Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanım nazar mı degdi size anlamadım valla once kuzular sonra sen, hep hastalıkla gecti bu kıs, iyilesene kadar ye tabi onemli olan iyi olman! cok gecmis olsun....

Deryacim çok ekmek yiyorsun.
Sabah iki Öğlen bir dilim ye akşam yeme.
Nutellayida kahvaltıda ye bari.

Kötü olmuş ya tüh!
Rapor alıp dinlenin bari evde.
yaaa..çok olduğunu düşünmemeiştim aslında..normalde çok yediğim için azalttım..yavaş yavaş azaltayım,kilo vermem durunca ekmeği azaltırım spora başlarım diye düşünüyorum..
nutellaya gelince,aslında yemeyi hiç düşünmüyorum ama krizlere yeniliyorum maaalesef..ve bir kaç güne kadar regli olucam onun etkisi sanırım..

Evet yine sabitim yaa canım çıkıyor kaç gündür spor yapmaktan. Menü de kötü değil ama

Ana yeni duydum. Bende suya koyayom yarın deneyeyim
Dene canım ben çok memnunum.
Peki sen bilirsin.
Evet yine sabitim yaa canım çıkıyor kaç gündür spor yapmaktan. Menü de kötü değil ama
Menun guzel sadece meyveyi akşam değil gündüz ye.

geçmişi ancak okuyabildim
Deryacim çok ekmek yiyorsun.
Sabah iki Öğlen bir dilim ye akşam yeme.
Nutellayida kahvaltıda ye bari.

Kötü olmuş ya tüh!
Rapor alıp dinlenin bari evde.
yok canım yeni izinden döndüğüm için rapor almaya yüzüm yok işyerinde sürünüyorum
kaptanım nazar mı degdi size anlamadım valla once kuzular sonra sen, hep hastalıkla gecti bu kıs, iyilesene kadar ye tabi onemli olan iyi olman! cok gecmis olsun....
yaa sorma şimdiye kadar iyiydim ama ben biliyorum ptesi öğle yürüyüşünde çok terlemiştim yedeklerimde olmayınca terim üzerimde soğudu o yüzden böyle oldum

Bu kötü işte.
Umarım yorucu bir işiniz yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…