- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #160.921
Canim step artı karın bacak Tiffany gibi toplam 1.5 saat oluyorbizde torpil yok anam
ooo daha iyi 3 yardımcı, takım hic bos kalmaz :)
kaptanım menuye de sporada yarım artı koymusum menunu tekrar eklersen nerden yarım artı oldugunu soylerim hemen :)
dun iki artıyı kapan tek kisi sensin tebrikler :)
3 lt yi gormeyip nerdeyse yarım artı koyacagıdım :) tatlım spor 1 saat ne acıkca yazman iyi olur? 150 cezan var birrde?
Evet galiba banlandı..Üzgün üye ne demek ban mi yedi ki.
Kknin dinazorlarindanim ama ogrenemedim daha 7 sene olmus
Safrayi mahveden şey yumurta saf protein zaten boşver canım iyi gelenlerle idare et ben hiç sevmiyorum yumurta ama yiyorum mecburen poffo degil de yumurta yiyememek hayatımı kararttı resmencan kurtaran simidimdi benim tok tutardı, candı yoldasdı
Bende bayiliyorum yumurtaya.Safrayi mahveden şey yumurta saf protein zaten boşver canım iyi gelenlerle idare et ben hiç sevmiyorum yumurta ama yiyorum mecburen poff
Muneccim kollontai profil fotonu baktım Ayy hava sıcak olsun hep yazı ozledimkızlar takibi kolaylastırmak icin menu bildirimlerini ornekteki gibi yapalım ( yapanlar ustune alınmasın)
sabah
tek tek ne kadarvne yediyseniz acıklayın
ara
ogle
aksam
aynı sekilde acıklayın
su
spor
ne yaptıysanız tek tek yazın, uleeeyyyn yapmaya usenmiyonuz, yazmaya mı useniyonuz!!!
ceza varsa en sona ekleyin
sonradan yaparım yapıcam dediklerinizi yapınca bildirin ben müneccim degilim hanımlar yazmazsanız bilemem !!!
yok kız zıplayacam sadece menümü güzel zannediyordurm 350 de ip atlama yaptıydım nerde hatam onu öğrenmek için sordumkaptaaan yan çizme zıpla bakiiim.....
bacım geçmiş olsun gene banlanmışsınSlm baskan benim e postada sorun oldu melegim melek ben bilgin olsun cnm
şekerim menümü ekliyom hatamı söyle onu yapmayayımbizde torpil yok anam
ooo daha iyi 3 yardımcı, takım hic bos kalmaz :)
kaptanım menuye de sporada yarım artı koymusum menunu tekrar eklersen nerden yarım artı oldugunu soylerim hemen :)
dun iki artıyı kapan tek kisi sensin tebrikler :)
3 lt yi gormeyip nerdeyse yarım artı koyacagıdım :) tatlım spor 1 saat ne acıkca yazman iyi olur? 150 cezan var birrde?
aynen bacım birde bitki cayları sagolsun :) o kadar muz yiyorum hala ishalimO kadar spor yapmasan yanmışdın biliyon demi?
canım kas yogunlugunu arttırması icin yiyordum zaten artık yogurda yuklenecemSafrayi mahveden şey yumurta saf protein zaten boşver canım iyi gelenlerle idare et ben hiç sevmiyorum yumurta ama yiyorum mecburen poff
kaptanım menude su az olmus 25 kg basına 1 lt su gerekli vucut icin 2.5 lt altına yarım artı koyuyorum, birde aksamki ekmek bi lokma da olsa gıcık yapıyo bendeyok kız zıplayacam sadece menümü güzel zannediyordurm 350 de ip atlama yaptıydım nerde hatam onu öğrenmek için sordum
bacım geçmiş olsun gene banlanmışsın
şekerim menümü ekliyom hatamı söyle onu yapmayayım
bugünki menü
sabahkollontai
44 gr ekmekle tost
(2 incecikdilim sucuk 1 dilim peynir)
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba
az salata yoğurt
2 adet sarma
akşam
1 kepçe çorba
1 kepce bamya
3-4 kaşık yoğurt
1 lokma ekmek
ara
2 adet muşmula
su
1,5-2 lt civarı
spor 350 ip atlama
herkese günaydın baştan söyleyim kızmayın bana ne olur zor günler geçirdim
oğlum 4 şubatta sünnet olacak inşallah yapışıklık vardı doktor muayene ederken geri çekti doğal olarak çişini öğrenmişti artık şimdi acıyacak diye yapmıyor tutuyor bırakmıyor moralim bozuldu bir de dün gece ateşlendi bende hastayım artık bakalım iyileşeceğiz
bu arada diyeti bozmadım ama düzenli de yapamadım bugünden itibaren spor düzenimide oturtuyorum ilk iş cezalarımı yapmak olacak
canım bi gunde yapıcam diye zorlama 2 gune yay oyle yap istersen, 50 ip 15 dk yuruyus oyle hesapla :) ve cezalar gunluk spor yerine kabul edilmiyo :)
ay hadi gecemi anlatayım size de kızın bana, menumu yazdım ama gece dayanamadım evde pilav vardı gittim azcık haslanmıs patates yogurtla onu yedim, aslı ne de olsa ilaclarını aldın hadi kızım dedim ve kalktım bide 2 yemek kasıgı tavukgogsu tatlısı yedim nasıl bi aclıksaneyse tabi gece 5 de kalktım ne yediysem cıkardım, esim kalktı ignemi vurdu da geri uyudum, dmekki neymis dedim kendime ilacda alsan kıtlıktan cıkmıs gibi aksam 6 dan sonra yasak seyler yemiycekmisim ama simdi iyiyim gayet kimse meraklanmasın
Tamam canım.
Sanırım kaptan yardım. Danışmanizi istedi.
Okumak iyidir ama ihmal edildik.
Kusebiliriz ona gore.
Ayyy annelik bambaşka.
Neyse yuruyus olmuş işte iyi iyi.
Bu iş shakesiz de oluyor biliyorsun canım.
Dön artık ya yeter bizi salladigin
Napsin adam?
Senin iyiliğin için..
Bu arada candy olmak isterse olsun k.y.
Önemli değil yani.
Ben olurum sorun yok sanki sevalin gönlü varmış gibi geldi.
Kırılmasın diye şey ettim.
De ne güzel işte. Ozendim iyilessemde spor yapsam.
yok kız zıplayacam sadece menümü güzel zannediyordurm 350 de ip atlama yaptıydım nerde hatam onu öğrenmek için sordum
bacım geçmiş olsun gene banlanmışsın
şekerim menümü ekliyom hatamı söyle onu yapmayayım
bugünki menü
sabahkollontai
44 gr ekmekle tost
(2 incecikdilim sucuk 1 dilim peynir)
ara
1 elma
öğle
1 kase çorba
az salata yoğurt
2 adet sarma
akşam
1 kepçe çorba
1 kepce bamya
3-4 kaşık yoğurt
1 lokma ekmek
ara
2 adet muşmula
su
1,5-2 lt civarı
spor 350 ip atlama
aynen bacım birde bitki cayları sagolsun :) o kadar muz yiyorum hala ishalim
canım kas yogunlugunu arttırması icin yiyordum zaten artık yogurda yuklenecem
kaptanım menude su az olmus 25 kg basına 1 lt su gerekli vucut icin 2.5 lt altına yarım artı koyuyorum, birde aksamki ekmek bi lokma da olsa gıcık yapıyo bendespor da az olmus, sadece ip atlama yag yakımına pek faydalı degil, bi 15 dk yuruyus bile olsa meto hızlanıyo o yuzden yuruyus tarzı vucudu ısıtacak spor olmadı mı yarım artı koyuyorum her yarım artı 50 ip iki yarım artın oldu dun toplam 100 ip
bu vesileyle sevgili hanımlar sadece bolgesel spor yapanlar yani acıklaması 50 mekik 60 bacak hareketi olanlar yarım artı alıyo bilginize !!!!
Naber bayanlar?
Yemek yaptım azda evi topladım geldim.
Kimler burada?
Bende burdayim canim hem yuruyorum hem sizinleyim:)Naber bayanlar?
Yemek yaptım azda evi topladım geldim.
Kimler burada?
Ne o çok mu yoğun işler datlum?ben kısmen burdayım :)
Ne güzel kosu bandımı var?Bende burdayim canim hem yuruyorum hem sizinleyim:)
Yok canim ya nerdeeee oyle huysuz bi alt komsumuz varki onun yzunden almiyoz kosu bandini evin en uzun mesafesinde yuruyorum diyodumki keske triblex bi evim olsada merdivenleri inip inip ciksamm ne iyi olurdu:)Ne güzel kosu bandımı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?