- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.421
Bu ne gi cacik detolsumu yaptin gozun korktu dimi:)ycfa tatlım spor henüz yapmadım da menüyü ondan yazmadım.
Hani bir arada olsun diyee
Ama senin için yazayım.
Sabah 1 kase cacık( kasem 200 ml )
ara: 1 kase cacık
Öğle: 1 kase cacık
1 küçük kare dilim pizza
Ara: şekersiz dibek kahvesi
Akşam: 2 kase cacık
TabikiiiBu ne gi cacik detolsumu yaptin gozun korktu dimi:)
İyi akşamlarrKızlar ben cikmaliyim. Yarın gorusuruz yine.
İyi akşamlar.
az evvel yedimsende pişir ye ıspanak çok faydalı...
oyle yapıyorum zaten canım ama baya baya iyi hissediyorum artık :)Dur kız daha 50 olmadı.
Tabii iyi olur sıcak sıcak iç..
Aman kuzucum ağrı berbat..
Sen sana yarayanları ye en iyisi..
annaaaaaaam bende spor onerileri veririm :) super olur haaaHee muska ve melekleri
yok canım oyle kolay ermiyosun cunku yag yakarak veriyosun ben gecen ay 1.9 kilo verdim 1.4 kilosu yagdı :) ama bunyen az yemeye alısıyo benim zaten normal tansiyonum 9/5 ona ragmen spor yapıyorum rahatca dr spor yaptıgım icin tansiyonumun dusuk oldugunu ve bunun cok saglıklı oldugunu soyledi :)bir dilim tam buğdaylı ekmekten yapılmış yağsız tost ayça kaya ara öğün olarak veriyor ....öğle bununla geçiştirebilirsin...
bişey soracam kızlar çoğunuzun menüsüne bakıyorum hiç bişey yemiyorsunuz kiiiiipekiii hayat hep böyle devam etmeyecek yediğiniz zaman hızlı bir şekilde almazmısınız ??
2. sorumda bu kadar az yiyip nasıl o kadar çok spor yapıyorsunuz açıkcası ben sizin kadar kuş kadar yesem spor yapacak halim olmaz tansiyonum düşer yapamam spor sizleri takdir ettim... ben sizler kadar dayanabilsem bu kadarda spor yapsam sanırım eririm)))
almaaaaaayavrum alırım ben sana
hahaaaaayt beni yencekmiş
Yencem tabisi kizimmmm ne sandindiaz evvel yedim
oyle yapıyorum zaten canım ama baya baya iyi hissediyorum artık :)
annaaaaaaam bende spor onerileri veririm :) super olur haaa
yok canım oyle kolay ermiyosun cunku yag yakarak veriyosun ben gecen ay 1.9 kilo verdim 1.4 kilosu yagdı :) ama bunyen az yemeye alısıyo benim zaten normal tansiyonum 9/5 ona ragmen spor yapıyorum rahatca dr spor yaptıgım icin tansiyonumun dusuk oldugunu ve bunun cok saglıklı oldugunu soyledi :)
almaaaaaa
hahaaaaayt beni yencekmiş
Ebru senin spor yattimi kiz:)İyi akşamlarr
Yarın devam ederizzz.
Evet yaa sende sportmenimizzannaaaaaaam bende spor onerileri veririm :) super olur haaa
Heeyaa kociş geldi diye yapamadıydımm. Şimdi müsade ederse beyefendi yapayım.Ebru senin spor yattimi kiz:)
ooohhh yarasın kuzumakollontai tatlim yarim saat mezdeke bacak hareketi falan filan yaptim:)
Yakmissin bile..
Ama ceza kaçınılmaz tabi
canım tamam biz az yiyoruz da sende fazla yiyosun 3 dilim borek olmamalı nefsini körleyecek kadar yemelisin!!!Merhaba kizlar ,
bugun menuuuu
sabah
2 yk beyaz peynir
1 haslanmis yumurta beyazi
4 adet zeytin
kirmizi biber
5 ceviz
ogle
3 adet parmak kalinliginda ve yzunlugunda borek
aksam
kozlenmis kirmizi biber ve uzeri 3 kasik yogurt ve iki ceviz...
20 dakika eliptik vee disarda bir saat yuruyus yaptim.
2 lt su ictim
Yogurt kurun nasil tatlimyarım saat önce yoğurt kürümü de yedim 3 kaşık .. çok şükür bugünü atlattımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?