- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.721
Simdi kac kilosun cnm bnimIyi yapmissin valla bende diyete baslayinca aldim hemen tarti ama metre aklima gelmedi
Sabahimi soyleyim aksamimi:) 66 kiloyum sabah boyle cikiyo aksam artiyo valla sinir sey:)Simdi kac kilosun cnm bnim
daha iyiyim canım aynen oyle gececek billyorumIyisindir umarım şimdi, geçecek emin ol.
amin canım sagolasın :)en onemli sebeplerinden biri uzun sureli aclık canım o yuzden araları atlamamak gerek :)Tebrikler kızlar ne güzel fark etmiş bende hep tuttum defter yarın farkı yazayım bende banada moral olsun:)
Geçmiş olsun canım
Maşallah canım menün çok güzel
Canım yaa nasıl böyle oldu çok geçmiş olsun uzun süre aç kalmaktan mı demiştin 4 kez mide kanaması ne demek Allah acil şifalar versin inşallah
Sen nasil bi diyet yaptinda canim bukadar mahvettin kendini valla korkuyorum yanidaha iyiyim canım aynen oyle gececek billyorum
amin canım sagolasın :)en onemli sebeplerinden biri uzun sureli aclık canım o yuzden araları atlamamak gerek :)
Hahhaa normal cnm cunku uyuyoruz ve uyurkende kalori yakioruz bu yuzden oyle cikio sonra yemek yiyoruz bi seyler atistiriyoruz artioSabahimi soyleyim aksamimi:) 66 kiloyum sabah boyle cikiyo aksam artiyo valla sinir sey:)
Maleseff elimde telefon görmek istemiyır onunla ilgilenmemi istiyor:)
btlbetul oraya benim 59.5 kilomu yazıyonda ben sana 2 ayda 13 kilo verdim deyince niye inanmıyon kız, ben saglıklıyken menulerim ve sporumla tozunu attırıyodum buranın beeee ayrıcana daha iki hafta once haftanın birincisi oldum dikkatini cekmek isterim %4 yuzdem vardı peeeh
valla suan 4 kutu hapım var sabah ogle aksam iciyorum bi tanesini iki gun iciccem benim antidepresanla etkilesim yapıyomus ondan sonra devam edicem yan etki olmazaa diyetle ilacla iyilesecek insallah, safra tası icin zaten onumuzdeki ay kontrole gidicem, milletin midesi pembis pembis cıkmıs benimki siyah
canım akşam maalesef yedim ama az yedim az sonra menümü de ekleyinyememek olmaz... 4 gibi de olsa ye akşam yemeğini... sonra ben çay içiyorum acıkırsam.... adaçayı reyahn çayı biberiye çayı soda veya kahve.... bunlarla geceyi ediyorum :)) yoksa bende kedi gibi mutfakta dolanıp duruyorum....
yok kız nerde 1.55 ama benimyaşım 44 diyetisyenlere göre 60 yeter ama bana 65 yeterdi 95 ten indim benboyun çok mu uzun 65 le mezun olduysan... ben 65 te olsam şişman olcam da :)
73 olmuşum maalesefKac kilosun cnm benim
canım akşam maalesef yedim ama az yedim az sonra menümü de ekleyin
yok kız nerde 1.55 ama benimyaşım 44 diyetisyenlere göre 60 yeter ama bana 65 yeterdi 95 ten indim ben
73 olmuşum maalesef
senelerce 1,58 biliyordum gecen sene gittiğim diyetisyen 1,55 dedi bana damaşallah sende süper vermişsin...işte ama vücut çıktığı kiloya dönmeye meyilli.... versekte korumak daha bi önemli..... korkuyore :) sen de ben gibi kısamışın... bende 1,58 olamadık selvi boylu....
Oyle deme kiz ben bir seyin farkina vardim kilolar bilioruzki hemen aliniyor ama hemen verilmiyor bu yuzden inancli ve dinc olmaliyiz azimli ve kendimize guvenilir olmaliyizki verelim bir ayda kac kilo versek yine kárcanım akşam maalesef yedim ama az yedim az sonra menümü de ekleyin
yok kız nerde 1.55 ama benimyaşım 44 diyetisyenlere göre 60 yeter ama bana 65 yeterdi 95 ten indim ben
73 olmuşum maalesef
ben 75 kg ile hamile kslmıştım ondan öncesinde de 2 sene 70-75 aradı idi şimdi 5 sene gecti bi 65 te sabitleyemedim
yok yaa tırsma o benim boşboğazımdan olduAllah yardımcımız olsun herhalde bundan sonra hep tırsarak yaşıcam....
baktım spor eksik ayıp olmasın dedim 350 ip atladımbugünki menü
sabahkollontai
44 gr ekmekle tost
(2 incecikdilim sucuk 1 dilim peynir)
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba
az salata yoğurt
2 adet sarma
akşam
1 kepçe çorba
1 kepce bamya
3-4 kaşık yoğurt
1 lokma ekmek
ara
2 adet muşmula
su
1,5-2 lt civarı
spor yok maalesef
500 kalorilik menuler diyip hepinizi öpeyim kocaman :) şoyle dusun sizin yazdıgınız menulerde sadece kahvaltı 500 kaloriSen nasil bi diyet yaptinda canim bukadar mahvettin kendini valla korkuyorum yani
cigaraaaa degil bebegim diyet diyet homini gırtlagım benim, senin normal bi ogunde yedigini ben bi gunde yiyordum :) simdi de yiyemiyorum istesemde sadece saglık yuzunden degil midem de kuculdu :)naptın laa midene o kadar cigaraaaaaa.........
amaaan şukret beee ben 150 yim ay bide bucugum var 150.5 gecwn diyetisyen soyledi bende 152 sanıyodum kendimimaşallah sende süper vermişsin...işte ama vücut çıktığı kiloya dönmeye meyilli.... versekte korumak daha bi önemli..... korkuyore :) sen de ben gibi kısamışın... bende 1,58 olamadık selvi boylu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?