- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.861
oyle valla yapacak bisey yok yemiycemNapsin adam?
Senin iyiliğin için..
Bu arada candy olmak isterse olsun k.y.
Önemli değil yani.
Vay ne güzel incelmissin. Harika hele belin ve bacakların -12 vay vay vay.cuma 59.8
bu sbah 60.1
ama dunku serum kacamak falan vs dir cumaya eksi gorurum ben o yuzden takmıyorum
baslangıc olculerim
boy 152(oyle biliyodum)
kilo 72
24 nisan 2015
gogus 102
bel 86
kalca 104
basen 100
bacaklar 60
guncel
19 ocak 2016
boy 150.5( diyetisyenin yalancısıyım)
kilo 59.8 (12.2 kg)
gogus 93 (-9)
bel 74 (-12)
kalca 96 (-8)
basen 92 (-8)
sag bacak 48 (-12)
sol bacak 48
ay bakmıssın bile :) sporun faydaları valla, nabzım ve tansiyonum surekli dusuk diye kardiyologa gittim sporcu musun dedi, sporcu kalbiymis benim ki gec yaslanırmısımVay ne güzel incelmissin. Harika hele belin ve bacakların -12 vay vay vay.
Vay ne güzel moral olmuş sana.
Harika tebrikler.
Ayyy kötü olmuş bu.
Neyse napacan bidaha ugrasican.
Anne olmak zor zanaat.
Geçmiş olsun canım.
günaydınlarrr işlerden gelemedim kızlar kusura bakmayın
kız yeter bana eşim bile 65 yeter diyo boşver ben 65 te sabit kalayım
ama sen çokm ihmal ettin bizi haberin ola
tatlım ne işe yarıyormuş?
@ermus geçmiş olsun tatlım
bu sabah tartıda düne göre güzel bi rakam gördüm o havesle kıyafetlerimi giymeden 100 ip atladım sanırım hesap vermek işe yarıyo
cuma 59.8
bu sbah 60.1
ama dunku serum kacamak falan vs dir cumaya eksi gorurum ben o yuzden takmıyorum
baslangıc olculerim
boy 152(oyle biliyodum)
kilo 72
24 nisan 2015
gogus 102
bel 86
kalca 104
basen 100
bacaklar 60
guncel
19 ocak 2016
boy 150.5( diyetisyenin yalancısıyım)
kilo 59.8 (12.2 kg)
gogus 93 (-9)
bel 74 (-12)
kalca 96 (-8)
basen 92 (-8)
sag bacak 48 (-12)
sol bacak 48
Ben olurum sorun yok sanki sevalin gönlü varmış gibi geldi.oyle valla yapacak bisey yok yemiycemkaptan karar versin ona artık ben bisey demeyeyim canım ama sen daha aktif olabiliyosun ben o yuzden istedim, candy de aktif olurum derse sorun degil benim acımdan
De ne güzel işte. Ozendim iyilessemde spor yapsam.ay bakmıssın bile :) sporun faydaları valla, nabzım ve tansiyonum surekli dusuk diye kardiyologa gittim sporcu musun dedi, sporcu kalbiymis benim ki gec yaslanırmısım
Hapsirip duruyom yaa!sen nasıl oldun rakibem daha iyi misin, hala keyifsizsin sankimuska77
spor spor spor!!! kız 42 giyiyodum simdi 36ya sıgıyorum :)heee valla ilaç gibi geldi bana gaz verdi :))
bilmiyorum ama spor yapanlar özellikle yiyiyor yani görüyorum sayfalarında hep ama araştırmadım.... özendim ben sütle yiyiyorlar....
ayyyy ben öliiiim ne kadar fark etmiş maşallah.....
sende cok guzel verfin tatlım ya, icinden bi defne daha cıktıBen olurum sorun yok sanki sevalin gönlü varmış gibi geldi.
Kırılmasın diye şey ettim.
De ne güzel işte. Ozendim iyilessemde spor yapsam.
havalar pek fena canım dikkat et, bende hapsırıyorm iki gundur ama neyseki sadece hapsırık bu eskisehir de ne menem bi soguk varsaHapsirip duruyom yaa!
Cingilimde akiyo (annanemin tabiri Burnum akiyo demez)
Ankarada öyle buz gibi. Bırrrr.havalar pek fena canım dikkat et, bende hapsırıyorm iki gundur ama neyseki sadece hapsırık bu eskisehir de ne menem bi soguk varsa
Evet nabız tansiyon düşükse geç yaslanip uzun yasarmissin. Bende de aynı sorunlar mevcut ama iyi biseymis doktor demişti. Kız ben sporda yapmazdim hiç.ay bakmıssın bile :) sporun faydaları valla, nabzım ve tansiyonum surekli dusuk diye kardiyologa gittim sporcu musun dedi, sporcu kalbiymis benim ki gec yaslanırmısım
Nasilsin şeker geciktinAnkarada öyle buz gibi. Bırrrr.
Afiyet olsun şeker.muhtesem kahvaltı menum
30 gr kaymak
50 gr ekmek kızarmıs 3 dlm tb
6 yesil zeytin
toplam 230 kalori
ay ben orada dogdum buyudum -22 gordugumu bilirim, ankarada fenaaaa, simdi sıcak bi yerde olup denize girmek vardı valla :)Ankarada öyle buz gibi. Bırrrr.
sagolasın canım, benim spordan sonra dustu ama benim bir sene olacak spor yapalı nerdeyse, benim hep 12-8 tansiyon 65 civarı nabız olurdu, simdi 9-6 tansiyon hatta dun 8-4 du 57-58 nabız oluyo :) bende sasırdım dr iyi bisey bu deyince ama prk sevindimEvet nabız tansiyon düşükse geç yaslanip uzun yasarmissin. Bende de aynı sorunlar mevcut ama iyi biseymis doktor demişti. Kız ben sporda yapmazdim hiç.
Ölçüler harika tebrikler
Afiyet olsun şeker.muhtesem kahvaltı menum
30 gr kaymak
50 gr ekmek kızarmıs 3 dlm tb
6 yesil zeytin
toplam 230 kalori
Tatil moduna erken girdik. Bide hastalık. Uyuyorum vallahi.
sagol canım :) aman uyu bosver napcanAfiyet olsun şeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?