- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.181
bende cok ozledim yoklugun cok hissedildi vallaAyyy çok özledim sizi şirinem...
Aldım valla ama daha çoktu birazını veri geldim.
Aşkım o gluten belası benim ağrılarıda tetikliyormuş yemezsem ağrım olmazmış..Günaydın kızlar
çok zor gluten laktoz süt yani ve maya alerjimde var
Sağol canım o bahaneyle belki zayiflarim ama yiyecek secenegim az
Sıkmam benim aslan gibi rakibem var veririm..sagol rakibem :) bu hafta @ycfa ve @ebrusonmez e meydan okudum da onları yenmeye ugrasıyomseni hemen bugun alıyorum listeye tatlım bol bol ceza yazalım da gitsin fazlalaar, hızlı gelen hızlı gidiyo tatlım sıkma canını
Sen gel biz betüşle seni keyiflendiririz tatlım..tamam kaptanım bu hafta bildirim yaparım pek bişey yedigim soylenemez hiç tadım tuzum yok o kocaman iştahım gitti moralim çok bozuk @toplight menu bildirimi cumaya kadar yapmayayim ama cuma bildirim yaparim teşekkür ederim
Hehhehbende cok ozledim yoklugun cok hissedildi vallahemen nerden aldıysan bana lazım degil de ve iade et o kiloları
iste budur yaaavalla eksikligini hissettik bugun bol bol
canım ısınma ve esneme hareketlerini mutlaka yap, leslie iki mile quick and easy diye bi video var yeni baslayanlar icin, ama baslarda fazla yuklenme kendine hafif hafif artır, sakatlık yasama ihtimalin ortadan kalkaresin icin de bol bol gecmis olsun dileklerimi ileteyim
Naber fıstık?çenem düşük ondandır :)
yaaa ısrarla 67,7 diyo bu tartı sporumu sırf 66 görmek için uzatıyorum resmen ama olmuyor.....
Hehhehkız 27 şubata 64 olmalıyım..
O zaman 1 yılda 50 kilo verdim diyebilirim
Naber fıstık?
Hemen başlıyorum şef!!aman da aman kim gelmiş..... gözlemiz yollarda kaldı.... 27 şubata az kalmış çalışmaya başla o zaman :)
Fındık fıstık gibi çıtır çıtır yerim seni cadıı...beni fındıkla fıstıkla kandıramazsın çok ihmal edildim hıhhh... saçlarımı attırıyorum burda öyle hayal et beni....
Hemen başlıyorum şef!!
Sende frenle kız beni tatlı canavarıyım bugün malum regl..
Fındık fıstık gibi çıtır çıtır yerim seni cadıı...
Geldim işte be yaw..
Ben bugun 700 atladım. Biranda yüklenirsem yarına atlayamam diye düşündümE malum vucut pek alışık değill
kollontai menüm
Kahvaltı:
1 haş yumurta
1.5 d. tahıllı ekmek
bal-ceviz-zeytin
Öğle:
3 k. kısır
1 kase cacık
1dil. tahıllı ekmek
Ara: 2 küçük kuırabiye( komşumun kızı benim için yapmıştı malesef)
Akşam: 3kaşık kavurma
2 kase cacık
Su: 2l-1 bardak yeşil çay
Spor:
Leslie 3 miil
700 ip
100 jj
10 mekik
45 dk tempolu yürüyüş.
@nesrinb canım menüyü değil ama yazış şeklini örnek alabilirsin.
Çok güzel yaa sevdim ben ceza sahasını
600 ipli ip atlama yaptım gece gece alkıslar bana valla
Tarçın bende ters tepki yaratıyor cinsim ya..hımmm tehlikeli günler.... elmanın üzerine tarçın koycen yicen :)
sen yoksun diye üzüntüden kilo bile veremedim bak seni bekledim :)
Heeey gelen benim..hem beni öpücüklerle karşılamamışsın hıhhh....
Fındık fıstık gibi çıtır çıtır yerim seni cadıı...
Geldim işte be yaw..
Tarçın bende ters tepki yaratıyor cinsim ya..
Heeey gelen benim..
Yani karşılanması gereken
Çok az yiyorsun ögleye salata ekle..kız bana bi akıl ver 2 haftadır gitmiyo bu 67 ne yapmalı sence....
haaaa öylemi oluyodu o
Çok az yiyorsun ögleye salata ekle..
Ve barsakları çalıştır..
Bir kücük kaba yeşil salata koyup götür..kilo gitsin diye az yiyiyorum diyet bu demek değil mi :)))
iş yerinde yemek çıkımıyo bizim.... evden taşıyorum öyle kimseninde canını çektirmicek pratik şeylerle geçiştiriyorum en zengin menüm o yüzden sabah oluyor malesef ..... offf oooffffff....
Hoşgeldin canım..arkadaşlar günaydın..aranıza dün katıldım..tekrar teşekkür ederim beni kabul ettğiniz için..
ben izmir deyim..öğretmenim..doğumdan sonra kilo alıp verdim..en son geçen yıl 77 e kadar düştüm..ama sonra tekrar 83 oldum..daha da artmadan hemen size başvurdum..kilo bildirimleri cumaları oluyor sanırım..dün sabah 83 tüm..diyetime çok dikkat edicem..sporu şu 1 ay yapamicam..ama sonrasında diyetime sporda eklicem..
günlük yemek listelerini akşamları mı ekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?