- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.841
yok kız kaptanımız basımızda cok sukurcanım kaptan sen mi oldun kız neler oluyor burdadur okuyorum hala çözecem bu arada yardımcı yoksa ben de olabilirim sahalara döndüm ama sabah 8 akşam 5 arası sadece haftasonu da giremiyorum çok
canım bi gunde yapıcam diye zorlama 2 gune yay oyle yap istersen, 50 ip 15 dk yuruyus oyle hesapla :) ve cezalar gunluk spor yerine kabul edilmiyo :)ay aşkım beni takip etmeyi bırakmamışsın bitanemmmama o 2300 ü ikiye bölücem yarısını yüricem yarısını atlicam. bunu yarısı kaç saat yürüyüş eder canım
ah be canım diyorum kızıyorum da inanmıyosunuzkollontai bize çok iyilik yapmış oldu şu sporu bize dayatmakla.....ayrıca benim bitterleri yasaklamanda süper oldu kız yoksa dün bu gün kaptırmış gidiyordum ben tam zamanında müsadahale etmişsin.... Allah razı olsun beybi mucckckckckkkk.............. sırf seni öpeyim diye geldim hemen kaçıyorum gene :)))) dayanamıyom bi daha öpücem
yok kız kaptanımız basımızda cok sukurikinci kaptan yardımcısı olacak muska77 bi aksilik olmazsa, o kabul etmezse sen olursun :)
canım bi gunde yapıcam diye zorlama 2 gune yay oyle yap istersen, 50 ip 15 dk yuruyus oyle hesapla :) ve cezalar gunluk spor yerine kabul edilmiyo :)
ah be canım diyorum kızıyorum da inanmıyosunuzben o yuzden sikayet eden arkadasları ve yapmayan arkadasları takip etmeyi bıraktım iste, kendi hayrıma takip etmiyorum, ben zaten diyetimi de sporumuda yapıyorum, bu sizin iyiliginiz icin, insallah daha da faydasını gorursun, vucudun alıssın bak ben sana neler ogretcem :) az sonra olculerimi yazarım bendeki farkıda gorursunuz
topraks sagolasın canım bir an once iyilesicem insallah, zaten mecburi diyetteyim biliyosun istesemde yiyemiyorum iyilesicem az kaldı :)
E ermus cok gecmis olsun canım
haftaya pazartesi yeni videolara baslıyore o zmansabırsızlıkla bekliyoreee :)))
haftaya pazartesi yeni videolara baslıyore o zman
ay hadi gecemi anlatayım size de kızın bana, menumu yazdım ama gece dayanamadım evde pilav vardı gittim azcık haslanmıs patates yogurtla onu yedim, aslı ne de olsa ilaclarını aldın hadi kızım dedim ve kalktım bide 2 yemek kasıgı tavukgogsu tatlısı yedim nasıl bi aclıksaneyse tabi gece 5 de kalktım ne yediysem cıkardım, esim kalktı ignemi vurdu da geri uyudum, dmekki neymis dedim kendime ilacda alsan kıtlıktan cıkmıs gibi aksam 6 dan sonra yasak seyler yemiycekmisim ama simdi iyiyim gayet kimse meraklanmasın
Tamam canım.tamamdır o zman ikinci kaptan yardımcımız sen oldunsenin katılabildigin kadar da yeter canım cok sıkıstıgımda yardımcı olsan bide cumaları yardımcı olsan yeter zaten
neyi danısmadılar kız sana şikayetci melek
Okumak iyidir ama ihmal edildik.İşler yoğun değil de muskam kitaplara sardım bu ara ya bi okumaya başlıyorum akşam olmuş arkadaşlar uyarıyor o şekilde yani 3 kitap bitirdim 10 günde
sagolasın canım :)geçmiş olsun.... bütün cıssları da aynı geceye biriktirmeseymiştin iyiymişti.... neyseki çıkmışlar....
Ayyy annelik bambaşka.Günaydın herkese bol kalorili kahvaltimi yaptım da geldim. Bugün öğretmen Bu pateni götüreceğim diye mesaj attı bende yedek kıyafet koymamisim ana yüreği yollara düştüm yürüyüp taksi çağırmak gerek yürüdüm taksi cagirdim öğretmen iptal oldu diye aradı neyse yürüyüş oldu bana
Bu iş shakesiz de oluyor biliyorsun canım.Benim kilom bu sabah 107,5 çıktıcumaya 106,0 için kasıcam bakalım. shake im de bitti anca cumartesi gidip alabilicem ya çok kötü oldu zaten doğru dürüst yapamadım hiç ilk on gün çok iyi gitmişti de akşam yatmadan menümü sporumu suyumu yazarım artık
Vay ne güzel moral olmuş sana.yok yok yyoookkkk arkadaş dedi ki bacakların mı inceldi senin iki günde yaaa dedi.... tabi ben bööyyyllee uççtum tabi elli kere döndüm etrafında bak bak burdan baya gitmiş demi diye diye dediğine diceğine pişman ettim ömrünü yedim ömrünü... duyduğum şu lafın zevkini sömürdüm resmen :)))) ayyy bi de hakkaten zayıflasam nolur acaba :)))) ayyy hala dört köşeyim :))) ayyy bozmasın kimse bu gün böyle keyifli geçsin inaşşallahh.... ben bu gazla akşam 4 mil çakacam :))))
Harika tebrikler.Katılıyorummm düne göre 400 gr eksideyimmmm:))
Ayyy kötü olmuş bu.herkese günaydın baştan söyleyim kızmayın bana ne olur zor günler geçirdim
oğlum 4 şubatta sünnet olacak inşallah yapışıklık vardı doktor muayene ederken geri çekti doğal olarak çişini öğrenmişti artık şimdi acıyacak diye yapmıyor tutuyor bırakmıyor moralim bozuldu bir de dün gece ateşlendi bende hastayım artık bakalım iyileşeceğiz
bu arada diyeti bozmadım ama düzenli de yapamadım bugünden itibaren spor düzenimide oturtuyorum ilk iş cezalarımı yapmak olacak
Bide 1 ay sonra olc farkı yaz olurmu?Ölçülerimi yazayım
göğüs: 102
bel: 87
karın:103 en sorunlu bölge
kalça: 107
bacak:64
kol:33
Eline sağlık çok güzel olmuş.
canım ben talep ettim kaptandan cunku hadef aylardır yok maalesef, menuleri takip ediyorum ama bazen gunluk uyarıları yapamıyorum vs zor oluyo, o yuzden iyi olacak senin yardımcılıgınTamam canım.
Sanırım kaptan yardım. Danışmanizi istedi.
Okumak iyidir ama ihmal edildik.
Kusebiliriz ona gore.
kız yeter bana eşim bile 65 yeter diyo boşver ben 65 te sabit kalayımkaptanım senin 50-55 arası olman lazım 65 de çok zaten
tatlım ne işe yarıyormuş?alışana kadar öğrenene kadar her şey zordur :)
bi de yulaf ezmesi görüyorum baktığım her sayfada... ondan alcam ben bi de....
Ahhh tam dayaklik.ay hadi gecemi anlatayım size de kızın bana, menumu yazdım ama gece dayanamadım evde pilav vardı gittim azcık haslanmıs patates yogurtla onu yedim, aslı ne de olsa ilaclarını aldın hadi kızım dedim ve kalktım bide 2 yemek kasıgı tavukgogsu tatlısı yedim nasıl bi aclıksaneyse tabi gece 5 de kalktım ne yediysem cıkardım, esim kalktı ignemi vurdu da geri uyudum, dmekki neymis dedim kendime ilacda alsan kıtlıktan cıkmıs gibi aksam 6 dan sonra yasak seyler yemiycekmisim ama simdi iyiyim gayet kimse meraklanmasın
amaaan onumden yemekleri kacırıp duruyo zatiAhhh tam dayaklik.
Neyse iyilesmissin bari.
Ama esinin yerinde ben olaydim varya o iğneyi vurmadan yemin verdirirdim sana.
Napsin adam?amaaan onumden yemekleri kacırıp duruyo zatiacım kıııız
Dünkü menün güzeldi ama.günaydınlarrr işlerden gelemedim kızlar kusura bakmayın
kız yeter bana eşim bile 65 yeter diyo boşver ben 65 te sabit kalayım
ama sen çokm ihmal ettin bizi haberin ola
tatlım ne işe yarıyormuş?
E ermus geçmiş olsun tatlım
bu sabah tartıda düne göre güzel bi rakam gördüm o havesle kıyafetlerimi giymeden 100 ip atladım sanırım hesap vermek işe yarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?