Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kaptanım..
Menün gayet güzel olmuş Umarım ekmeği yememişsindir

Tatlım akşam ekmek yerine 3-4 kaşık daha yemek ye daha iyi...
Ve salatana azda olsa yağ ekle..

Spagettiden ceza yemişsin anne şirin..
Karışım işe yararsa bizede söyle içeriğini..

Hiiii helva yemiiiş..
Menü güzel rakibem..
Spor muhteşem...

bugün markette böyle birşey buldum midem kazındığında kendimi kandirmak icin cok ideal henuz tadina bakamadim ama sadece 75 kcal .Bunu icerken nescafe iciyomus gibi hayal edicem
Kız niye kandırıyon kendini neskafe iç daha iyi..

Menün çok güzel olmuş ameliacığım afiyet olsun..
Vay senin menüde güzel arkadaşım..
Betüşüm o kadar spora çok az yiyorsun öğleyi biraz daha destekleyebilirsin aşkım.
Akşam az kasarli makarna ve salata vardı menüde sade Türk Kahvesi 1 mandalina yatmadan yeşil çay bugünlük böyle ama ne zaman nasıl verilir bu kilolar bilmem off
Sabırla bırakmayarak ve pes etmeyerek tatlım..
Ohhh kısır kurabiye....
Afiyet olsun şekerim.
Spor harika eritmişsindir korkma..

ay geldin mi sonunda kiloları da almısın ben de napıyım ayne tas aynı hamam buradayım, bildigin gibi valla bi degisiklik yok :)

Günaydın kızlar
Gecen bende bi programda izledim...migrene bile sebep oluyormus...8 hafta tahil yememe uygulanirsa cok kilo veriliyormus....ama ne yiyecegiz diye dusundum bende ..bulgur, tum tahillar , ekmek , cikolata vs, arpa , tel sehriye , un yasak
çok zor gluten laktoz süt yani ve maya alerjimde var

Başka bir çözümü yok yani
Allah yardım etsin. İşin zor canmm.
Sağol canım o bahaneyle belki zayiflarim ama yiyecek secenegim az

Alkışlar rakibeme gelsin...

Tatlım ceza listesine al beni kötü cozuttum son günlerde..
Ama 71,9 u görmüştüm baktım kötüye gidiyor biraz sıktım bu sabah 70,1 çıktım.
sagol rakibem :) bu hafta ycfa ve ebrusonmez e meydan okudum da onları yenmeye ugrasıyom seni hemen bugun alıyorum listeye tatlım bol bol ceza yazalım da gitsin fazlalaar, hızlı gelen hızlı gidiyo tatlım sıkma canını

tamam kaptanım bu hafta bildirim yaparım pek bişey yedigim soylenemez hiç tadım tuzum yok o kocaman iştahım gitti moralim çok bozuk toplight menu bildirimi cumaya kadar yapmayayim ama cuma bildirim yaparim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…