- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.781
Sabah
Niye bn ne yapmisimtamamdır o zman ikinci kaptan yardımcımız sen oldunsenin katılabildigin kadar da yeter canım cok sıkıstıgımda yardımcı olsan bide cumaları yardımcı olsan yeter zaten
neyi danısmadılar kız sana şikayetci melek
bu haftanın son cezaları
candy_candy 2300
@shoji 1500( bu hafta sadece bir gun mnu bildirimi yapmıssın canım, katılımın cok dusuk bu sekilde olmaz)
topraks 200
dysania 600
@ermus 1050 ( son uc gundur menu bildirimin yok canım menuler nerde)
@ilkay80 400
@Akday98764 1450 ( canım cezaları niye yapmıyosun acıklama yapar mısın?)
@melegim melek 300
@ycfa 400
@ameliaa 700 ( canım takıma tekrar dondun ama katılım yetersiz, bu hafta sadece 3 kere menu bildirdin ve cezalarını yapmıyosun, acıklama yapar mısın?)
btlbetul 200 (bitterlere ölüüm
hafta birincisibtlbetul tebrikler tatlım
hafta ikinciligini demuska77 ve @ycfa paylasıyor tebrikler hhanımlaaaaar :)
katılımı yetersiz, acıklama yapmayan arkadasları listede degillerse bu hafta takip etmeyi bırakıyorum!!!
Canım çok sağol..
Sadece bunaldım galiba
Ama betüşün önerisi ile biraz şenlenecek menülerim..
Ağlama şirinem..
Gitmiyom tamam 65 e kadar bırakmam rejimi sonrada beraber koruma sayfası açar orada takılırız olurmu?
Ağlama ama
Allah iyiliğini versin emi?
Tebrikler...
İyi üşütmüşsün demekki bende işleri yoğun heralde diye düşünmüştüm..
Çok geçmiş olsun.
Tebrikler..
OOO tebrikler..
Ana aynıyız ya kız.....
muska77 rakibem sen ne dersin kaptan yardımcılıgı isine, az bana yardımcı olucan o kadar, cumaları zaten yardım ediyosun baska bisey yok :)
ben 75 kg ile hamile kslmıştım ondan öncesinde de 2 sene 70-75 aradı idi şimdi 5 sene gecti bi 65 te sabitleyemedim
bu hafta @ebrusonmez @Akday98764 @hedef38beden ve @ameliaa yı takip etmeyi bırakıyorum bilginize !!!
Hee çok soğuk ev bile ısınmıyoHosgeldin kız o sogukta owww
hı ne enerji mi :))) yok valla mecburiyetten yapıyorum size ayıp olmasın diye :))sağol be sende beni gömdün şu an :)
ufff feci dumur olacak desene :)))
aman boşver öyle yılan dillileri....
kız enerjayzır.... hadi bakalım ez bizi sporunla....
işte bu beee....
ayy canım çok üzmüşler seni, maalesef insanlar akıl ve vicdan yerine bedene önem verdikleri için bu hallerdeyiz. Toplumumuza bir bak insan olmaktan utanır olduk.bu lafta çok ağar olmuş beyaaa....
insan çok üzülüyo tabi, benim arkadaş garılar günü gibi toplaşmışız 10 kişinin içinde göbeğimi tutup ohh ohhhh simite bak dedi ben ne yaptığını bile anlamadım... gözlerim doldu kaçtım mutfağa bulaşık yıkar gibi oyalandım o sırada şıpır şıpır yaşlar iniyo tabi, Allah ım susayım ağlamıyayım diye dua etmiştim :) çok zalimler....
sen gel kaptanım düzelirsin, arada olur öylemuskam senden kiloluyum canım maalesef 73 çıktım sabah başıma kaynar sular döküldü
ben bi öğlenleri yürüyordum spor olarak şekerim yediklerimi yazsaydım topa tutardınız beni sen ineği çatala takıp yiyecem diyon yaa ne ineği ben dünyayı çatala takıp yedim
Anam 4 ten sonra bıraksam ölürüm ben sabaha çıkamam :))yememek olmaz... 4 gibi de olsa ye akşam yemeğini... sonra ben çay içiyorum acıkırsam.... adaçayı reyahn çayı biberiye çayı soda veya kahve.... bunlarla geceyi ediyorum :)) yoksa bende kedi gibi mutfakta dolanıp duruyorum....
çok güzel Vallahi beğendim :)Menum
sabah 1 dilim tb ekmek
3 catal sahanda yumurta
yarim kk peynir
3 zeytin
ogle
1 kase mer corba
ara yarim ayva az kuriyemis
aksam
1 kepce mercimek corba
3 lt su
50 mekik
1 mil lesli
60 yan harek
10 dk karin hareketi
200 cezamida yaptim
Allah bağışlasın canımİki oğlum var allah bagislarsa.
Geçmiş olsun, çabuk atlat İnşallah canımDoktordan geldi bişeye alerjim var ama cuma belli olacak geniş bi alerji testi yapacak. Kortizonlu krem verdi.
Büyük geçmiş olsun, dikkat et bir an önce iyileş, şu kilo olayına bu kadar takılıp da eziyet etme vücuduna noolur, zaten çok güzelsinkısaca anlatayım dr maceramı, midede reflu ve gastrit var birde 4 kes mide kanaması gecirmisim o yuzden mide deforme olmus, benim haberim yoktu kanamalardanbirde biyopsi alındı sonucu 1 subatta cıkacak, dr midemin fotolarına baktı bu ne bicim mide dedi
Herkesler iyileşsin artık, dikkat edin, iyi bakın kendinizeduzelecek muskam yaa gittikce iyilesiyor hissediyorum :) senin kocis geldi, yarın konusuruz bol bolsende dikkat et kendine iyiles bir an evvel :)
Menünü beğendim canımBugun ki menum
Kahvalti 6 da
1 dilim ekmek 2 catal surme peynir
1 bardak su
Oglen 12 de
1 tost
2 haslama yumurta
2 dilim peynir
1 bardak çay
. (Esime kahvalti hazirlarken yedim
Ara öğün 4 de
1 kup zencefil ve limonlu cay
1 elma
Yarim lt su
AKSAM 6 da
1 salatalik yarim lt su
Mate cay
Spor
300 ip atlma cezam
100 ip atlama
10 dk tiffany rothe
50 mekik (karin egzersizi)
güzeelllllBende menümü yazayım kociş bakıp duruyor ancak okuyabildim birikmiş mesajlar
Kahvaltı iki dilim ekmek ile kaşarlı tost çay
Öğlen ıspanak salatası bir kase, çay
Akşam etli karnıbahar yemeği 6 kaşık,turşıu bir dilim ekmek
Su 2 litre
Spor bir saat yürüyüş
300 atladım 100kaldı birazdan onıda yapıcam
E haklı adam :)Maleseff elimde telefon görmek istemiyır onunla ilgilenmemi istiyor:)
olmuş işte kaptanım, hoşgeldin :)bugünki menü
sabahkollontai
44 gr ekmekle tost
(2 incecikdilim sucuk 1 dilim peynir)
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba
az salata yoğurt
2 adet sarma
akşam
1 kepçe çorba
1 kepce bamya
3-4 kaşık yoğurt
1 lokma ekmek
ara
2 adet muşmula
su
1,5-2 lt civarı
spor yok maalesef
Ayyy kıyamam sana yaaaşu an çok açııııım ühühühüüüü......... su içiiim ben....
Bravo, ben de sardımmı bikaç taneyi bir arada okuyorum sonra bir süre ara veriyorum.İşler yoğun değil de muskam kitaplara sardım bu ara ya bi okumaya başlıyorum akşam olmuş arkadaşlar uyarıyor o şekilde yani 3 kitap bitirdim 10 günde
Süpersin arkadaşım, kolay geelsinGünaydın kızçeler ,
sabah 1 mil leslie mi yaptımda geldim.... hala her yerim ağrıyor ne tiffany miş arkadaş....
çooook yoğun bir gün teee akşama girerim herhalde muck muck muccckk öpüldünüz efenim.....
Geçmişte boğulmak buna denir :)))
Hee çok soğuk ev bile ısınmıyo
hı ne enerji mi :))) yok valla mecburiyetten yapıyorum size ayıp olmasın diye :))
ayy canım çok üzmüşler seni, maalesef insanlar akıl ve vicdan yerine bedene önem verdikleri için bu hallerdeyiz. Toplumumuza bir bak insan olmaktan utanır olduk.
sen gel kaptanım düzelirsin, arada olur öyle
Anam 4 ten sonra bıraksam ölürüm ben sabaha çıkamam :))
çok güzel Vallahi beğendim :)
Allah bağışlasın canım
Geçmiş olsun, çabuk atlat İnşallah canım
Büyük geçmiş olsun, dikkat et bir an önce iyileş, şu kilo olayına bu kadar takılıp da eziyet etme vücuduna noolur, zaten çok güzelsin
Herkesler iyileşsin artık, dikkat edin, iyi bakın kendinize
Menünü beğendim canım
güzeelllll
E haklı adam :)
olmuş işte kaptanım, hoşgeldin :)
Ayyy kıyamam sana yaaa
Bravo, ben de sardımmı bikaç taneyi bir arada okuyorum sonra bir süre ara veriyorum.
Süpersin arkadaşım, kolay geelsin
Günaydın herkese bol kalorili kahvaltimi yaptım da geldim. Bugün öğretmen Bu pateni götüreceğim diye mesaj attı bende yedek kıyafet koymamisim ana yüreği yollara düştüm yürüyüp taksi çağırmak gerek yürüdüm taksi cagirdim öğretmen iptal oldu diye aradı neyse yürüyüş oldu bana
Kız tartıya mi çıktın yoksakollontai bize çok iyilik yapmış oldu şu sporu bize dayatmakla.....ayrıca benim bitterleri yasaklamanda süper oldu kız yoksa dün bu gün kaptırmış gidiyordum ben tam zamanında müsadahale etmişsin.... Allah razı olsun beybi mucckckckckkkk.............. sırf seni öpeyim diye geldim hemen kaçıyorum gene :)))) dayanamıyom bi daha öpücem
Günaydın canım bizim iskenderler neoldu? Ne zaman yeriz.Benim kilom bu sabah 107,5 çıktıcumaya 106,0 için kasıcam bakalım. shake im de bitti anca cumartesi gidip alabilicem ya çok kötü oldu zaten doğru dürüst yapamadım hiç ilk on gün çok iyi gitmişti de akşam yatmadan menümü sporumu suyumu yazarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?