Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsuuun........

Kesinlikle canım çok haklısın, ben de çok memnunum. Dur ben de öpiyim :))

Geçmiş olsun, benim oğlum da sorunluydu 11 aylıkken mecbur sünnet yapıldı, erkenden yaptırmak en güzeli hemen alışıyor çocuklar. Seninki kaç yaşında?

Cok saol canim benim gitmedim ama disetlerim kaniyo agzim cok yaraydi simdi yaralarim gecti aksam farkettim disetlerimden geliyo bebegim kucuk onunlada hastaneye gitmek istemedigimden gitmedim canim
Tamam canım o zaman öksürük falan varsa ihmal etme korkutmak istemedim geçen senede eşimde öyle bir durum oldu zatürre olmuş ki öksürük falanda yoktu sadece soğuk algınlığı vardı onun için korktum

Cok gecmis olsum canim ya oglun kac yasimdaki bende yaptircaktim sunnet beim 20 aylik olcak doktorumuz yapmamisti seninki mecburiymis gerci simdiki aklim olsa dogdugunda hemen yaptirirdim bende
benim oğlumda iki yaşında iki yaşından sonra önermiyorlar pek bende onun için acele ettim yaptırmazsak 6 yaşına kadar beklyecektik bakalım inşallah herşey yolunda gider

Birkaç gündür işlerim dolayısıyla katılamadım kusura bakmayın.Bu hafta biraz yoğun olucam. Gemişi okuyayım şimdi

Cok gecmis olsum canim ya oglun kac yasimdaki bende yaptircaktim sunnet beim 20 aylik olcak doktorumuz yapmamisti seninki mecburiymis gerci simdiki aklim olsa dogdugunda hemen yaptirirdim bende
Canim ben 2 aylikken yaptırdım mecburi olarak kaçak vardı idrar yolunda kanama yapıyordu bebekler hemen iyileşiyor

Oksuruk yokta canim bisey olmaz RABBIM in izniyle ins tesekkur ederim unutmamis merak etmissin bide beni:)

yeşil detoks suyu tarifi..
Yarım limonun suyu,2 parmak boğumu taze zencefil,yarım kabuklu salatalık, taze nane bi avuç, ıspanak 1,5 avuç, yarım kivi, 1/3 elma,bi avuç maydanoz ve 2 bardak su.. Limon toksinleri atmak için,zencefil bağırsakları hareketlendirmek için,salatalık metabolizmayı hızlandırmak için, kivi A ve E vitamini için ve nane yağ yakımı için harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…