- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.821
herkese günaydın baştan söyleyim kızmayın bana ne olur zor günler geçirdim
oğlum 4 şubatta sünnet olacak inşallah yapışıklık vardı doktor muayene ederken geri çekti doğal olarak çişini öğrenmişti artık şimdi acıyacak diye yapmıyor tutuyor bırakmıyor moralim bozuldu bir de dün gece ateşlendi bende hastayım artık bakalım iyileşeceğiz
bu arada diyeti bozmadım ama düzenli de yapamadım bugünden itibaren spor düzenimide oturtuyorum ilk iş cezalarımı yapmak olacak
Kesinlikle canım çok haklısın, ben de çok memnunum. Dur ben de öpiyim :))@kollontai bize çok iyilik yapmış oldu şu sporu bize dayatmakla.....ayrıca benim bitterleri yasaklamanda süper oldu kız yoksa dün bu gün kaptırmış gidiyordum ben tam zamanında müsadahale etmişsin.... Allah razı olsun beybi mucckckckckkkk.............. sırf seni öpeyim diye geldim hemen kaçıyorum gene :)))) dayanamıyom bi daha öpücem
Geneli düşünüp yapmıyorlar ama buralar çok fena, bi de zaten derler bitti hiç zorlamaya gerek duymadım.Günaydın canım en iyisini yapmışsın göndermemekle ben gönderdim pişman oldum inşallah hasta olmaz
Geçmiş olsun, benim oğlum da sorunluydu 11 aylıkken mecbur sünnet yapıldı, erkenden yaptırmak en güzeli hemen alışıyor çocuklar. Seninki kaç yaşında?herkese günaydın baştan söyleyim kızmayın bana ne olur zor günler geçirdim
oğlum 4 şubatta sünnet olacak inşallah yapışıklık vardı doktor muayene ederken geri çekti doğal olarak çişini öğrenmişti artık şimdi acıyacak diye yapmıyor tutuyor bırakmıyor moralim bozuldu bir de dün gece ateşlendi bende hastayım artık bakalım iyileşeceğiz
bu arada diyeti bozmadım ama düzenli de yapamadım bugünden itibaren spor düzenimide oturtuyorum ilk iş cezalarımı yapmak olacak
yok yok yyoookkkk arkadaş dedi ki bacakların mı inceldi senin iki günde yaaa dedi.... tabi ben bööyyyllee uççtum tabi elli kere döndüm etrafında bak bak burdan baya gitmiş demi diye diye dediğine diceğine pişman ettim ömrünü yedim ömrünü... duyduğum şu lafın zevkini sömürdüm resmen :)))) ayyy bi de hakkaten zayıflasam nolur acaba :)))) ayyy hala dört köşeyim :))) ayyy bozmasın kimse bu gün böyle keyifli geçsin inaşşallahh.... ben bu gazla akşam 4 mil çakacam :))))
Tamam canım o zaman öksürük falan varsa ihmal etme korkutmak istemedim geçen senede eşimde öyle bir durum oldu zatürre olmuş ki öksürük falanda yoktu sadece soğuk algınlığı vardı onun için korktumCok saol canim benim gitmedim ama disetlerim kaniyo agzim cok yaraydi simdi yaralarim gecti aksam farkettim disetlerimden geliyo bebegim kucuk onunlada hastaneye gitmek istemedigimden gitmedim canim
benim oğlumda iki yaşında iki yaşından sonra önermiyorlar pek bende onun için acele ettim yaptırmazsak 6 yaşına kadar beklyecektik bakalım inşallah herşey yolunda giderCok gecmis olsum canim ya oglun kac yasimdaki bende yaptircaktim sunnet beim 20 aylik olcak doktorumuz yapmamisti seninki mecburiymis gerci simdiki aklim olsa dogdugunda hemen yaptirirdim bende
Birkaç gündür işlerim dolayısıyla katılamadım kusura bakmayın.Bu hafta biraz yoğun olucam. Gemişi okuyayım şimdibu haftanın son cezaları
@candy_candy 2300
@shoji 1500( bu hafta sadece bir gun mnu bildirimi yapmıssın canım, katılımın cok dusuk bu sekilde olmaz)
topraks 200
dysania 600
E ermus 1050 ( son uc gundur menu bildirimin yok canım menuler nerde)
Vildan80 400
@Akday98764 1450 ( canım cezaları niye yapmıyosun acıklama yapar mısın?)
@melegim melek 300
ycfa 400
ameliaa 700 ( canım takıma tekrar dondun ama katılım yetersiz, bu hafta sadece 3 kere menu bildirdin ve cezalarını yapmıyosun, acıklama yapar mısın?)
btlbetul 200 (bitterlere ölüüm
hafta birincisibtlbetul tebrikler tatlım
hafta ikinciligini de @muska77 veycfa paylasıyor tebrikler hhanımlaaaaar :)
katılımı yetersiz, acıklama yapmayan arkadasları listede degillerse bu hafta takip etmeyi bırakıyorum!!!
Bu gidisle size iskender yasak kizlar haberiniz olsun canlarimGünaydın canım bizim iskenderler neoldu? Ne zaman yeriz.
Canim ben 2 aylikken yaptırdım mecburi olarak kaçak vardı idrar yolunda kanama yapıyordu bebekler hemen iyileşiyorCok gecmis olsum canim ya oglun kac yasimdaki bende yaptircaktim sunnet beim 20 aylik olcak doktorumuz yapmamisti seninki mecburiymis gerci simdiki aklim olsa dogdugunda hemen yaptirirdim bende
Oksuruk yokta canim bisey olmaz RABBIM in izniyle ins tesekkur ederim unutmamis merak etmissin bide beni:)Tamam canım o zaman öksürük falan varsa ihmal etme korkutmak istemedim geçen senede eşimde öyle bir durum oldu zatürre olmuş ki öksürük falanda yoktu sadece soğuk algınlığı vardı onun için korktum
Cok guzel olmus canim sen mi yaotin
teşekkür ettim canım inşallah geçer gidergeçmiş olsuuun........
Bilmiyodum canim ya doktoru cok soyledi yaoalim diye kucuk diye kiyamadim 6byasina kaldi simdi bidaha oglum olursa 40 i cikmadan yaptircamCanim ben 2 aylikken yaptırdım mecburi olarak kaçak vardı idrar yolunda kanama yapıyordu bebekler hemen iyileşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?