Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

abboowww 2300 ben 2300 kere atlasam deprem olur kız yapacaz artık elimiz mahkum birazdan yazıcam uzun uzun geçmişe bi bakim de

İşler yoğun değil de muskam kitaplara sardım bu ara ya bi okumaya başlıyorum akşam olmuş arkadaşlar uyarıyor o şekilde yani 3 kitap bitirdim 10 günde

muska77 rakibem sen ne dersin kaptan yardımcılıgı isine, az bana yardımcı olucan o kadar, cumaları zaten yardım ediyosun baska bisey yok :)

canım kaptan sen mi oldun kız neler oluyor burda dur okuyorum hala çözecem bu arada yardımcı yoksa ben de olabilirim sahalara döndüm ama sabah 8 akşam 5 arası sadece haftasonu da giremiyorum çok

Geçmişte boğulmak buna denir :)))
Hosgeldin kız o sogukta owww
Hee çok soğuk ev bile ısınmıyo

sağol be sende beni gömdün şu an :)

ufff feci dumur olacak desene :)))

aman boşver öyle yılan dillileri....

kız enerjayzır.... hadi bakalım ez bizi sporunla....

işte bu beee....
hı ne enerji mi :))) yok valla mecburiyetten yapıyorum size ayıp olmasın diye :))

ayy canım çok üzmüşler seni, maalesef insanlar akıl ve vicdan yerine bedene önem verdikleri için bu hallerdeyiz. Toplumumuza bir bak insan olmaktan utanır olduk.

sen gel kaptanım düzelirsin, arada olur öyle

Anam 4 ten sonra bıraksam ölürüm ben sabaha çıkamam :))

Menum
sabah 1 dilim tb ekmek
3 catal sahanda yumurta
yarim kk peynir
3 zeytin
ogle
1 kase mer corba
ara yarim ayva az kuriyemis
aksam
1 kepce mercimek corba
3 lt su
50 mekik
1 mil lesli
60 yan harek
10 dk karin hareketi
200 cezamida yaptim
çok güzel Vallahi beğendim :)

İki oğlum var allah bagislarsa.
Allah bağışlasın canım

Doktordan geldi bişeye alerjim var ama cuma belli olacak geniş bi alerji testi yapacak. Kortizonlu krem verdi.
Geçmiş olsun, çabuk atlat İnşallah canım

Büyük geçmiş olsun, dikkat et bir an önce iyileş, şu kilo olayına bu kadar takılıp da eziyet etme vücuduna noolur, zaten çok güzelsin

duzelecek muskam yaa gittikce iyilesiyor hissediyorum :) senin kocis geldi, yarın konusuruz bol bol sende dikkat et kendine iyiles bir an evvel :)
Herkesler iyileşsin artık, dikkat edin, iyi bakın kendinize

Menünü beğendim canım

güzeelllll

Maleseff elimde telefon görmek istemiyır onunla ilgilenmemi istiyor:)
E haklı adam :)

olmuş işte kaptanım, hoşgeldin :)

şu an çok açııııım ühühühüüüü......... su içiiim ben....
Ayyy kıyamam sana yaaa

İşler yoğun değil de muskam kitaplara sardım bu ara ya bi okumaya başlıyorum akşam olmuş arkadaşlar uyarıyor o şekilde yani 3 kitap bitirdim 10 günde
Bravo, ben de sardımmı bikaç taneyi bir arada okuyorum sonra bir süre ara veriyorum.

Süpersin arkadaşım, kolay geelsin

maşallah enerjine enerjikliğin nazara gelmesin bacım....

Günaydın herkese bol kalorili kahvaltimi yaptım da geldim. Bugün öğretmen Bu pateni götüreceğim diye mesaj attı bende yedek kıyafet koymamisim ana yüreği yollara düştüm yürüyüp taksi çağırmak gerek yürüdüm taksi cagirdim öğretmen iptal oldu diye aradı neyse yürüyüş oldu bana

kollontai bize çok iyilik yapmış oldu şu sporu bize dayatmakla.....ayrıca benim bitterleri yasaklamanda süper oldu kız yoksa dün bu gün kaptırmış gidiyordum ben tam zamanında müsadahale etmişsin.... Allah razı olsun beybi mucckckckckkkk.............. sırf seni öpeyim diye geldim hemen kaçıyorum gene :)))) dayanamıyom bi daha öpücem

kısa günün karı :)

Benim kilom bu sabah 107,5 çıktı cumaya 106,0 için kasıcam bakalım. shake im de bitti anca cumartesi gidip alabilicem ya çok kötü oldu zaten doğru dürüst yapamadım hiç ilk on gün çok iyi gitmişti de akşam yatmadan menümü sporumu suyumu yazarım artık

Yeşil Çaylı kahvenin içiyorum cumartesi gününe kadar ne versem kâr. Yolculuk var tabi cuma bildirimi o ayrı.
Geçen hafta perşembe günü uyuyakalmisim günlerden cuma saniyorum kilo bildirimi yapmadım diye fırladim yataktan :)

Kız tartıya mi çıktın yoksa

Günaydın canım bizim iskenderler neoldu? Ne zaman yeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…