Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ispanakli yumurtayi nasil yapiyosun tv de diyetisyen gostermisti 3 4 dal ispanagin ustune yumurta kirmisti oylemi yapiyosun sende canim

Kalori hesaplamasina ben eriniyorum ya yapamiyorum terazimde yok zaten amann boylede gidiyo sonucta kilolar:)

Ispanakli yumurtayi nasil yapiyosun tv de diyetisyen gostermisti 3 4 dal ispanagin ustune yumurta kirmisti oylemi yapiyosun sende canim

valla ömrümde ilk defa yaptım....beğendim şahsen :))

zeytinyağında hafif döndürdüm az kaya tuzu biraz kendinden geçince yumurtayı kırdım sarısı tam pişmeden kapadım altını mmhh güzeldi bence....

duzelecek muskam yaa gittikce iyilesiyor hissediyorum :) senin kocis geldi, yarın konusuruz bol bol sende dikkat et kendine iyiles bir an evvel :)
Kocis film buldu kendine bende size kactim.
Hiç!
Aslan rakibem benim.

Ya bende metre yok nasil yapicam canlarim
Al bi mezura yarın.

btlbetul tatlım biz kaptanla da konustuk az once, sen kabul edersen seni de 2. kaptan yardımcısı yapalım diyoruz ne dersin?

ben burda mutluyum :)) iyi böylee... takım makım işleri aşırı sorumluluk beni çok bunaltıyo strese girince iştah yapıyo bende :)

baktım spor eksik ayıp olmasın dedim 350 ip atladım
Oda iyiymis!
Geri döndün ha kaptanım?

Afiyet olsun guzel olmuştur mmmmm.

rakibem ne dersin önümüzde 3 gün var ikimizde aksak gidiyoruz, su 3 gun kapısalım mı yuzde uzerinden?
Olur..
İki haftadır ezip geciyosun zaten...

arkadaş ülkenin yarısı kilolarıyla kafayı bozmuş instagramda ne çok sayfa var öyle.... anaaaa ondan ona geçiyom ondan ona bitmiyo yaaa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…