Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım en iyisini yapmışsın göndermemekle ben gönderdim pişman oldum inşallah hasta olmaz

Kız tartıya mi çıktın yoksa

yok yok yyoookkkk arkadaş dedi ki bacakların mı inceldi senin iki günde yaaa dedi.... tabi ben bööyyyllee uççtum tabi elli kere döndüm etrafında bak bak burdan baya gitmiş demi diye diye dediğine diceğine pişman ettim ömrünü yedim ömrünü... duyduğum şu lafın zevkini sömürdüm resmen :)))) ayyy bi de hakkaten zayıflasam nolur acaba :)))) ayyy hala dört köşeyim :))) ayyy bozmasın kimse bu gün böyle keyifli geçsin inaşşallahh.... ben bu gazla akşam 4 mil çakacam :))))

yeşil çaylı kahve mi.... markası varmı acep... yeşil kahve almıştım şaziilli marka böylem i yazılıyo bilmesem de.... hiç beğenmediydim....

aaa bide sütlü çay almıştım muhhteşem ötesiysi... biraz pahalıydı ama neyyse... o da şazillinindi denk gelirseniz alın.. gerçi şekerliydi şekersinizi evde yapmak lazım... sütlü yeşil çay patentini alırım ben bunun :)))

Kız tifanny yaptım bişey yokmuş ki onda. Salondaki hareketler bende diyorum bu kadın bunları nerden buluyor çalmış meğer

Kız tifanny yaptım bişey yokmuş ki onda. Salondaki hareketler bende diyorum bu kadın bunları nerden buluyor çalmış meğer

hem şimdi bende daha kolay yapıyorum biraz ağrım var onlarda geçerse inşallah daha da kolay yapabileceğim diye düşünüyorum....

Markası dysania kiz.ben uydurdum Yeşilçay kafein ile daha etkiliymis karistirayim dedim. Ama zaten yapılmışi varmış eczanelerde ilaç gibi satiliyormus

Katılıyorummm düne göre 400 gr eksideyimmmm:))

herkese günaydın baştan söyleyim kızmayın bana ne olur zor günler geçirdim
oğlum 4 şubatta sünnet olacak inşallah yapışıklık vardı doktor muayene ederken geri çekti doğal olarak çişini öğrenmişti artık şimdi acıyacak diye yapmıyor tutuyor bırakmıyor moralim bozuldu bir de dün gece ateşlendi bende hastayım artık bakalım iyileşeceğiz
bu arada diyeti bozmadım ama düzenli de yapamadım bugünden itibaren spor düzenimide oturtuyorum ilk iş cezalarımı yapmak olacak

Gunaydinn kislarrrr kahvaltimi abartmis bulunuyorum bugun canim sagolsun artik yapcak bisi yok@kollontai tatlim artik kuruyemis falanda yemiycem soz:) bugun mezura aldirayimda bende olculerimi yazayim bakalim sizde yorumlarsiniz kk nin guzel hatunlari:)

Geçmiş olsun canım tam öğrenmişken iyi olmamış sıkma canını

Canım seni merak ediyordum bende gittinmi doktora gitmemiş gibisin ama lütfen ihmal etme canım devam ediyormu

Cok gecmis olsum canim ya oglun kac yasimdaki bende yaptircaktim sunnet beim 20 aylik olcak doktorumuz yapmamisti seninki mecburiymis gerci simdiki aklim olsa dogdugunda hemen yaptirirdim bende

Canım seni merak ediyordum bende gittinmi doktora gitmemiş gibisin ama lütfen ihmal etme canım devam ediyormu
Cok saol canim benim gitmedim ama disetlerim kaniyo agzim cok yaraydi simdi yaralarim gecti aksam farkettim disetlerimden geliyo bebegim kucuk onunlada hastaneye gitmek istemedigimden gitmedim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…