Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şekerim evet su dün biraz az oldu yürüyüş 15 dk sayılacaksa dün ben 25-30 dk yaptım ama 2 km olunca yazmıyom onu yürüyüşten saymıyom(3-4 km altını ben yürüyüşten saymıyom bu arada) çünkü haa bu arada akşamki lokma hakkaten 1 tl büyüklüğündeydi ama ağanın lafı üzerine laf söylenmez mecburen yapacaz
bu demek oluyor ki akşam 1 lokma da olsa ekmek yenmeyecek değilse ceza bu akşam artık leslie yapayım ama deli kar başladı ankarada

aganın lafının üstüne laf olmaz...

faşo ağa :))) çok zalımsın çook....
haklısın betüşüm ama kemal sunalın bi filmi vardı ağanın ..ku üzerine .. yapılmaz diye faşo ağamıydı o ağa

Kaptanim simdi beni eziklediniz valla ben20 dk yurusem sevincimden duramiyom sen de onj begenmiyosun haaa

aganın lafının üstüne laf olmaz...

faşo ağa :))) çok zalımsın çook....
sen daha zalımlık gormedin, bu hafta bi agrıların gecsin ben sana o zman gostercem zalımlıgı

senin bu hafta sporlarını az da olsa kabul ediyorum rakibem hasta oldugun icin, afiyet olsun :)
bu seferlik atlayıver kaptanım 100 ip nolcek, yuruyusu sen yaz da yine sen saymasanda ben sayıyorum :)

dysania bi yazlık foto koyayım bari

kız biraz alışaydım şuna bak sonra 6 ay hareket edemem :)

Kizlar menum
sabah
2 dilim pizza ( bayadir canim istiyodu tutamadim valla kendimi)
Cok az peynir 1 zeytin yarim dilim tb ekmegi
ogle
1 kase corba
1 kase yogurt
aksam
3 corba kasigi kadar et sote
1 buyuk tabak brokolili salata
1 bardak ayran
su
3 lt
1 bardak bitki cayi
spor
40 dk yuruyus (evin icinde malesef)
50 mekik bende fix
60 yana agirlik
50 cezami yaptim
dun 400 ude yapmistim
biraz daha hareket yapcam karin bel kol bacak falan
5 dk mezdeke

Sabah pizzayı yedin ekmeği niye yedin?
Kızdım şimdi bak.

Ay görünce üşüdüm cıbıl cıbıl...
Ama yazı özledim yaaa...
bende bende bende

sporunu kabul ediyorum, ama menune komple eksi yazıyorum bu diyet menusu degil hele ki hafta ici, cumaya iki gun kalmısken, bi daha boyle kacamak yaparsan hafta ici sporuna da eksi yazarım bilgin olsun!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…