Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım kaptan sen mi oldun kız neler oluyor burda dur okuyorum hala çözecem bu arada yardımcı yoksa ben de olabilirim sahalara döndüm ama sabah 8 akşam 5 arası sadece haftasonu da giremiyorum çok
yok kız kaptanımız basımızda cok sukur ikinci kaptan yardımcısı olacak muska77 bi aksilik olmazsa, o kabul etmezse sen olursun :)
ay aşkım beni takip etmeyi bırakmamışsın bitanemmm ama o 2300 ü ikiye bölücem yarısını yüricem yarısını atlicam. bunu yarısı kaç saat yürüyüş eder canım
canım bi gunde yapıcam diye zorlama 2 gune yay oyle yap istersen, 50 ip 15 dk yuruyus oyle hesapla :) ve cezalar gunluk spor yerine kabul edilmiyo :)
ah be canım diyorum kızıyorum da inanmıyosunuz ben o yuzden sikayet eden arkadasları ve yapmayan arkadasları takip etmeyi bıraktım iste, kendi hayrıma takip etmiyorum, ben zaten diyetimi de sporumuda yapıyorum, bu sizin iyiliginiz icin, insallah daha da faydasını gorursun, vucudun alıssın bak ben sana neler ogretcem :) az sonra olculerimi yazarım bendeki farkıda gorursunuz

topraks sagolasın canım bir an once iyilesicem insallah, zaten mecburi diyetteyim biliyosun istesemde yiyemiyorum iyilesicem az kaldı :)

E ermus cok gecmis olsun canım

sabırsızlıkla bekliyoreee :)))

ay hadi gecemi anlatayım size de kızın bana, menumu yazdım ama gece dayanamadım evde pilav vardı gittim azcık haslanmıs patates yogurtla onu yedim, aslı ne de olsa ilaclarını aldın hadi kızım dedim ve kalktım bide 2 yemek kasıgı tavukgogsu tatlısı yedim nasıl bi aclıksa neyse tabi gece 5 de kalktım ne yediysem cıkardım, esim kalktı ignemi vurdu da geri uyudum, dmekki neymis dedim kendime ilacda alsan kıtlıktan cıkmıs gibi aksam 6 dan sonra yasak seyler yemiycekmisim ama simdi iyiyim gayet kimse meraklanmasın

geçmiş olsun.... bütün cıssları da aynı geceye biriktirmeseymiştin iyiymişti.... neyseki çıkmışlar....

Tamam canım.
Sanırım kaptan yardım. Danışmanizi istedi.

İşler yoğun değil de muskam kitaplara sardım bu ara ya bi okumaya başlıyorum akşam olmuş arkadaşlar uyarıyor o şekilde yani 3 kitap bitirdim 10 günde
Okumak iyidir ama ihmal edildik.
Kusebiliriz ona gore.

Ayyy annelik bambaşka.
Neyse yuruyus olmuş işte iyi iyi.

Bu iş shakesiz de oluyor biliyorsun canım.
Dön artık ya yeter bizi salladigin

Vay ne güzel moral olmuş sana.
Katılıyorummm düne göre 400 gr eksideyimmmm:))
Harika tebrikler.
Ayyy kötü olmuş bu.
Neyse napacan bidaha ugrasican.
Anne olmak zor zanaat.
Geçmiş olsun canım.

Tamam canım.
Sanırım kaptan yardım. Danışmanizi istedi.

Okumak iyidir ama ihmal edildik.
Kusebiliriz ona gore.
canım ben talep ettim kaptandan cunku hadef aylardır yok maalesef, menuleri takip ediyorum ama bazen gunluk uyarıları yapamıyorum vs zor oluyo, o yuzden iyi olacak senin yardımcılıgın

günaydınlarrr işlerden gelemedim kızlar kusura bakmayın
kaptanım senin 50-55 arası olman lazım 65 de çok zaten
kız yeter bana eşim bile 65 yeter diyo boşver ben 65 te sabit kalayım
ama sen çokm ihmal ettin bizi haberin ola
alışana kadar öğrenene kadar her şey zordur :)

bi de yulaf ezmesi görüyorum baktığım her sayfada... ondan alcam ben bi de....
tatlım ne işe yarıyormuş?
E ermus geçmiş olsun tatlım

bu sabah tartıda düne göre güzel bi rakam gördüm o havesle kıyafetlerimi giymeden 100 ip atladım sanırım hesap vermek işe yarıyo

Ahhh tam dayaklik.
Neyse iyilesmissin bari.
Ama esinin yerinde ben olaydim varya o iğneyi vurmadan yemin verdirirdim sana.

cuma 59.8
bu sbah 60.1
ama dunku serum kacamak falan vs dir cumaya eksi gorurum ben o yuzden takmıyorum

baslangıc olculerim
boy 152(oyle biliyodum)
kilo 72
24 nisan 2015
gogus 102
bel 86
kalca 104
basen 100
bacaklar 60

guncel
19 ocak 2016
boy 150.5( diyetisyenin yalancısıyım )
kilo 59.8 (12.2 kg)
gogus 93 (-9)
bel 74 (-12)
kalca 96 (-8)
basen 92 (-8)
sag bacak 48 (-12)
sol bacak 48

Dünkü menün güzeldi ama.
Eksi gormene sevindim kaptancım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…