- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #163.461
Bu elmalı biberli çaymı bir arkadaşım bu çayka çom güzel kilo verdi ama bana etki etmedi
Benimds denemediğim bir şey kalmadı herhalde eziyet ediyoruz kendimize ama başka yol yokbakalım hoşfa niyetine içiyoz dün hoşuma gitmişti bu gün hoşuma gitmedi az kaynatmışım galiba :)
Cok tesekkur ederim tavsiyelerinize uyuyorumcnm çok geçmiş olsun bolca limon suyu iç çorba vs sıvı yemekler ye mideyi yorma ki vucut griple savaşsın. bide polen varsa bağışıklık sistemini yükselt .ytekrar geeçmiş olsun.
:) yapamaz tabi ben onu yenerim sonrada kilolarimi verrim guzelce:)günaydın güzel kadın bu enerjiyle hastalık sana bişi yapamaz merak etme. yakında dipdiri olursun inş.
Is yaparken muzigi bende son ses acarim hem soyler hem oynarimgünaydın hanımlar 2 gündür younluktan giremedim bu sabah tartıldım valla gittim hemde alt komşuda 62.8 kilom. buraya uğrayamadım ama dikkat ettim . bu sabah hergünkü kahvaltımı yaptım kuzum 200 ceza vermiş menü cezası sanırım onu yapıcam şimdi. sporum öğleden sonra leslie 3 mil mekik 50 olacak planım bu şimdilik. mutlu sağlıklı neşeli cıvıl cıvıl bir gün dilerim hepinize. iş yaparken müziği açın hareketli dans ederek yapın işleri hadi bakalımmm
:) Allah iyiligini versinyok fakirim :) elektirik su kira doğalgaz asgari ücret hayat zor :)
yok kız vucut alıstı spora ondantesadüf mü oldu acaba bu akşamda denicem bakalım :)
bende bendeyok fakirim :) elektirik su kira doğalgaz asgari ücret hayat zor :)
yok kız vucut alıstı spora ondan
bende bende
Benimds denemediğim bir şey kalmadı herhalde eziyet ediyoruz kendimize ama başka yol yok
Bende bende :) sen böyle söyleyince bir video vardı bemde o aklıma geldi göndereyim sizede yandan yandannn:):) yapamaz tabi ben onu yenerim sonrada kilolarimi verrim guzelce:)
:) hadi ya videonun adini soyle bakayim bendeBende bende :) sen böyle söyleyince bir video vardı bemde o aklıma geldi göndereyim sizede yandan yandannn:)
Olmadı uzın geldi video :)
kız alıscak tabi kac zamandır spor yapıyosunhiç bi yerim de ağrımıyo çok enteresan :)) hakkaten alıştı vücut galiba :)
kız alıscak tabi kac zamandır spor yapıyosun
Sen dayanirsin valla bu gidisle masallahin var30 gün üstüste mi yapmak gerekiyor şimdi bu level 1 i.. can dayanır mı ki :)))
aynen canım ben oyle yapmıstım, ama haftada 2 gun bos gec, yani haftada 5 gun yap toplam hatta 4 bile yapsan yeter :)30 gün üstüste mi yapmak gerekiyor şimdi bu level 1 i.. can dayanır mı ki :)))
Evet daha bi halsiz oluyorum. Braz zorlanıyorum.Allah kabul etsin oruc tutarakta is yapmak cok zor ya biseyde yememissin zaten
Hımm doğruOyuzden aci olmustur toz koycaksan miktarini azaltdaydin
günaydınnnGunaydin herkeseeeee))
Bu sabah bi uyandim bitti bu is zayiflayacam yeterrrr dedim ayyy..
sabah
yesil cayimi ictim once biraz bekledim kahvaltimi yaptim....aksam menu yazarim zaten...
Sen nerelisin ki ?Ayyy masallah sen bayagi tutumlusun kayserilimisin kiz)) benim esim diyorki sen hic yoktan anlamiyorsun ))
Evet bende günler daha çok uzamadan tutayım dedim. Benim geçen seneden de var. 10 gün falandı :))Ayyy benimde 6 gun borcum vardi birini tuttum kaldi 5 gun tutmam lazim biraz midemi kuculteyim rahat tutarim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?