Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Napsin adam?
Senin iyiliğin için..
Bu arada candy olmak isterse olsun k.y.
Önemli değil yani.
oyle valla yapacak bisey yok yemiycem kaptan karar versin ona artık ben bisey demeyeyim canım ama sen daha aktif olabiliyosun ben o yuzden istedim, candy de aktif olurum derse sorun degil benim acımdan

Vay ne güzel incelmissin. Harika hele belin ve bacakların -12 vay vay vay.

Vay ne güzel moral olmuş sana.

Harika tebrikler.

Ayyy kötü olmuş bu.
Neyse napacan bidaha ugrasican.
Anne olmak zor zanaat.
Geçmiş olsun canım.

heee valla ilaç gibi geldi bana gaz verdi :))

bilmiyorum ama spor yapanlar özellikle yiyiyor yani görüyorum sayfalarında hep ama araştırmadım.... özendim ben sütle yiyiyorlar....

ayyyy ben öliiiim ne kadar fark etmiş maşallah.....

oyle valla yapacak bisey yok yemiycem kaptan karar versin ona artık ben bisey demeyeyim canım ama sen daha aktif olabiliyosun ben o yuzden istedim, candy de aktif olurum derse sorun degil benim acımdan
Ben olurum sorun yok sanki sevalin gönlü varmış gibi geldi.
Kırılmasın diye şey ettim.

ay bakmıssın bile :) sporun faydaları valla, nabzım ve tansiyonum surekli dusuk diye kardiyologa gittim sporcu musun dedi, sporcu kalbiymis benim ki gec yaslanırmısım
De ne güzel işte. Ozendim iyilessemde spor yapsam.

spor spor spor!!! kız 42 giyiyodum simdi 36ya sıgıyorum :)
Ben olurum sorun yok sanki sevalin gönlü varmış gibi geldi.
Kırılmasın diye şey ettim.

De ne güzel işte. Ozendim iyilessemde spor yapsam.
sende cok guzel verfin tatlım ya, icinden bi defne daha cıktı iyilesde spor kolay :)

dedigin gibi gonlu varsa onu da tesvik eder belki kaptanla konusuruz o bi karar verir ne diyeyim bilemedim canım :)

ay bakmıssın bile :) sporun faydaları valla, nabzım ve tansiyonum surekli dusuk diye kardiyologa gittim sporcu musun dedi, sporcu kalbiymis benim ki gec yaslanırmısım
Evet nabız tansiyon düşükse geç yaslanip uzun yasarmissin. Bende de aynı sorunlar mevcut ama iyi biseymis doktor demişti. Kız ben sporda yapmazdim hiç.
Ölçüler harika tebrikler

Ankarada öyle buz gibi. Bırrrr.
ay ben orada dogdum buyudum -22 gordugumu bilirim, ankarada fenaaaa, simdi sıcak bi yerde olup denize girmek vardı valla :)
Evet nabız tansiyon düşükse geç yaslanip uzun yasarmissin. Bende de aynı sorunlar mevcut ama iyi biseymis doktor demişti. Kız ben sporda yapmazdim hiç.
Ölçüler harika tebrikler
sagolasın canım, benim spordan sonra dustu ama benim bir sene olacak spor yapalı nerdeyse, benim hep 12-8 tansiyon 65 civarı nabız olurdu, simdi 9-6 tansiyon hatta dun 8-4 du 57-58 nabız oluyo :) bende sasırdım dr iyi bisey bu deyince ama prk sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…