Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınnnnnn...
kimseler gelmemiş hadi uyanın hatunlar.ben 5.30da kalktım kızları okula gönderdim gece yağmur yağmış heryer ıslak ama baktım yağmur yok .attım kendimi dışarıya hava çok soğuktu ama harika bir hava var mis gibi kokuyor heryer .yağmur her yeri temizlemiş ağaçlar pırıl pırıl.50 dakika çok tempolu yürüyüşümü yaptım geldim.erken kalkınca acıkmışım kahvaltımıda yaptım şimdide çayımı içiyorum .kızlar sıcacık çay hazır gelin içelim.

mersacım günaydın canım bende her sabah 6 da kalkıyorum işe okula yollamaları yapıp geldim kahve yapmamışsın yine çay demlemişsinmafoldumben kahvemi aldım geldim :sinifsinif:

sen anlattıkça o yapmurun kokusu o nefis hava banada vurdu inan ki.. burası çok soğuk artık güzel hava göremeyiz mayısa kadar... buranın hiç sevmediğim bir yanıda ormanı olmaması o kadar kurak bir yer ki istanbulda orman içinde büyüdük çocuklarımızı büyüttük bende o havayı tenefüs etmeyi çok arıyorum...mafoldumben

valla bana hayvan deyince dünya duruyor, o izlediğin videolar hiç bir şey değil canım tam izlenmelik hayatımız var dışarıdan bizim aileyi izleyen gülmekten altına yapabilir söyleyeyim:roflol:

dün düzenimi bozmadım hemde hiç bugünde aynı düzende gitmeyi planlıyorum akşam kapuska yapacağım kısmetse ve brokoli salatası yada karar veremedim kereviz salatasıda çekiyor canıma.s öğlende çorbamla geçiştireceğim yine..
dün akşam çorbamın yanında bir tane yumurta yedim çocuklara çılbır yapmıştım hadi protein olsun bende yiyeyim dedim bir parmak büyüklüğünde ekmekle beraber yedim onu..
gece yatmadanda yarım bardak sütümü içtim...
dün çorbama sıktığım limonların sayesinde yine uyuyamadım aşırı enerji veriyor şu lion bana gece yarısına dek örgü ördüm bende:hulya:

gunaydın herkese.yıne ıst da yagmur yagıyor.evı havalandırmak ıcın tum camları acdım usudum ama mıs gıbı toprak kokuyor bahceden.dıyetım cok ıyı gıdıyor yedıklerımı yazayım
sabah kahvaltısı gec kalkdıgım ıcın yapmadım yerıne 1 bardak lıght sut ıcdım
ara 2 kuru ıncır
ogle mantar sote
ara 1 muz
ara yarım paket kepeklı bıskuvı
aksam 1 cipura salata
gunu bu sekılde kapattım
spor olarakda pazara gıtmek sayılırmı acaba
ayrıca dun cayda mısafırım vardı.onlara kremalı ıkı tatlı ve sıgara boregı ıkram ettım ama kendım bıskuvı yedımkaydirigubbakcemile3

günaydınlar takımımızın güzel hatunları hepimizine iyi günler geçirmenizi diliyorum bütün sıkıntılardan dertlerden uzak az yemeli güzel günler olsun
dün akşamda bir tabak hazır kesme çorbası
2 dilim light etimek
bir tabak brokoli zeytinyağlı limonlu az tuzlu
gece 1 bardak kola
1 avuç kuru üzüm

iki günüdür yürüyüş yapmama rağmen hiçççç farketmedi yediklerimede dikkat ettim vucut artık iflas etti herhalde bakalım bugünde

sabah tam tahıllı ekmekten beyaz peynirli tost
1 bardak form çayı

canım paylaştığın bilgi için çok teşekkürler bende limonu yemesini çok sevrim üzerine tuz dökerek kabuğunu sıyarark yerim çok güzel oluyor limonun faydalı olduğunu biliyordum ama kolesterole etkisini bilmiyordum canım onuda öğrenmiş olduk ablacım

canım ne kadr güzel bir jest yapmış devamı gelir inşallah ne yapacaksın erkeleri olduğu gibi kabul etmek kadınlar için en hayırlı olanı bence onları değiştirmeye ittikçe inadına tersi oluyorlar o yüzden rahat ol canım kaçan kovalanır sen kaç ki o kovalasın

kızlar yaa regl olacağım ama olamadım...kilo almış görünüyorum ama almadım aslında biliyorum..dikkat ettim hep
cumaya kadar inse bari(8

canım kafana takma regl zamanı tartı yüksek gösteriyor ama sonra tekrar yemeyi kaçırmazsan iniyor o yüzden sen diyete devam canım

bizim keyifler iyi allaha şükürler olsun reyhan ablacım seninde yerinde maşallah torun sevgisi bir başka diyor zaten herkes demekki öyleymiş sende de bir kez daha kanıtlanmış oldu aletleride alıyoruz alıyoruz hep raf dolap bekliyor ben 2 gündür nazar değmesin yürüyüş bandımı kullanıyorum kullanmaya da devam etmek istiyorumm

canım sanada günaydın maşallah erkencisin yürüşünde mükemmel valla bu hafta güzel sonuç elde edersin inşallah canım

gunaydın mersa benden daha erkencıler varmıs masaallah dıyorum.oh oh tek ben degılmısım yagmur kokusunu seven.ne guzel yuruyusunu yapmısın yerler ıslak dıye cıkmıyorum ben dısarı evde yuruycem mecburen.evde herseyın yoluna gırmesıne cok sevındım cıceklerın cok guzel canım.ayrıca kusunda ne sırın.babamlarında vardı eskıden .bende heveslendım bıkez yavru bır kus aldık ama bıkac gun dayanabıldım.sessız evde onun hısırtıları benı huzursuz ettı verdık bırıne.ama cocuklar mutlu olur boyle seylerle

kallıstem sen ıst a gel ben senı yıne ormana gotureyım bır.omerlı tarafına gıdıyoruz her defasında da dıyorumkı kım demıs ıstanbul da yesıl yok heryer orman ınsanlar gormeyımı bılmıyor anlamadım.canım lahana corbası yapcam ama bugun kabak yemegım kıymalı pırasam bıde hamsım var onlardan sonra ıns.tadını haber verıcem.hımm bıde bu balık corbası bende bagımlılık yapdı.hergun yapsam bıkmıycam.esımde cok sevdı.evde cok sebze var sonra sıra balık corbasındaopuyorumnanaktan.dıyetlerın duzene gırmesı cok guzel.hep boyle gıder ıns.lımonu bugun bende denıycem enerjıye ıhtıyacım var.aksama dogru surunuyorum resmen

canım günaydın sanada herkese ikram ettin ve yemeden durdun maşallah canım sana en zor olanı başarmıssın canım yediklerinde güzel görünüyor ama saha kahvaltını hiç atlama bence en önemli öğünlerden biri bende akşam yemeğinden sonra muhakkak birşeyler yemek istiyorum ya meyva ya kuru yemiş ya tatlı akşam için böyle bir sorunum var

gunaydın canzı .hemen farketmese de uzun donemde mutlaka kılon farkeder.yalnız belkı farkında dehılsın dıye soyluyorum kesme corbası karbonhıdrat yanı ekmek gurubu oldugu ıcın yanında ekmek etımek yemezsen daha ıyı olur.toplamda 4 ekmek gurubu oluyor kı kasen buyukse 5 bıle olur.gunluk yemen gereken ekmek gurubu zaten 7 porsıyon.bıde kola ıcmısın hıc olmazsa lıght ıc kı o da cok zararlı ama en azından karbonhıdratsız.onun yerıne meyve yemelısın.bu arada nasıl bır form cayı ıcıyosun.ben bır cay aldım kayısılı for cayı markasını bılmıyorum sımdı ama tadı cok guzelmıs.oyle oy cop ıcemıyorum ama bu guzel

günaydinnnn herkese
ayni seyleri bende düsündum benden erkencilerde varmis diye :) herkesi yolladim .. uzandim biraz yeni kitabimi okudum .. oglum gec gidicekmis oda yanima uzanip kendi yeni kitabini okudu agir aksak... spor yapicam birazdan ama sizleri online bulmusken ...

pia canım merak ettım neden turkçen ıyı degıl yurt dısında yasıyosun sanırım.kusura bakma mutlaka yazmısındır ama unutmusum.halbukı ben kelıme dagarcıgını genıs bulmusdum

evet yurtdisindayim..direk bununla ilgisi varmi bilmiyorum .. kelima dagarcigim oldukca iyidir.. her dilden sözlügüm var kaydirigubbakcemile3 öyle bi merakim var..tdk basta tabi ama benim sorunum cumlelerin kurulusunda .. bazen öyle saskin cümleler kuruyorum kikaydirigubbakcemile3

bu arada istanbuldasiniz... dünyanin en sansli sinifisiniz:gitme:

masalllahhh masalllaahhh
taaa ordan hissetttim huzuru

bulamadım canım ...evraklarımı bulamadım ne yazık ki,hatta bugünkü gazeteye ilan verdim kaybettiğime dair..tekrar çıkartılacak mafoldumben
evet tatlım diyet düşüncem yok artık,çünkü olduğu sürece zayıflayamadığımı farkettim.bakalım böyle nasıl olacak.

choko canim "benim adim ask" yazini görünce , orhan pamugun "benim adim kirmizi" geldi aklima .. nasil muhtesem bir kitabdir o

okuyaniniz var mi?

başlayıp bitiremediğim kitaplardan biri daha... ne yazık ki..güzel ama değil mi,harcadım mis gibi kitabı...kafamçokkarıştı

aynen öyle çıldırdım kallisim...şimdi çıldırdığım başka bir konu daha var ki,o da evrakın tekrar çıkarılması için kurs 150 tl para istiyor,milli eğitimin adını kullanarak(onlar alıyorlarmış parayı) bense sordum soruşturdum,bir çok kursu aradım,böyle bir para yokmuş.o evrakı tekrar milli eğitime yazı yazıp istemekten başka kursun yapacağı hiçbirşey yokmuş.işin parayla ilgisi yok ama benden para istiyorlar...

ist da çok soğuk ama eskişehiri çok iyi bilirim kallisim.eşim orda askerlik yaptı ve en az 5 kez geldim o dönemde...kış aylarıydı ve birgün hasta olup dönmüştüm eve...çok fena çok..soğuğunu çok iyi bilirim yani.Allah yardmcınız olsun canım

canım ben de anlatayım sana kısaca hikayemi(bu arada hikayeler kilo verme zamanlarında gaza getirici olabiliyor,farkettin mi)
ben her zaman tombiş bir çocuktum.şişman değildim ama,bilirsiniz işte,sınıfın iri yarı kızı...arka sıralara mahkumdum. yani zapzayıfken kilo almadım kısacası...
lise dönemimde 58 kiloydum,yani ideal kilomda...üniversite 2 de çok önemli bir ilişkim bitmişti,çok seviyordum.onun bitişiyle 1,5 yıl yalnızlık ve büyük bir boşluk yaşadım.70 kg ya kadar çıktım tabii kendimi yemeğe vermiştim.sonra eşimle tanıştım... sorunlu bir ilişki oldu hep,ayrılamadık ama beraber de olamıyorduk.kavga ,gürültü..o kadar farklı karakterlerdeyiz ki...ilişkimiz hep ayrılıklarla yürüdü.o ayrılıklarda ben hep daha fazla yedim.barışırdık düzene girer,diyet yapar,5-6 kg verirdim.ayrılırdık haydeeeeeeeeee buhranlar...tekrar yemeler ve 10 kg almalar...
derken hayatım bu şekilde sürüp gitmekte hala(kilo konusunda)
şimdi diyet yapmıyorum.diyetlerden nefret ediyorum.lafını bile duyunca tüylerim kalkıyor...dikkatli beslenmeye çalışıyorum ve canım ne istiyorsa yiyorum.ama bu çok kalorili birşeyse,iki lokma yiyip bırakıyorum.bu hafta (bildirim yapamadım) 700 gr vermişim.sporu da hayatıma düzenli sokarsam bu şekilde kg vereceğime inanıyorum...

pia merhaba canım,gel seni de istanbula alalım madem çok seviyorsun he? nasılsın bu arada, beslenmen ne durumda?(diyet demiyorum görüyor musun...diyete ölümmmmmmmmmmm )

canzim canım selam sana da... şu benim ehliyet işini babacığına sorsan(babanın kursu vardı sanırım,yanlış mı hatırlıyorum) evrakı kaybettiğinde tekrar çıkartmak için öyle bir para ödeniyor mu kursa?

reyhan ablacığım... opuyorumnanaktan

canım benim kursa para ödenmiyor sadece bizim orda sertifika parası alınır oda milli eğitime yatıyor kursa verirsin ama o da 20 30 bile yoktur kurs seni soymuş bence sabıka kaydı adliyeden 5 liraya çıkıyor birde canım sen hangi evrakları kaybettin onlarda önemli

canım haklısın ama sebze yemeği yoktu hazırda en masumda çorbayı buldum canım kolada evde olunca içmeden duramadım en azından bir bardak içti frenledim kendimi canım ben zaten karbonhidratı çok seviyorum her türlü gıdasını yiyiyorum canım form çayı olarakta lipton form limonlu onu içiyorum güzel geliyor tadı ben bu arada hepsini içebiliyorum canım

oyy oyy oyyy nasıl yoruldum aman nasıl.. gezmediğim yer kalmadı çocuklara eksiklerini aldım fatura ödedim, pazara gittim... evime geldim bir dinleneyim hemde bakınayım dedim... geçmişe göz atıp döneyim

oyy oyy oyyy nasıl yoruldum aman nasıl.. gezmediğim yer kalmadı çocuklara eksiklerini aldım fatura ödedim, pazara gittim... evime geldim bir dinleneyim hemde bakınayım dedim... geçmişe göz atıp döneyim

oh oh maşallah sana hoşgeldin ablacım hem bu kadar hareketli bir yaşamın var hemde kilon var normalde zayıflaman lazım senin valla ben hep oturuyorum bil. başında akşamda eve gidince yemekti bulaşıktı çaydı 2 saat hareket ediyorum sonrası yine yatış o yüzden şişiyorum ne yesem yarıyor valla hareket şart

gunaydın herkese.yıne ıst da yagmur yagıyor.evı havalandırmak ıcın tum camları acdım usudum ama mıs gıbı toprak kokuyor bahceden.dıyetım cok ıyı gıdıyor yedıklerımı yazayım
cedricim gerçekten iyi gidiyor aman maşallah diyelim de bozulmasına sebep olmayalım... çok sabırsızlanıyorum biliyormusun senin bu ayın sonuna dek vereceğin her gr için inanılmaz sabırsızlanıyorum senin kadar olmasada bende çok mutlu olacağım anlayacağın :))

balık çorbası bendede sıra bekliyor kaydirigubbakcemile5 bizim evde balık çorbası pişince kimse başka yemek yemiyor çorbadan 2-3 abak yiyorlar bazen çocuklar başkada hiç bir şeye bu kadar düşkünlükleri yok...
bende pazardan minnacık tazecik kerevizler aldım zeytinyağlı yaparım sanırım yada et ile haşlarım o da nefis olur çk beğebirim.. yer elması aldım diyete çok uygun diye sadece kendime yapacağım bunu benden başka seven yok
bende yeşilliğin her türlüsünü kaptım valla poşetlerim bir dolu oldu... minicik lahanalar aldım organik satan bir amcam var ondan... opuyorumnanaktan

cedricim çok yıllar var ömerli tarafına gitmeyeli ahh yaa nasıl özlüyorum.. bende istanbula beton yığını gözüyle bakanlara çok şaşarım.. özellikle bizim taraflar dipsiz ormandır hele git polenezköye bir kahvaltı yap tadına doyabilirmisin acaba o yeşilliğin içinde...zemuszemus

bir şeyi farkettim... burada bize uygun yani sebze meyveden bahsedip yazınca okuyanıda öyle etkiliyor ki opuyorumnanaktan insanın canı çekiyor bu yüzden abartılı kaçamaklarınızı hamur işi ve tatlılarınızı sadece yiyin ve yazmayın:tomato: ciddin etki ediyor hemen pişiresim geliyor..

ay canım benim yaa çok üzüldüm şimdi bulamadığın için... ama canzinin söylediğine katılıyorum kurstan evrakları çıkartmak zaten 30-40 lira bir şeydi yani kaybedince katlıyormu bu lmaz:
beslenmeni düzene sokmanıda ibretle izliyorumyerimseniben

canzicim cedricim gereken yorumu yapmış yoksa bende başta yazacaktım:1closedeyes:
seni düzenli olarak burada görebiliyoruz ya artık canzim gerisini toparlarsın bence 2 günde sonuç bekleme bozma sakın aynen devam..

ahh unutuyordum kendime aytaşından kolye aldımmafoldumben iştah kontrolü sağlıyor aytaşı bakalım fayda edecekmi ben inanırım bu tür şeylere...sositososito

ay canım benim yaaopuyorumnanaktan
bu harekete yemesem belki almam kilo ama kalabalık herkesin gönlüne göre yemek ounca önlemini almadan götürdüm bende ama sonuç bu iştemafoldumben ne kadar arekt olsada canzim düzenli spor olmayınca ben veremiyorum kilo acil salon bulma çabalarındayım ...:gitme:

evet kaliiste ablacım artık takılıyorum çünkü işlerim hafifledi ve kendi odamda bilgisayarımın başında vakit geçirmeye bekledim danışmada duran personelin kızı evlendi 15 gün izinli idi onun yerine ben danışmaya baktım ordanda ayrılamıyorsun bil. yok o yüzden kopukluklarım oldu inşallah bundan sonra aranızdayım
ben yarın exodex alıyorum bizim bir tanıdığımız epeydir söyledi bana ama ben oralı olmuyordum şimdi iş yerinden 3 arkadaş toplanım bir kutu alacağız 10 gün kullanıp farkı göreceğiz çünkü benim kilom göbeğimde ve karnımda toplanıyor exodexte yani ağırlığı karbonhidrat beslenenlerde bölgesel incelme sağlıyormuş krom ve siyah üzüm çekirdeğinden yapılıyormuş sitede de kullananlar varmış bakalım onu denicez incelme yapıyormuş vucudu toparlıyormuş ve zayıflatıyormuş benim kafama yattı bakalım alıcam yarın

valla çokkk haklısın sporsuz olmuyor ben işte iki gğndğr tam gaz yürüyüş yapıyorum bantta bir terliyorum iyi oluyor benim için ama bacaklarım o kadar kötü ağrıyorki hamlamışım epeydir yürümedim yerimden kalkarken zorlanıyorum valla ama pes etmek yok eve gidiyorum üstümü soyuyorum koltuğa oturmadan banta çıkıyorum oturdummu kalkamam şansım kayınvalidemle yan yana oturuyoruz yemeği o yapıyor ben kendim için birşeyler hazırlarsam yapıyorum eşim için yemek düşünmemiş oluyorum valla
yarın sabah KKB ye gidicem kulağımda tıkanıklık vardı çok fazla rahatsız olmaya başladım duyma problemi yarattı bizim doktorlar anti biyotik yazdı düzelmedi şimdi uzmana gidicem sabahtan öğlene kadar yokum büyük ihtimalle ben yavaş yavaş işlerimi toparlayıp çıkarım birazdan herkese iyi akşamalar

Son düzenleme:
haklısın canzı kahvaltı gunun en onemlı ve benımde en sevdıgım ogunu.ama ogle yemegıne cok kısa zaman vardı kalkdıgımda o yuzden sutle atladım.aynı sorun bende de vardı ama gece ogunu olarak leblebı yıyebılırız 1 cay bardagı yada yahsız patlamıs mısır 1 su bardagı bunlarda 1 er dl ekmek porsıyonuna esıt.ama en guzelı 1 bardak sutu uzata uzata ıcmek 1 porsıyonda meyve yemek
dunyanın en sanslı sınıfı olma kısmına yuzde yuz katılıyorum.hayallerımın sehrıydı ıstanbul.ve asla yasıyacagımı dusunmezdım.bır gecede karar vererek 1 hafta ıcınde geldık ıstanbul a.hala zaman zaman ınanamam.
kola yanmıs sekerden baska hıcbır besın degerı olmayan bısey ve cok sakıncalı.bı zamanlar bende kola bagımlısıydım.lıtrelerce tuketırdım ama mısafır geldıgınde 1 lt alıyoruz bıtmezsede cope atıyorum.onun yerıne ayran ıcıyorum hatta gazoz ıcmek bıle daha masum.kı bızım eve gazlı gurubundan sadece gazoz gırıyoe artık.

kallıstem bu hafta bı bomba durumum var ama aramızda kalsın sımdılık.bu sabah tartı goz kırpdı bana.ılk fırsatta geldıgınde senı gotureyım omerlı ye ben.salas bır kulubede kahvaltı yapıyoruz o tarafda.en saglıklısından bol ıspanaklı ınce hamurlu 1 gozlemeyı paylasırız ne dersın sekersız caylarımızla.kallıste kesınlıkle yenılen ıcılenden cok etkılenılıyor.bak sen kerevız dedın benım canım kerevız cekdı.portakallı bol havuclu soganlı. yada senden ogrendıgım gıbı rendelenmıs yogurtlu.sebze sevmeyen ınsanları hıc anlamıyorum dunyanın en guzel lezzetlerı.ne guzel seyler almısın.bende dun yazmayı unutmusun senden ozenerek nar aldım.eksı degıldır ıns bu gece meyve ogunumuz olacak kendılerı
gecmıs olsun canzı acıl sıfalar ıyı aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…