Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar herkeseee
okudum geçmişi ama şindi Masal Hanım mızırdanıyo sonra tekrar yazacağım, sizleri tanıdığıma çok memnunum, hikayelerin büyük bir kısmını okudum ne kadar benzer şeyler yaşamışız bir arkadaşın yazdığı bir söz vardı, sen dilersen ateş su olur diye onu face de yazdım :))) çok güzel bir söz...o kadar güzel tarif etmişsiniz ki yaşadıklarımı ben bu bedenle hiç doğru düzgün alışveriş yapmadım zaten ama birgün kıytırık bir gömlek alacaktım eskiden bazen S ler bile oluyodu L sine bakıyorum kadın hanfendi size o olmaz dedi yıkıldım, bi denesem falan diyorum hala çünkü esnek bir kumaştı, olmaz bayan olmaz dedi, bide artık herkes abla diye hitap ediyo :))) taksiciler, kasiyerler... şindi, hikayelerlerle nickleri birleştirmeye çalışıyorum, bu biraz zaman alıcak zemuszemus o yüzden atladığım olursa kusura bakmayın şimdilik olar mııı

geldim arkadaşım burdayım.aslında hergün burdayım ama internette sorun vardı galiba kaç defa mesaj yazdım hiçbiri gitmedi bu gün rahatça girebildim.

mersacım hoşgeldinde çok yazmışsın tıssdelikafadulden

handecim özelden ver canım isteyenlere ismini sorun yaratmasın sonra herkese açık bir alan okunuyor çünkü neyse ben aldım ama face çok kullandığım bir yer değil en kısa zamanda ekler bakarım canım..

handecim kütahyadan bijoux ve benimde geleceğim bir buluşma istiyoruz yılbaşından sonra istanbuldaki arkadaşlarımızla canım ama çocukların tatili beni etkiler tatile denk getirebilirsem daha rahat olur daha çok kalırım vs vs.. zayıflamayı hızlandırabilmek amacıyla motive olsun diye attım ortayaopuyorumnanaktan seninde aklında olsun canım istersen görüşürüz sonrası daha güzel geçer birbirimizi daha iyi tanımış oluruz..sositososito

ben narımı yedim yeiden çorbamı koydum ocağa :)) ertesi gün yemeği hiç sevmediğim bir şey çabucak bıkmayayım diye her gün yapayım diye düşündüm taze taze...

Kalliste ilerde gurur duycağı bir annesi olacak kızının demişsin ya, bende bunu düşünüyorum işte yine hikayelerde bir arkadaş kızım anne okula eşortmanla gelme dedi diye yazmış, eşlerde tabi kilolu hanım istemezler şimdi pek sesi çıkmıyo bizimkinin yani utanma belirtisi yok ama mazereti yeni doğum yaptım neresi yeniyse :)) ama cinsel hayatımız hala yok, gerçi doğumdan öncede problemliydi, şimdi artık hiç yok :))) beni beğenmiyo heralde haklıda, işte bunları düşünüyorum, kızımın eziyet çekmesi, uyku düzeninin bozulması, kısmen yaptığım diyetin ona vereceği zarar, bunların yanında ruh sağlığı bozuk bir anneye sahip olması düşüncesi daha ağır bastı ve öle başladım, iki üç gündür onunla bile daha güzel ilgileniyorum daha mutluyum umutluyum, bakalım bir hafta sonra tartıya çıktığımda da birşeyler değişmiş olurda umutlanırım inşallah

Son düzenleme:

canım analtacağım iç açıcı bişeyler yokki dünden beri abimin eşiyle uğraşıyorum doktora gitmiş kadın doğuma 3 tane kist var demiş hemen almamız lazım demiş abim aradı yetiş
hastanede benimde hastalarım var muayenehaneden çıkamam dedi .ben de dün ev seriyordum bütün ev ayakta işlaeri bıraktım koştum hastaneye .gittimki acil doğumhaneye almış doktor bende girdim beni bekleme odasına kapattılar burdan çıkma dediler.patolojiye göndermek için parça aldılar .ben hiç bilmiyordum nasıl bir işlem.içerden çığlıkları geliyor.delirdim resmen bir çıktı yüzü bembeyaz kürtaj gibi bişey dedi.1 hafta sonra sonuçlar verilecek doktor biraz korktum dedi.tabi bizde çok korktuk .kızcağız ağlayıp duruyor .allah korusun teyzesinide rahim kanserinden kaybetmiş.doktorda ailede kanser varmıydı diye sorunca biz iyce telaşlandık .allahım korusun ya çocukları daha küçücük.perişan durumdayız yani.

mersacım canım allah sağlık versin hep söylerim en başta bu gerisi boş.. biliyorsundur bu sitede lösemili çocuklarla haşır neşir oldum bundan sonra düşüncelerimde tamamen değişti zaten.. çok çok geçmiş olsun inşallah bu kadarla kalır çektiği sıkıntı canım inşallah temiz çıkar testleri.. geçen yıl bende 42 yaşında kuzenimi kaybettim yumurtalık kanalı kisti vardı allah göstermesin milyonda bir görülüyormuş.. inşallah size yaşatmaz bu sıkıntıyı allah çabucak yüzünüz güler..

handecim sen gelmeden bir kaç gün önce tartıştık bizde bu konuyu biliyormusun.. ben eşimle sosyal hayatımız olmadığından hep yakındım bu güne dek ama tek suçlu ben olduğumu ancak kabul ettim biliyormusun.. eşim çok kilolu biri olsaydı ki asla olmadı birde üstüne benim yaptığım gibi bahanelere sığınarak hala yemeye devam edip kilo vermeye değilde almaya çabalasaydı ben hiç birlikte bir şey yapmazdım biliyormusun dışarı alıp koluma takıp çıkmak istemezdim , söz konusu görüntüsü değil anlatabiliyormuyum konu umursamaz tavırlar, aynen bizim yaptığımız gibi bozuk psikolojimizin hıncını yemekten çıkarıp yaşamı kendimize zehir ettiğimiz gibi etrafımızdakilerede zehir etmemiz.. cinsel hayat diyorsun evet bizde bir çok yıl bu konuyu gömdük inan ben burayla tanışıp kendimi toparlamaya başladım eşim benden çok çabaladı her gün yorgun argın geldiği işten sonra birde benimle her akşam yürüdü ve birlikte paylaştıklarımızda o günden sonra biraz düzeldi diyebilirim... çocuklarımın tavırları bile değişti ki, bundada yanlış anlaşılmayayım çocuklarım aşırı severler beni ama kilo verdikçe iltifat etmeye başladılar hoşlarına gitti beni böyle motive ettiler..

gunaydın herkese gunaydın yada tunaydın ısde anlayın sız.cok keyıflı bı sabah gecırdım.esım 5 de gıttı yattım tekrar.10 da tel ımın calması ıle uyandım.bır arkadasıma kahavltı randevum vardı ama uyanamadım ısde.neyse ıptal oldu bende super bır dus yapdım kremlendım bıraz daha uzandım.bıraz once yemeklerımı ayarladım.kendımede mantar sote yapdım cok az yaglı yedım ve sıze bakmaya geldım.ıst da gunes acdı.burası ıst un en cok yagmur alan bolgesıymıs.yagmuru cok severım ama fazlasını ıstemıyorum ya.pazar gıdıcem ve otgıllerden ne bulursam alıcam.dıyorum ya keyfım yerınde dıyet ıcın ıstegım ve umudum var kaydirigubbakcemile2

şuan bende eşimle aynı sıkıntıyı yaşıyorum .yaşadığım bir sürü sorunlardan sonra tabiki depresyona girdim.istiyorumki benimle ilgilensin yürüyüşe gidelim birlikte bişeyler paylaşalım istiyorum.çok bunaldım yardıma ihtiyacım var ve tabiki hırsımı yiyceklerden almaya başladım .yıllarca yaptığım gibi.eşinin kilo problemi olmaması ve sadece senin için seninle beraber yürümesi çok güzel .aslında benim şu an istediğim sadece bu kadar.istiyorumki sabah veya akşam hadi canım çıkıp biraz yürüyelim desin beni en mutlu edecek şey bu şu anda .sabah kalktık bekliyorum acaba yürüyelim dermi diye bide baktım hazırlanmış annemlere söz verdim kahvaltıya gidecem dedi.bende ağzıma ne geldiyse saydım o da kapıyı çarpıp çıktı.hemde saat 6 da.yani bizim işlerde pek iyi değil bu aralar.

canlarım nasılsınız iiş yerinin netinde problem var bir türlü yazamıyorum alıntı yaptım gönderemedim akşam evden girmeye çalışıcam herkesler iyiler maşallah takım kurtuldu artık yanlızlıktan herşey yolunda gidiyor bende dün akşam koşu bandında 45 dk yürüdüm insan mutlu oluyor inşallah bugünde aynen devam

choko canim "benim adim ask" yazini görünce , orhan pamugun "benim adim kirmizi" geldi aklima .. nasil muhtesem bir kitabdir o

okuyaniniz var mi?
orhan pamuk sevmedıgım yazarlardan dır.sıyası tutum su bu ben okuduklarıma bunları asla katmam ama edebıyat dılını sevmıyorum.buna ragmen benım adım ask dan kar a cevdet beyın ogullarına kadar nerdeyse tum kıtaplarını okumusumdur.okumak benım ıcın hayat demek.kendı cok sevdıgım yazarların dısında dunyadakı akımları ve yazarları da takıp etmeye calısıyorum.tuyap a gıttım bu yıl yıne ama ne kalabalık ya.kıtap dıngınlık demek benım ıcın o karmasada hıc bısey anlamadım
reyhan ablam kaan bızım bebısden 1 hafta kucuk.bızımkıde cok bıtırım bısey oldu.elını emıyor ama oyle komık bır pozısyondakı.basparmak agızda 4 parmagıyla yuzunu ortuyor.dıger elıda basında saclarını oksuyor.ve ayaklarını capraz yapıyor.elını agzından cekdıgımızde de avazı cıkdıgı kadar bagırıyor.sırın sey .cok tatlı.kaan ı hazır yanındayken bolbol op ablacıgım.gercı annem bebekler opulmez koklanır dıyor ama o odadan cıkdımı ben hemen opuyorum.cabucak buyuyolar
bılıyorum bijoux hem yuksek kılolarda eklemlere en az zarar veren spor yuzmek.ısde hava sogukken pek kolay olmuyor ama.bıde belım ıcın bısey buldum eskıden yakı denırdı kalın yarbandı gını bısey bılmıyorum bılıyomusun.onun gıbı ıcı jel dolu ısıtan bısey ıstersen adını yazarım.daha uygulamadım ama ıse yarar gıbı geldı bana aldım
kallıste yemek yapmak zorunluluk halıne gelınce benıde cok sıkıyor.halbukı yemek yapmayı cok severım ama.bız ıkı kısıyız ama bazen yemek olayından bana bıle sıkıntı gelıyor.bıde sebze yemeyen bır es ve cok sebze seven ben olunca olay cok cesıte gıdıyor .
sen dılersen ates su alır bunu sok severım sair ıbrahımı nın bır beyıtıne bır atıfdı bu.hıc bozma moralıni bıkac ay sonra ıstedıgın herseyı gıyebılecek durumda olacaksın.kımseyı umursama hangı kıloda olursak olalım onemlı olan bızım ne hıssettıgımız

ben hala aynı fıkırdeyım.bence eslerın kılosu evlılıkde hıcbıseye manı degıl ya.yanı ya ben kılolu oldugumdan boyle dusunuyorum ya umursamıyorum bılmıyorum ama pek cok zayıf ama ne gıyınmeyı ne nerde nasıl davranması gerekdıgını bılmeyen kadından daha cok yakısıyorum esımın yanına .onunla hıcbıyer gıtmeye utanmadım cekınmedım.aksıne heryerde katıldım onunla.tanı zayıflarsam durum ne olur bılemıyorum ama

mersacım inan tam tersi yaposaydın eşinde zevk alarak seninle yürüyüşe gelirdi.. benim eşim odungillerin en başta olanı yani hafif kütük:roflol:
ben söylemesem asla benimle yürüyüşe gelebilecek bir tip değil ve konuşmayı hiç mi hiç sevmez yani biz en başta arkadaş değiliz anlatabiliyormuyum ama bir gün tüm cesaretimi ve sakinliğimi toplayıp içimden geçenleri ona anlattım onun desteğiyle bu kilo verme işine sarılaileceğimi, o tavırlarını değiştirirse benimde hayatımızı değiştirmeye çaba harcayacağımı tek başıma bunun üstesinden gelemediğimi söyledim, sen yoktun sanırım geçen yıl selülit için kremler almıştım masaj için bile ondan yardım istedim ki erkekler kendilerine muhtaç kadınlara bayılır biliyorsunuz yerimseniben ama hiç pişma olmadım söylediklerimden ve eşimin desteğini sonuna kadar hissettim o günden sonra... fakat ben yapsın diye bekleseydim hem sinir harbi içinde olurdum hemde onun pozitij enerjisini kapatırdım sende dene mersacım bir kaç gün geçsin konuşup destek istemeyi dene bak işe yarayacaktır.. opuyorumnanaktan

mersa oncelıkle gecmıs olsun.umarım korkdugunuz seyler yokdur abınızın esınde.esınle dırek ısteklerını konusmaya calıssan daha ıyı sonuc almazmısın acaba.erkekler bızım kadar ınce dusunemıyolar onları ılla yonlendırmek gerekıyor .yuruyelımmı dermı dıye beklemek yerıne yurumek ıstedıgını bırlıkde soylesen bence daha ıyı olur.en azından uzulmezsın canım.ama yıne de takma kafana erkek ısde

cedricim sen evlendiğinde kilon kaçtı bun u şu son yazdıklarından sonra merak ettim .. düşüncelerininde 75-80 kiloya geldiğinde çok değişeceğini savunuyorum :))

sende haklısın bende çok kişiden üstün eşimin yanına yakıştığımı düşünürüm hatta bazen abartıp megalomanlığa kadar götürürüm.. ama eşimle beraberken giydiği kıyafetleri kendilerine çok yakışmış bayanları gördükçe deliriyorum bu kıskançlık değil özenti yani... bu yüzden belki hep ben kaçtım sosyal hayattan ama kilo vermeye başlayınca eşimin tavırlarıda son derece değişti...

canziciğim tabii ki vereceğiz ,neden veremeyesin kiloyu...gaza gelmen de iyi olmuş.bir ara seninle de görüşelim ne dersin...

canım buluşalım ben ancak hafta sonu müsait oluyorum seninde uygun olduğun zaman görüşelim canım

canım sporsuz olmuyor zaten çok iyi yapmışsın spora başlamakla devam et canım sakın bırakma ben canım yaklaşık 1 yıl oldu ancak 10 kilo verebildim daha fazlasını verdim yine geri aldım ama 3 -4 kilo gibi bu yaza kadar da yine bir 10 kilo vermek istiyorum ben ancak diyet listesine uyarak kilo veriyorum başı boş kaldımmı olmuyor yapamıyorum birde koşu bandında en az haftanın 3 günü yüürüdüm verdim kiloları ama bir ara soğukluk geldi bıraktım şimdi yeniden başladım inaşllah yürümeyede diyetede ama kendime liste bulmam lazım

evet canım sen de gurbettesin beni en iyi anlayanlardan birisin yani. evimi temizledim yarın da yemekler yapıcam inşallah az kalmazlar zor tutuyorum onları burda sıkılıyolar :sinifsinif:

evet canım bende gurbetim hemde o kadar iyi anlıyorum ki benimkilerde geldimi en fazla 1 hafta kalıyorlar hemen kaçıp gidiyorlar babam hatta 3 gün falan kalıp gidiyor işlerinin başına ama ne yapalım yeterki gelsinler bizde gidelim azda kalsalar razıyız artık canım

çocukların metabolizması süper hızlı tabiki canım evet işte bizler onlara örnek olmamız lazım inşallah sen başaracaksın canım sonrada kızında başaracak bende çocukluktan bu yana kiloluyum o zamanlar babamlar az ye kızım derdiler ben kğser ağlar kalkardım sofradan şimdi anlıyorum ne kadar yanlış yaptığımı keske ailem daha baskıcı olsaydılarda izin vermeselrdi yememe ne yapalım artık geçmişi geri getiremiyoruz malesef canım

canzicim hoşgeldin.. evet canım inşallah kendim başardığım an kızımın kontrolünüde sağlayacağım bakalım...

saati farketmemişim karnım acıktı diyorum bende acaip :)) çorbamı pişirip hazırladım blenderla çırparken kolumuda yaktım :)) yemek uğruna iş kazasımı demeli buna.. ilk kez çorbamı pişirirken kabuğunda ki sitrik asitten yararlansın diye içine bir limonu ikiye kesip attım tadında bir değiiklik olmamış acanba işe yararmı, sitrik asit kilo vermeyi tetikliyor diye okumuştum..

mersa canım benim eşimde çok zayıf biri ve oda yürüyüş yapmasını sevmez bende arada hadi sende gel diyorum yok sen git der ama ben hiç alınmam gelmesin biz kendi kendimizede bu işi başarabiliriz bende bazen sen de bana zayıfla falan diyorum eşime yok ya ben delimiyim sonra benim üstüme gel diyor adamlarda korkuyor bence ama benim eşimle tanıştığımdan beri kiloluydum hiç zayıf olmadım ve eşimin hiçç kilo takıntısı yok bana diyorki sen şişman değilsin biraz göbeğin var bende yok canım ben şişmanım falan diyorum eşim için sıkıntı yok ama benim sağlığım için sıkıntı var onun için onlar destek olsunlar olmasınlar biz bu işi başarmalıyız canım eğer eşinden istediğin birşey varsa direk karşısına geç ve söyle beklersen ondan çokkkkk beklersin canım erkeklerin yüzde doksanı kendiliğinden düşünmezler bence kadınlar hep iteklerler onları canım

hoşbulduuk canımm geçmiş olsun iş kazası demeli vallla lmaz: afiyet şeker olsun canımmmm çorban limonu hiç duymamıştım bak birşey daha öğrenmiş olduk canım sayende :uhm: kaydirigubbakcemile3

bende bugün sabah çavdar ekmeğine az kaşarlı tost yaptım 1 form çayı
öğlen brokoli haşladım az zeytinyağlı 1 limon sıktım azda tuz birde ayran 1 dlim çavdar ekmeği yedim
akşam bakalım salata ton balıklı düşünüyorumm şu yürüyüşlerimi hiç aksatmasam çok güzel olcak allahım yardım etsin hepimize
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…