- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.761
btlbetul buarada hani resim koycaktin
Darısı başımıza o zamanben ruh sağlığımızı kaybetmeye başlamışız.....her kez bi diyete vermiş kendini sporalar protein barlar havada uçuşuyo.... çoğu da başarmış maşallah böyle manken gibiler....
Kahve iç dubleşu an çok açııııım ühühühüüüü......... su içiiim ben....
kız oyle bi sorumluluk falan yok cezalara falan bakarsın menude eksik gordun mu bana soyylersin, bide cumaları yogun oluyo listelere bakıyoruz o kadar, ha yok istemem yine de dersen hemen yanıt yaz da ikinci adayımıza sorayım ???ben burda mutluyum :)) iyi böylee... takım makım işleri aşırı sorumluluk beni çok bunaltıyo strese girince iştah yapıyo bende :)
yok kız bu hafta tek hedefim sabit kalmakOda iyiymis!
Geri döndün ha kaptanım?
Afiyet olsun guzel olmuştur mmmmm.
Olur..
İki haftadır ezip geciyosun zaten...
kız oyle bi sorumluluk falan yok cezalara falan bakarsın menude eksik gordun mu bana soyylersin, bide cumaları yogun oluyo listelere bakıyoruz o kadar, ha yok istemem yine de dersen hemen yanıt yaz da ikinci adayımıza sorayım ???
yok kız bu hafta tek hedefim sabit kalmak
Elimden geleni yaparım ama 15 tatil ya pc bana pek düşmüyo haberin ola..muska77 rakibem sen ne dersin kaptan yardımcılıgı isine, az bana yardımcı olucan o kadar, cumaları zaten yardım ediyosun baska bisey yok :)
İçinde fil yok..peşinen içtik ama yetmez içimdeki file....
Hava soguk cnm bebeklr cikma olasiligim yok olsadi hep yuruyuse cikardim ancak bi hava guzel olsa cikayimKocis film buldu kendine bende size kactim.
Hiç!
Aslan rakibem benim.
Al bi mezura yarın.
Hava soguk cnm bebeklr cikma olasiligim yok olsadi hep yuruyuse cikardim ancak bi hava guzel olsa cikayim
Bunu neden bize danismiorsunuz ki cnmAnaaaaam yanariz valla cezalrla okur canimiza:)
Birine siopariş ver kırtasiye yada tuhafiyede olur.Hava soguk cnm bebeklr cikma olasiligim yok olsadi hep yuruyuse cikardim ancak bi hava guzel olsa cikayim
Cnm ben almanyadayim burda farkli yarin olmasada 1 hafta icinde alirim cnmBirine siopariş ver kırtasiye yada tuhafiyede olur.
İçinde fil yok..
Kendini inandırma şuna..
İçinde minik bir karınca var azıcıkta yesen doyacak..
İyi geceler bitanem..evet düşünce yapımı değiştirmeliyim... ben fil değilim ben fil değilim ben fit değilim ben şişkoyum :)))şaka şaka.....ayyy uykum geldi.....uyiim ben artık öptüm sizi cümleten yarın tapelerimle gelicem......
tamamdır o zman ikinci kaptan yardımcımız sen oldunElimden geleni yaparım ama 15 tatil ya pc bana pek düşmüyo haberin ola..
neyi danısmadılar kız sana şikayetci melekBunu neden bize danismiorsunuz ki cnm
iyi geceler bitanemİyi geceler ben kaçtım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?