- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.421
holgeldin canım ben tk kaptanıyım şu an izindeyim memlekettebend ekatılmak istiyorum aranıza uğurlu sayım 5 diye bu takıma bakayım diyorum direkt buraya baktım))
kız sen de takımın kabul etmesen de kaptan yardımcısı sayılırsın söz hakkın var takımdakaptan göreydi şöyle derdi birinci sayfadaki kuralları okuyup buraya kabul ettim diye yazman gerek derdi :) hoş geldiiiin.... kaç kg sin boyun kaç yaşın kaç hedefin kaç :) neler yapıyorsun ne zamandır diyettesin....
canım dikkat et kendine listeyi de düşünme hallederiz bizKizlar ben domuz gribi olmusumetrafinizda hasta kim varsa yaklasmayin sakin cok cabuk gecebiliyo biz disari bile cikmiycaz buyuzden kimseye gecmesin diye bugun yediklerime hic dikkat edemedim izne de ayrilmak istemiyorum 3 hafta falan ayrilmak gerekiyomus galiba
Okadar uzak kalmak istemiyorum burdan ama napacagimida bilemedim esimde diyet falan yok herseyi yeyip iileseceksin diyonapiyim bilemedim
Tamam kaptanim cok saolunholgeldin canım ben tk kaptanıyım şu an izindeyim memlekette
kız sen de takımın kabul etmesen de kaptan yardımcısı sayılırsın söz hakkın var takımda
canım dikkat et kendine listeyi de düşünme hallederiz biz
holgeldin canım ben tk kaptanıyım şu an izindeyim memlekette
kız sen de takımın kabul etmesen de kaptan yardımcısı sayılırsın söz hakkın var takımda
canım dikkat et kendine listeyi de düşünme hallederiz biz
Bugün annemde temizlik vardı bitmedi yarında devam
Çokkk yoruldum
Kahvaltı öncesi 20 goji yedim
Kahvaltı 8.30bir dilim ekmek bir kk peynir 5zeytin domates salatalık form çayı
Öğlen 13.00 bir etli pide ayran
Akşam 19.00yoğurt salata
Su 2 litre
Spor cam silmebugün sadece camları bitirebildim
Aaa unuttum bugün burası günlük güneşlikti sabah çocuklarla parka çıktık basketbol oynadık onlarada çok iyi geldi spordan sayabiliriz:)kollontai
anladım canm Allah yardım etsin. Çok daha zor işin :)Amin canim Annem uzakta kv var ama oda hasta esom yardimci oluyo ama oda herseyi yapamazki oyuzden yatamiyorum
Canım benimde dün bitti camlarım.Perdelerimi yıkadım.Camlarımı cifledim. Bugunde kapılarımı sildim. Yarın petekleri cifleyecem. İşim zoorr.o spordan benim eve de lazım :) çok şükür zırt pırt bişi yağıyo silmememk için bahanem hazır :))
Canım benimde dün bitti camlarım.Perdelerimi yıkadım.Camlarımı cifledim. Bugunde kapılarımı sildim. Yarın petekleri cifleyecem. İşim zoorr.
Valla bitmiyor canm. Birde memlekete gidip gelince ev daha bi kirleniyor. Her geldiğimde dipli bucaklı yapıyorum.kolay gelsin beybi temizlik bitmezzz....
btlbetul canım ya karabıberi çok olmuş acı boğazımı yakıyor. Ama haricinde tadı güzel.
Ben kök zencefil de koydum.
Bende toz karabiber koydum. :))ben gene unuttum karabiber almayı yaaa :)) gene karabibersiz oldu :)
Canım sen elmasını ne yapıyon. Yiyon mu?ben gene unuttum karabiber almayı yaaa :)) gene karabibersiz oldu :)
Canım sen elmasını ne yapıyon. Yiyon mu?
oyle demeee benim annemde gidip geliyo takıma 56 yasında valla yapıyo sporları falanHiim tamam oyle yapalim fazla spor yapinca ertesi gunum heryerim agriyor...ben yasli bir ablayim yas 35))))ben yarin guzel spor yapar bildirimi yaparim...
vuhuuuuuuu tebrikler!!!!!! ben sana yaparsın dedim yaaaaaaa!!!! supersin canım ya valla cok sevindimkollontai
menüm
sabah 1 yumurtadan kıymalı yumurta - kıyma 2 kaşık kadardı
öğlen sütlü müsli yarım kase -- hımm sevdim bunu
akşam sütlü müsli yarım kase + 1 paket activya
öğünlerden önce elma kürü
Su 2 lt
yeşil çay bir demlik
Spor
sabah 2 mil leslie
akşam 2 mil leslie
jillian level 1 ------kollontai yapabildim inanamıyoruum fulll yaptım... tabi şınavlarda 3 tane yapıp 2 tanesinde kaytardım :)) ama diğer bütün hareketleri full yaptım :)))))
üzerine 5 dk tiffanny yaptım jillian canımı çıkardığı için tamamlayamadım
ayyy hala kalbim atıyo pıt pıt pıt.........
şimdide çemberle iç bacak çalışıcam 200 tane yaparım...... önce çemberimi buliim geliim ben....
ayyy ben jillian yaptım yazın bu tarihi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?