dedim 350 ip atladım

Sen nasil bi diyet yaptinda canim bukadar mahvettin kendini valla korkuyorum yani
500 kalorilik menuler diyip hepinizi öpeyim kocaman :) şoyle dusun sizin yazdıgınız menulerde sadece kahvaltı 500 kalori niye gozume cok gorunuyo anlarsınız simdi beni
naptın laa midene o kadar cigaraaaaaa.........
cigaraaaa degil bebegim diyet diyet homini gırtlagım benim, senin normal bi ogunde yedigini ben bi gunde yiyordum :) simdi de yiyemiyorum istesemde sadece saglık yuzunden degil midem de kuculdu :)

amaaan şukret beee ben 150 yim ay bide bucugum var 150.5 gecwn diyetisyen soyledi bende 152 sanıyodum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…