- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.441
Kiz hicbosey yememissin su 65 gelir ins artikkollontai
menüm
sabah 4 köfte + yoğurt
3 ceviz
öğlen sade nescafe
akşam 1 ayva + 3 ceviz --- yemeğimi yiyemedim başım çok kalabalıktı.........
Su : 2 lt
Spor : 3mil leslie
50 squat -------- 30 günlük squata başladım.....
Kiz hicbosey yememissin su 65 gelir ins artik
Canım menün süper :))Bugün yediklerim
kahvalti 20 gram pinar beyaz 75 gram kepekli ekmek 10 siyah zeytin bir bardak cay
oglen ezogelin corba
aksam 200 gram yogurt bir tabak yagsiz mevsim salata domates corbasi sade türk kahvesi
750 ml su 750 de yatana kadar icerim.
Canım yine bişeycik yememişsin. Eve gittiğinde bi salata yeseydin bariikollontai
menüm
sabah 4 köfte + yoğurt
3 ceviz
öğlen sade nescafe
akşam 1 ayva + 3 ceviz --- yemeğimi yiyemedim başım çok kalabalıktı.........
Su : 2 lt
Spor : 3mil leslie
50 squat -------- 30 günlük squata başladım.....
Kiz hicbosey yememissin su 65 gelir ins artik
Canım yine bişeycik yememişsin. Eve gittiğinde bi salata yeseydin barii
Hımm anladım canmm.saat geç oldu malesef o saatten sonra da yemedim :)
sporu arkadasim memleketinden gelince salona yazilicaz .malum yurt sartlarinda biraz zor . suyu dışarda çisim geliyo diye okulda fazla icemiyorum aksamlari iciyorum geneldeCanım menün süper :))
Suyuda artırmaya çalışş.Sporda bu ay yapmayacaktın değil mi
Ne okuyorsun canm. Üniversite değil mi??sporu arkadasim memleketinden gelince salona yazilicaz .malum yurt sartlarinda biraz zor . suyu dışarda çisim geliyo diye okulda fazla icemiyorum aksamlari iciyorum genelde
Yogurt kurun nasil tatlim
Afiyet olsun bnde duymustum ama hiç yapmadımvalla bende tam tarife uymuyorum midemi rahatsız edicek gibi geldi ..
asıl tarifte
3 yk yoğurt
1 tatlı k. pul biber
mide ağrısı çekenlere 1 tatlı k tarçın
1 çk zerdaçal
1 çk zencefil
yarım limon
ama ben 3 yk yoğurt
1 çk pul biber silme
1/2 çk zerdeçal
1/2 çk zencefil ve yarım limon sıkıyorum
Bu yoğurt kürü güzelmiş yarın bende denemek istiyorum ne zaman yemeliyizvalla bende tam tarife uymuyorum midemi rahatsız edicek gibi geldi ..
asıl tarifte
3 yk yoğurt
1 tatlı k. pul biber
mide ağrısı çekenlere 1 tatlı k tarçın
1 çk zerdaçal
1 çk zencefil
yarım limon
ama ben 3 yk yoğurt
1 çk pul biber silme
1/2 çk zerdeçal
1/2 çk zencefil ve yarım limon sıkıyorum
Lazanya pek olmamış canım.Bugünün menüsü
Sabah
Mısır gevreği
Yeşil çay
1 sade Nescafe
Öğlen
1 dilim ıspanaklı börek
5 siyah zeytin
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası
1 dilim lazanya
Az salata
Aralarda limonlu su sadece
Haklısın canım kızım isteyince yaptım ama çok özlemişim dayanamadım ama çok rahatsiz olmadım değil pişman oldum vallahi şimdi yeşil çay mı icsem diyorumLazanya pek olmamış canım.
valla arkadaşa sordum bende uyumadan en geç 3 saat önce ye dedi akşam uyurken metabolizmayı hızlandırıyo dedi .. ben uyumadan 2-3 saat önce yiyorum..Bu yoğurt kürü güzelmiş yarın bende denemek istiyorum ne zaman yemeliyiz
Şimdi yapsam geçmi olur 2 saat sonra uyurumvalla arkadaşa sordum bende uyumadan en geç 3 saat önce ye dedi akşam uyurken metabolizmayı hızlandırıyo dedi .. ben uyumadan 2-3 saat önce yiyorum..
olur tabi neden olmasın sen onu uyku saatine göre düzenle canım .. valla 2. ci gün boşaltım sistemini baya etkiliyo rahatlatıyo en azından bende öyle oldu..Şimdi yapsam geçmi olur 2 saat sonra uyurum
bende daha yeni başladım bakalım 2 ci günündeyim ama öyle rahatsız edecek bir durum olmadı .. boşaltım sistemimide baya dengeledi bende en büyük sorunlardan biri o maalesef..Afiyet olsun bnde duymustum ama hiç yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?