Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldinnn..
Çook özledik senii Muskacımmm

Canim buarafa aksam yemegini ilk bikac gun 7 de yemistim sonra akisinca 5 3.30 4te falan yiyorum simdi hasta olmama ragmen 5 ten sonra bisey yemiyorum ama tabi diyet yapamadim o ayri bi konu

Kimseye sinir olup oturma sonra insan icine atiyon lafini soyle onlar sinir olsun
Ben kim olursa olsun söylemem.Niye bilmiyorum. Uzaklasırım sıkı fıkı olmam ama zıtlaşmak veya laf dürtmeler biraz uzak kalıyor.
Ha tabi yene evlıyım zaman ne gösterir bilemicemmm.

Ben kim olursa olsun söylemem.Niye bilmiyorum. Uzaklasırım sıkı fıkı olmam ama zıtlaşmak veya laf dürtmeler biraz uzak kalıyor.
Ha tabi yene evlıyım zaman ne gösterir bilemicemmm.
Heeee ondan ozaman bend3 oyleydim kim ne derse icime atip otururdum simdi oyle degilim valla genelde gorumcem zitlasir benle bende soylerim valla icimden geleni

Esime rezil oldum gi zaten sabahinda diyete basladim iyi oldu ayran detoksu yaptim 700 grm gitti bana bi hirs geldi burdaki butun topikleri ziyaret ettim sonra bizim takimda takili kaldim valla kendime yaptigim en buyuk iyilik burda olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…