- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #161.561
Günaydın canım harikasın tebriklerGunaydin kizlar cok heycanliydim ilk ben bildirim yapayim bari sonra yatcam tekrar:)
Gecen hafta:66.3 tum
bugun 64.4
fark: 1.9 kilo
yuzdeyi bilmiyorum canlar
tebrikler tatlım listelere hızlı bir giriş yapıyorsunGunaydin kizlar cok heycanliydim ilk ben bildirim yapayim bari sonra yatcam tekrar:)
bugun 64.4
inş tatlım hadi bakalımHerkese günaydın
Geçen hafta: 71,1
Bu hafta: 71,1
sabitim maalesef bu hafta ama haftaya çok iddialıyım
Tesekkur ederim canim ins herkeste bol bol kilo gitmistirGünaydın canım harikasın tebrikler
Kaptanim bu hizlada devam edicem insALLAH:)tebrikler tatlım listelere hızlı bir giriş yapıyorsun
canım gecen cuma sen 67,8 demişsin kilona sanki eminmisin şu notlara bi daha bakalım bugün kreşte tatil olduğu için takım için haırladığım döküman işte kaldı ben evdeyim şimdiTesekkur ederim canim ins herkeste bol bol kilo gitmistir
tamam canım alttaki listeyi düzeltmemişim şimdi düzenliyorum bu arada sen daha önce hiç yarışmalara katılmamıştın dimiGunaydin kislaaaar ben kilomu bildireyim hemen
gecen hafta 67.8
bugun 66.3
1.5 kilo vermisim yuzdesi nasil hesaplaniyo bilmiyom
tadı nasıl peki ama çok sağlıklı bence tadı da iyi ise bizde yapalım
Gunaydin kizlar cok heycanliydim ilk ben bildirim yapayim bari sonra yatcam tekrar:)
bugun 64.4
günaydın kızlar bugün cuma nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor normal zamanda bile bi sürü konuşma olurdu
ee şekerim sen kaç çıktınwuuu tebrikler.....
normal insanlar pazartesi sendromu yaşar biz cuma sendromu yaşıyoruz :)))
O baslangictir kaptanim benim 3.cumam ya bugun bende not aliyorum defterimde 66.3 yaziyo buraya yazmisimdir kesincanım gecen cuma sen 67,8 demişsin kilona sanki eminmisin şu notlara bi daha bakalım bugün kreşte tatil olduğu için takım için haırladığım döküman işte kaldı ben evdeyim şimdi
Yok kaptanim hic bi takimda degildim yeni uyeyim zaten sizinle olmak istedimtamam canım alttaki listeyi düzeltmemişim şimdi düzenliyorum bu arada sen daha önce hiç yarışmalara katılmamıştın dimi
Tesekkur ettim canim sen naptinwuuu tebrikler.....
normal insanlar pazartesi sendromu yaşar biz cuma sendromu yaşıyoruz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?