- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.901
Selam kızlar menümu gururla yazayım
Sabah
1yumurta
1dilim peynir
4 zeytin
Salatalık
Öğle
Yoğurtlu kereviz salatası
Aksam
Karnibahar hasladim yoğurt la karıştıririm.
Su 1litre
Spor 1saat
3litreye tamam larim
Anam habire isim değiştiriyon gı noluyo?Slm baskan benim e postada sorun oldu melegim melek ben bilgin olsun cnm
Sağol canım Canan Karatay ota da karşı ama napcanbende beğendim efenim....... gayet otçul olmuş.... içimizdeki ineğe hitap eden bir menü...
Benim gibi minlendiyse zaar eltisi falan mı buldu acepAnam habire isim değiştiriyon gı noluyo?
Ne biliiim ben tanıyalı üçüncü oldu sanırsam..Benim gibi minlendiyse zaar eltisi falan mı buldu acep
Kiz en bastaki bi sebepten dolayiydi buda e postam sabah girdim ciktim tekrar girdim olmadi ikinci yedekte vardi onu devreye soktumAnam habire isim değiştiriyon gı noluyo?
Yok kiz bulsun cokta tındı bazi arkadaslari yonlendirecem buraya bu takimlara o yuzdrn ilk adimi degistim ikincide e posta sorunsaliNe biliiim ben tanıyalı üçüncü oldu sanırsam..
Benim gibi minlendiyse zaar eltisi falan mı buldu acep
Ama iki üyelik yasak diye biliyorum yanlışmı biliyorum..Kiz en bastaki bi sebepten dolayiydi buda e postam sabah girdim ciktim tekrar girdim olmadi ikinci yedekte vardi onu devreye soktum))
bizde torpil yok anamAnaaa kendinede ceza vermis hemide 200
ooo daha iyi 3 yardımcı, takım hic bos kalmaz :)saol tatlım moral oldu ilk günden bana
canım 3 tane de yardımcı oluyor muska sen ve candy olursunuz ama candy eskisi gibi yanımızda olacaksa baksana hatun kişi kitap yüzünden bizi ihmal etti
tatlım ben neden 100 aldım menü de mi spor az diye mi? istersen menüyü de sporu da eklerim yeniden
dun iki artıyı kapan tek kisi sensin tebrikler :)Rica ederim, o senin güzelliğin. Teşekkürler :)
Evet ama daha bitmedi
Bilmiyorum ki şimdilik sağlam görünüyo, bitsin gönderirim.
Ben almıyım :)
Tabi ki iyileşeceksin
Tamam yazıcam tabiki
benim de tansiyonum düşük ama nabzımı bilmiyorum
Burası da çok soğuuukkkkkkkkk
kolay gelsin
Ha haaaaa ceza almamışım :)))
3 lt yi gormeyip nerdeyse yarım artı koyacagıdım :) tatlım spor 1 saat ne acıkca yazman iyi olur? 150 cezan var birrde?Selam kızlar menümu gururla yazayım
Sabah
1yumurta
1dilim peynir
4 zeytin
Salatalık
Öğle
Yoğurtlu kereviz salatası
Aksam
Karnibahar hasladim yoğurt la karıştıririm.
Su 1litre
Spor 1saat
3litreye tamam larim
Sağol canım Canan Karatay ota da karşı ama napcan
o degil de yumurta yiyememek hayatımı kararttı resmencan kurtaran simidimdi benim tok tutardı, candı yoldasdı
Kıyamam sana beeen...o degil de yumurta yiyememek hayatımı kararttı resmencan kurtaran simidimdi benim tok tutardı, candı yoldasdı
kız gunde 3 lt iciyom ben su sesi geliyo midemden artıkınsu iç suuu :))) bi gün bu lafım yüzünden sopa yicem :))) aç insana denir mi bu....
hayatımda yemedigim kadar muz yiyorumKıyamam sana beeen...
Napacan canım ya mecbur iyi geleni yicen...
O kadar spor yapmasan yanmışdın biliyon demi?hayatımda yemedigim kadar muz yiyorumo da kb deposu mubarek
Üzgün üye ne demek ban mi yedi ki.Ne biliiim ben tanıyalı üçüncü oldu sanırsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?