- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.461
tatlım bugun spor yapma demistik en azından persembe yapma da sisin insin birazkollontai
menüm
sabah 4 köfte + yoğurt
3 ceviz
öğlen sade nescafe
akşam 1 ayva + 3 ceviz --- yemeğimi yiyemedim başım çok kalabalıktı.........
Su : 2 lt
Spor : 3mil leslie
50 squat -------- 30 günlük squata başladım.....
bugun menu yazmıycam canım, sporda yapmadım, sebebi bir alttaki mesajım dakollontai bugun menünü sporunu yazdın mı ben mi görmedim.
Malum sporunla yakından ilgileniyorum. Eğer seni geçememişsem devan edeyim sporaa
kızlar bugun menu bildirmedim, cunku 1. yılımızı kutladık esimle dısardaydık butun gun, aksam eve bi paket geldi, ne zamndır dırdır ediyodum, alyansımı ve tektasımı degistirmek icin, kutuyu bi actım tektas cıktı, coook mutluyum coooksimdi bide alyansı degistirdim mi tamamdır :) bu arada degistirmek isteme sebebim de mutluluk verici cok kilo verdigim icin alyansım parmagıma bol geliyo ve surekli dusuyo :)
iç içHaklısın canım kızım isteyince yaptım ama çok özlemişim dayanamadım ama çok rahatsiz olmadım değil pişman oldum vallahi şimdi yeşil çay mı icsem diyorum
Benimki de düşüyor. Ama ben değiştirmem hatırası çok büyük.kızlar bugun menu bildirmedim, cunku 1. yılımızı kutladık esimle dısardaydık butun gun, aksam eve bi paket geldi, ne zamndır dırdır ediyodum, alyansımı ve tektasımı degistirmek icin, kutuyu bi actım tektas cıktı, coook mutluyum coooksimdi bide alyansı degistirdim mi tamamdır :) bu arada degistirmek isteme sebebim de mutluluk verici cok kilo verdigim icin alyansım parmagıma bol geliyo ve surekli dusuyo :)
sagolasın canım :)Harika herşey gönlünce olsun nice mutlu seneler diliyorum
insallah canım sagolasın :) bu arada cezanı saydım ipe sıkıntı yok sporun iyi bugunBenimki de düşüyor. Ama ben değiştirmem hatırası çok büyük.
Bu arada tebriklerrr. Ömür boyu mutlu huzurlu bir evliliğiniz olsun canm. Dertler uzak olsun inşallah.
tatlım bugun spor yapma demistik en azından persembe yapma da sisin insin biraz
bugun menu yazmıycam canım, sporda yapmadım, sebebi bir alttaki mesajım da
kızlar bugun menu bildirmedim, cunku 1. yılımızı kutlAlladık esimle dısardaydık butun gun, aksam eve bi paket geldi, ne zamndır dırdır ediyodum, alyansımı ve tektasımı degistirmek icin, kutuyu bi actım tektas cıktı, coook mutluyum coooksimdi bide alyansı degistirdim mi tamamdır :) bu arada degistirmek isteme sebebim de mutluluk verici cok kilo verdigim icin alyansım parmagıma bol geliyo ve surekli dusuyo :)
Amelia menü spor güzel ama suyunu hiç yazmıyorsun canım.İyi akşamlar :)
Menüm
1 saat orta tempoda yürüyüş
sabah: peynir, acılı domates sosu, zeytin, 2 dilim ekmek, 1 bardak tek şekerli çay
ara: az şekerli türk kahvesi
akşam: 1 kaşık kıymalı makarnna, 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık et közlemesi, maş fasulyesi salatası
ara: az şekerli türk kahvesi
Öğle öğününde börek çok ama doyuruculukaçısından az olmuş..Merhaba kizlar ,
bugun menuuuu
sabah
2 yk beyaz peynir
1 haslanmis yumurta beyazi
4 adet zeytin
kirmizi biber
5 ceviz
ogle
3 adet parmak kalinliginda ve yzunlugunda borek
aksam
kozlenmis kirmizi biber ve uzeri 3 kasik yogurt ve iki ceviz...
20 dakika eliptik vee disarda bir saat yuruyus yaptim.
2 lt su ictim
Gzel menü simide laf etmem bende yerim arada çünkü..bir ara nete girdim sonra resmen sızmışım 2 saat uyumak çook iyi geldi :))
gelelim menüme
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1/2 bardak sür
1 salatalık
1/2 kk peynir
4 yeşil zeytin
sabah ara veremedim ne yazık ki hastanede birşeyler yemeye çekindim kuru kayısı falan
Öğlen
1/2 simit
1/2 bardak ayran
ara : 4 adet kuru kayısı
akşam :
4 kaşık taze fasulye
1 tabak yağsız salata
1 saat hızlı yürüyüş ve 300 ip atladım. 2,5 litre su içtim bugün
Canım menü güzel ama suyu 2ye tamamlamaya çalş. Azda olsa spor yakışır bu menüye..Bugün yediklerim
kahvalti 20 gram pinar beyaz 75 gram kepekli ekmek 10 siyah zeytin bir bardak cay
oglen ezogelin corba
aksam 200 gram yogurt bir tabak yagsiz mevsim salata domates corbasi sade türk kahvesi
750 ml su 750 de yatana kadar icerim.
Açlıktan öldünmü yaşıyonmu canısı?kollontai
menüm
sabah 4 köfte + yoğurt
3 ceviz
öğlen sade nescafe
akşam 1 ayva + 3 ceviz --- yemeğimi yiyemedim başım çok kalabalıktı.........
Su : 2 lt
Spor : 3mil leslie
50 squat -------- 30 günlük squata başladım.....
Tatlım gevrekleri çıkar hayatından. Güzel bir kahvaltı yap.Bugünün menüsü
Sabah
Mısır gevreği
Yeşil çay
1 sade Nescafe
Öğlen
1 dilim ıspanaklı börek
5 siyah zeytin
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası
1 dilim lazanya
Az salata
Aralarda limonlu su sadece
Al sana garantili çözüm akşamdan iki hurmayı çizip bir su bardağı suya koy sabah aç karnına suyu iç hurmaları ye ve bana dua etbende daha yeni başladım bakalım 2 ci günündeyim ama öyle rahatsız edecek bir durum olmadı .. boşaltım sistemimide baya dengeledi bende en büyük sorunlardan biri o maalesef..
Oooo allah 10. 20. yıllarıda aynı mutlulukla kutlamanızı nasip etsin inşallah..kızlar bugun menu bildirmedim, cunku 1. yılımızı kutladık esimle dısardaydık butun gun, aksam eve bi paket geldi, ne zamndır dırdır ediyodum, alyansımı ve tektasımı degistirmek icin, kutuyu bi actım tektas cıktı, coook mutluyum coooksimdi bide alyansı degistirdim mi tamamdır :) bu arada degistirmek isteme sebebim de mutluluk verici cok kilo verdigim icin alyansım parmagıma bol geliyo ve surekli dusuyo :)
Meyveleri akşam yeme bi daha ebrucum aralarda yemeye çalış.Menümüde yazsam tamamdır.
Kahvaltı:
1 kase cacık( 200 ml )
Ara: 1 kase cacık
Öğle: 1 kase cacık
1 küçük kare dilim pizza
Ara: şekersiz dibek kahvesi
Akşam:2 kase cacık
3-4 kasık yoğurtlu ıspanak
Ara: 2 mandalina
çeyrek ayva-yarım armut
Spor:leslie1 miil
1100 ip atlama
20 mekik
10 jj ( malesef tamamlayamadım.cezamı ipe saysan olur mu??)
Su: yeşil çaylabirlikte 3 lt
Günaydın betüşüm.. Bu ne spor aşkı kız maşallah..kendimi spotif hissediyorum :))) 30 günlük squata başladım... bi gün yapmazsam sonraki gün canım istemicek gibi geliyor....
Allah agzinizin tadini bozmasin canim hep boyle musmutlu olun ins:) ben de alyansimi kucuk geliyo diye degistirmistim simdi ilk alyansim parmagima olcakmi diye hergun takiyorum daha tam olmuyokızlar bugun menu bildirmedim, cunku 1. yılımızı kutladık esimle dısardaydık butun gun, aksam eve bi paket geldi, ne zamndır dırdır ediyodum, alyansımı ve tektasımı degistirmek icin, kutuyu bi actım tektas cıktı, coook mutluyum coooksimdi bide alyansı degistirdim mi tamamdır :) bu arada degistirmek isteme sebebim de mutluluk verici cok kilo verdigim icin alyansım parmagıma bol geliyo ve surekli dusuyo :)
nice mutlu güzel yıllara yavrum benim.Benimki de düşüyor. Ama ben değiştirmem hatırası çok büyük.
Bu arada tebriklerrr. Ömür boyu mutlu huzurlu bir evliliğiniz olsun canm. Dertler uzak olsun inşallah.
Günaydın betüşüm.. Bu ne spor aşkı kız maşallah..
Bizim tembeller sotede bekliyor haklısın ne diyeyim..hazır alışmışken yapiiim diyorum :)) sonra içimdeki tembel hortlayıverir maazallah....
Günaydın güzeller!!
Amelia menü spor güzel ama suyunu hiç yazmıyorsun canım.
Öğle öğününde börek çok ama doyuruculukaçısından az olmuş..
Salata falan yeseydin yanına yada yoğurt
Gzel menü simide laf etmem bende yerim arada çünkü..
Canım menü güzel ama suyu 2ye tamamlamaya çalş. Azda olsa spor yakışır bu menüye..
Açlıktan öldünmü yaşıyonmu canısı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?