- 28 Ekim 2012
- 507
- 528
- 103
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.121
hoşgeldin canımhoşbuldum :)
valla 2 yıl bankada çalıştıktan sonra işi bıraktım aynı yıl içinde babam emekli oldu memlekete döndük 1 sene sonrada 2012 de evlendim .. şuan evdeyim bir yandan kpss ye çalışıyorum bir yandan ev işlerine koşturuyorum ..ev hanımıyım yanieşim vardiyalı çalıştığından çok düzensiz beslendik hatta kendiside 2 gece önce hastaneye kaldırıldı tansiyon yükselmesinden .. o da benimle beraber zayıflamayı kafaya koydu .. her şerde bir hayır vardır derler o şekilde bana da arkadaş olucak .. hergün netim elverdiği sürece buradayım destekleriniz içinde şimdiden kucak dolusu teşekkürler
ip atlama için ipe gerek yok ipsiz atlıyoruz biz canım2 mile bitti ama bende bittim
ilk gün diye bu kadar zorlamıştır umarım beni bu 2 mile
yarın bakalım nasıl olucak nefesim daraldı resmen ..izlerken kolay görünüyo ama dile kolay kaç dk ..
vallaa tebrik ederim devamlı spor yapanları ayrı bir saygım arttı
canım yeni basladıgından oyle olur, bi haftaya alısır vucudun merak etme2 mile bitti ama bende bittim
yarın bakalım nasıl olucak nefesim daraldı resmen ..izlerken kolay görünüyo ama dile kolay kaç dk ..
hoşgeldin canım
ip atlama için ipe gerek yok ipsiz atlıyoruz biz canım
ben leslie 2 mile jillian level 2 tiffany 10 dk ve 1050 ip atlama yaptım da geldim toplam 90 dk
2 mile bitti ama bende bittim
ben 500 adımla başlamıştım.... sonra 1 mil sonra o kesmedi 2 mile çıkardım sonra 3 mil olmaya başladı şimdi 4 mil yapıyorum üstüne de başka hareketler yapıyorum....yani bende bi anda yapamadım yavaş yavaş alışıyo vücut....
iste budur yaaakollontai
menüm
sabah
2 hş yumurta
1 parça peynir
2 ceviz
ara
1 bardak süt
öğlen
müsli 1 kase
2 b nescafe şekersiz.....
2 b yeşil çay
akşam
1 kase yoğurt -- kendim yaptım hiç yoğurt tadı yok süt tadı var ama yoğurdumsu :)) ben sevdim kendisini ama yoğurt demek yoğurtlara hakaret sayılır...
2 ceviz
Su : 2 lt
Spor :
4 mil lesli
yarım tiffanny
100 bacak hareketi
40 mekik
100 içbacak hareketi
200 zıplama - ceza....
bu gün kendimi çok aç hissettim az kalsın içimdeki canavar pörtlicekti...... markette kendimi zor zaptettim... çok şükür bu günüde kazasız belasız atlattık....
canım ısınma ve esneme hareketlerini mutlaka yap, leslie iki mile quick and easy diye bi video var yeni baslayanlar icin, ama baslarda fazla yuklenme kendine hafif hafif artır, sakatlık yasama ihtimalin ortadan kalkaraynen öyle canım haklısın yavaş yavaş alıştırcam bende
yarın eşim izinli hastaneye gidicez onun kontrolü için.. sonra sitenin bahçesinde 1 saat hızlı tempolu yürümeyi planlıyorum yapabilirsem 1 milide deniycem .. birden yüklenmek istemiyorum malum kilo fazla nefes alış verişimi düzenlemem lazım.. ısınmadan başladım kızdım da kendime sonra
Canım 1 miille başlasaydın o zamn :))2 mile bitti ama bende bittim
tamam kaptanım duzeltirim listede simdikollontai canım ben planladığım leslie yi yapamadım ama akşam 1 bardak süt 1 meyve yerie 3 dilim elma kurusu 1 cm uzunluğunda muz ve 1 çay bardağı süt içtim şimdilik iyi gibi bakalım yarın nasıl olacak
tatlım menulerini gunluk olarak duzenli her aksam yazarsan seni de ceza listesine alabilirim, boylece kacamakların daha da azalır :)Akşam az kasarli makarna ve salata vardı menüde sade Türk Kahvesi 1 mandalina yatmadan yeşil çay bugünlük böyle ama ne zaman nasıl verilir bu kilolar bilmem off
kız ip atlama yarısmasına girdin ip atlamıyon bak ben simdi dus almadan 600 tane atlamayı dusunuyorumCanım 1 miille başlasaydın o zamn :))
1 mill 15 dk
Ben elimde ip varmış gibi çeviriyom.hoş buldum
ee süper o zaman durduğun yerde ritmik zıplıyosunuz yani daha pratik.. ii bunu yaparım bir daha ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?