- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.741
Ispanakli yumurtayi nasil yapiyosun tv de diyetisyen gostermisti 3 4 dal ispanagin ustune yumurta kirmisti oylemi yapiyosun sende canimkollontai menüm
sabah
1 yumurtadan ıspanaklı yumurta
1 parça peynir
öğlen 1 kase yoğurtlu karabuğday içinde tavuk ciğeri de vardı bir iki parça
yarım muz
akşam öğlenle aynı
Su 2 lt
1 demlik yeşil çay
spor
sabah 10 dk tiffany
akşam 3 mil leslie
5 dk tiffanny
200 ip -- cezamı da atladım.........
Kalori hesaplamasina ben eriniyorum ya yapamiyorum terazimde yok zaten amann boylede gidiyo sonucta kilolar:)500 kalorilik menuler diyip hepinizi öpeyim kocaman :) şoyle dusun sizin yazdıgınız menulerde sadece kahvaltı 500 kaloriniye gozume cok gorunuyo anlarsınız simdi beni
cigaraaaa degil bebegim diyet diyet homini gırtlagım benim, senin normal bi ogunde yedigini ben bi gunde yiyordum :) simdi de yiyemiyorum istesemde sadece saglık yuzunden degil midem de kuculdu :)
amaaan şukret beee ben 150 yim ay bide bucugum var 150.5 gecwn diyetisyen soyledi bende 152 sanıyodum kendimi
Ispanakli yumurtayi nasil yapiyosun tv de diyetisyen gostermisti 3 4 dal ispanagin ustune yumurta kirmisti oylemi yapiyosun sende canim
Kocis film buldu kendine bende size kactim.duzelecek muskam yaa gittikce iyilesiyor hissediyorum :) senin kocis geldi, yarın konusuruz bol bolsende dikkat et kendine iyiles bir an evvel :)
Hiç!btlbetul oraya benim 59.5 kilomu yazıyonda ben sana 2 ayda 13 kilo verdim deyince niye inanmıyon kız, ben saglıklıyken menulerim ve sporumla tozunu attırıyodum buranın beeee ayrıcana daha iki hafta once haftanın birincisi oldum dikkatini cekmek isterim %4 yuzdem vardı peeeh
Al bi mezura yarın.Ya bende metre yok nasil yapicam canlarim
Afiyet olsun canim o baya tok tutarmisvalla ömrümde ilk defa yaptım....beğendim şahsen :))
zeytinyağında hafif döndürdüm az kaya tuzu biraz kendinden geçince yumurtayı kırdım sarısı tam pişmeden kapadım altını mmhh güzeldi bence....
Iyi yapmissin canim bende ogkusu uyutuyorum hemde burayla mesgulum:)Kocis film buldu kendine bende size kactim.
Hiç!
Aslan rakibem benim.
Al bi mezura yarın.
rakibem ne dersin önümüzde 3 gün var ikimizde aksak gidiyoruz, su 3 gun kapısalım mı yuzde uzerinden?Kocis film buldu kendine bende size kactim.
Hiç!
Aslan rakibem benim.
Al bi mezura yarın.
Anaaaaam yanariz valla cezalrla okur canimiza:)btlbetul tatlım biz kaptanla da konustuk az once, sen kabul edersen seni de 2. kaptan yardımcısı yapalım diyoruz ne dersin?
btlbetul tatlım biz kaptanla da konustuk az once, sen kabul edersen seni de 2. kaptan yardımcısı yapalım diyoruz ne dersin?
Bahaneye bak be yardimci olursan bitterlere ceza da gelmez belki torpilli olursun:)ben burda mutluyum :)) iyi böylee... takım makım işleri aşırı sorumluluk beni çok bunaltıyo strese girince iştah yapıyo bende :)
:) ALLAH seniiiiayyy okuduğumu bile anlamıyorum beni 2. takıma yolluyonuz sandım :))))))
Oda iyiymis!baktım spor eksik ayıp olmasın dedim 350 ip atladım
Afiyet olsun guzel olmuştur mmmmm.valla ömrümde ilk defa yaptım....beğendim şahsen :))
zeytinyağında hafif döndürdüm az kaya tuzu biraz kendinden geçince yumurtayı kırdım sarısı tam pişmeden kapadım altını mmhh güzeldi bence....
Olur..rakibem ne dersin önümüzde 3 gün var ikimizde aksak gidiyoruz, su 3 gun kapısalım mı yuzde uzerinden?
Toptan tombisiz desene?arkadaş ülkenin yarısı kilolarıyla kafayı bozmuş instagramda ne çok sayfa var öyle.... anaaaa ondan ona geçiyom ondan ona bitmiyo yaaa :))))
Bahaneye bak be yardimci olursan bitterlere ceza da gelmez belki torpilli olursun:)
Toptan tombisiz desene?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?