Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam canım .. haklısın artık alışana kadar olmadı burnumu sıkar içerim zamanla alışırım herhalde..
Benim ki sallama cay kokusu falan olmuyo canim ben tadiini sevmem saniyodum ama iyi sicak icemem sadece oyuzden bi dikiste gidiyo ne tat ne koku hicbisey anlamiyosun kilo vermek icin katlan canim bide sikintini cozer valla

Yok tatlim yemem yoksa seni nasil gecerim:) kiz ben diyetin ilk gunlerinde bu satte acliktan olurdum 1 bardak sut icerdim kiloda verirdim ama simdi onu bile icmeye korkuyorum bu saatte
Diyette olduğumuz gün sayısı arttıkça daha yavaş kilo veriyoruz onun korkusundan heralde

canım sinemekiyi çiğneye de bilirsin.Ama çok azıcık bi tutam bile işe yarar.
sinameki bana yaramıyo canım ya acayip midemi yakıyo.. ama annanemin yöntemi var kuru kayısıyı akşamdan kaynar suya koyuyo sabah hem kayısıyı yiyo hemde suyunu içiyo o da iyi geliyo bide kuru inciri o şekilde tüketince iyi geliyo.. asıl kabızlık sebebim hareketsizlik sanırım azıcık spor yaptım wc koşturuyorum devamlı..

Benim ki sallama cay kokusu falan olmuyo canim ben tadiini sevmem saniyodum ama iyi sicak icemem sadece oyuzden bi dikiste gidiyo ne tat ne koku hicbisey anlamiyosun kilo vermek icin katlan canim bide sikintini cozer valla
öyle yapıcam canım bende azcık ılıklaştırıp o şekilde bir kerede içerim bende ..

saolun valla kızlar

incir ve kayısıyı deneyebilirsin o zamn umarım iyi gelirr.

Günaydın herkese ))
Guzel bir gun diliyorum.. ayyyy hasta olmadim hala yarin tartida fena yansiyacak gibi siskinlik cok fazla.. tamam simdi diyecrksiniz zatwn asiri bi diyet yspmiyorsun yiyorsun elbette tarti arti gosterir diye.. .ama oyle degil kac gece açlıktan uykum bolunuyor uyaniyorum ve bu duruma seviniyorum yavas yavas alisiyorum ben birden coooj kesmedim yemegi elim ayagim titriyor çünkü tansiyon düşüklüğü oluyor...sonra hop yemek tekrar yememek icin yavas yavas devam ediyorum..

ben kendimi taniyorum vucudumu biliyorum ona göre hareket ediyorum..zamanla bende az yiyen arkadaşlar gibu yiyecem...birden yaparsam elim ayagim gitreyecek yatacam ve kalkip daha cok sey yiyecem ...yoksa iradesizlik yapmiyorum herkesin direnci farkli bunu bilmenizi istedim...

Sana da günaydın canm.
Evet her bünye farklı kilo verebildiğin sürece devam et.

Ay ne güldümm
Yazık kıza ya..
Menün çok güzel hayatım afiyet olsun.

wuuu suya bak.... ekmek 3 dl çok mu :)))
Su az olunca olmuyo betüş.. Ekmek benim standart genelde ama bu sabah 2 dl yedim..
Çok güzel bir menü tabi su ikiyi bulduysa..

Tatlim sana zaten kimse ac kal demiyo ki kollontai sakin ac kalmayin ara ogun yapin derdi sogara vs kullananlara cunku kendisi bundan cok cekiyo simdi sen elim ayagim titrrr diyosun ya cikar bunu beyninden valla ne sinyal gonderirisen o oluyo ben bu kilolarimi hep ac kalirsam basim agrir aman hasta olur cocuguma bakamazsam diye aldim simdi pismanim kimse kimseye ac kal diyemez sadece borek yiyosunya onun yerine 1 kase corba ic hem doy hem diyet yap doymak icin cok alternatif var sen masum olanlari sec yeter hem diyet bozulmasin hem sen ac kalmabelli bi sureden sonra yemek yemiyoruz emin ol herkes tok yatmiyo burda tok yatmamiz icoj yatmadan once bisey yememmiz lazik ki diyetteyiz bi muddet sonra alisirsin emin ol sadece sekeri hamur isini abur cunuru falan cikar hayatindan yerlerine masum seyler koy kollontai de hepimizden bunu istiyo zaten onu birak tarti bile boyle yaparak dusuyo yani sen bilirsin yinede ne yemek istersen sana kalmis ama diyette irade ve sabir cok onemli en azindan belli kilo verene kadar kacamak yapmamak lazim diye dusunuyorum

ya ben bugün hic fuvalete gitmemistim sabahtan beri bu yediklerimin hepsi icimde yani birde diyete başladığımdan kabızım . Ayağımda bot vardı 1 kilo 200 gram fazla cikmam normalmi tartida
Öncelikle sanah aç karnına ve iç çamaşırlarınla tartılmalısın.
Kabızlık iin iki hurmayı çiz bıçakla akşamdan bir bardak suya koy sabah aç karnına hurmaları ye suyunu iç..
Her sabah ya bunu kabızlık diyetin yan etkisi gibidir.
Suyu 3den az içersen kaçınılmaz olur. Ama bu dediğimi her sabah yaparsan kabızlık sorunun kalmaz.

kollontai cim menum
sabah
1dilim tb ekmek
2 catal peynir
Bikactane zeytin
yarim salatalik
cay
ogle
1kase mercimek corba
3 kasik yogurt
aksam
1kase mer corba
1tabak az yagli salata
su 3 lt
spor
yarim saat yuruyus
100 ip atlama
Çok güzel bir menü...
kollontai

sabah 4 köfte

a nescafe 2in1

öğlen 1 bardak süt + 3 ceviz

akşam 1 tabak karnıbahar + 3 ceviz

su 2 lt

yeşil çay 1 demlik

spor
4 mil leslie
55squat....
Laf dinlemeyen bir hatun yine aç geçen bir gün..
Yanlış yapıyorsun betüş...

Benim önerim sabah normal kahvaltı
Öğle sebze+yoğurt
Akşam protein+sebze
3 litre su
Biraz hareket
Ara yapmanı tavsiye etmem çok acıkırsan süt veya yoğurtla yap arayı
Yada peynirle..

Bugünkü menüm sabah
1 dilim pizza
Maydanoz
1 yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Öğlen
Yeşil çay
Ceviz
Aksam
Çorba ve ızgara tavuk

Spor 3 mil leslie
Öğleni sadece cevizle geçirmen yanlış daha doyurucu olmalı.
Spor güzel ama su yazılmamış..

Nasıl oldu tadı :)))
Cuma da bunu deneyeyim.
Daha içmedim öğlen içecem söylerm.
Şirinemin annesi hamsi tava olmamalı fırın yada ızgara lütfen..
Ve karışımı bekliyorum..

Tavuktan korkma kızartma olmadığı sürece 3 baget bile yiyebilirsin..
Menü güzel ama su miktarı sendede yok..

O poğaça olmasa örnek menü yani..
Bende aşırı sevince her çeşidi yiyom.Haftada iki üç yeriizz de frenlemeye çalışıyorumm
Frenleme yağda kızartmadığın sürece tavuk ve balıktan korkma saf protein onlar kilo vermeye yardımcılar.
Öncelikle senin menülerini beğeniyorum bunu belirteyim..
Banada herkes kahvaltıda çok yiyorsun diyor.
Ama senin dediğin gibi ben vcudumu tanıdım kahvaltı bende artı yapmıyor..
Hoş kimsede yapmaz...
Aradaki kaçamaklar herkeste olur insanız sonuçta..
Ama devam etmiyorsun diyetine sadıksın..
Bence güzel menüler yazıyorsun baştada dediğim gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…