- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.721
Oooy yutamadığından bu kadar az dimi? Ama maşallah suyun iyi..@kollontai menümü yazayım dün biraz dengesiz oldu çok halsiz olunca da spor yapamadım ben düzelene kadar beni spordan muaf yaz tatlım
sabah
1/4 dilim ekmek
1 çatal peymir
ara
1 elma
öğle
1/4 dilim ekmek
3 zeytin
akşam
1 kase çorba
1 kaşık pilav üzeri nohut
ara
1 hurma
su
2-2,5 ltarası oldu civarı boğazımdan geçmiyor çünkü
pazartesi sabah 83 tüm..Olmuş tabi akşam ekmekte yok harika . Nutellayı artık kahvaltıda ye olurmu?
Bide kilon kaçtı senin?
Ozaman ufak ufak yuruyuse başla bence. Sonra artirirsin 10ar dk.pazartesi sabah 83 tüm..
yoo..gayet güzel oluyo bence..grup oluşturmasnın amacı da bu..Kızlar her sabah menulerinize yorum yapıyorum. Okuyup dikkate almayacaksaniz beğenip gecerim.
Sorun değil.
Ama bilgilerimi paylaşıp sizlere yardım etmek arzusundayim.
Ha boşa yazdigimi hissedersem vazgecerim.
Ama devam etmemi isterseniz seve seve yorumlarım.
Tatlım amacım cevap almak değil.yoo..gayet güzel oluyo bence..grup oluşturmasnın amacı da bu..
ama ben hepsine cevap veremiyorum yazdıklaraınızın...çünkü derse girip çıkıyorum..
dışarısı çok daha güzel..Dışarıda canım spor aletim yok..
İlle sarkıp sonradan toparlamaya ugrasicam diyon yani.dışarısı çok daha güzel..
aletlerle pek verimli olmuyo zaten..benim de çok güzel imkanım var..ama dediğim gibi 78 olunca başlıcam..kendime çıta koyuyorum..
canım akşam eşim zorla çorbayı içirdi biraz iyi geldi ilaçlar falan midene rahatsızlık verecek diye korktuOooy yutamadığından bu kadar az dimi? Ama maşallah suyun iyi..
Tek iyilesde kaptanım.canım akşam eşim zorla çorbayı içirdi biraz iyi geldi ilaçlar falan midene rahatsızlık verecek diye korktu
güyaa diyetisyenimin diyetine başlamıştım ama dün yalan oldu bugün birazz dikkat etmeye çalışıyorum tekrar
evet de benim diyetisyen listeden az yiyince de kızıyordu yağdan değil kastan verirsin diyeTek iyilesde kaptanım.
Hem dünkü menü diyetisyeninkinden az bile olmuş.
Aman ya kastan kilo vermek o kadar kolay olsaydı benim hiç kasım kalmamaliydi.evet de benim diyetisyen listeden az yiyince de kızıyordu yağdan değil kastan verirsin diye
Ohh ne guzel islerinide bitirsiysenNapayım tatlım sabah yürüyüşümü yaptım kahvaltımı yatım evleri toparladım buraya geldim..
Kolay gelsin tatlım.
Hah bu olmuş işte...
Annem hasta olunca bende hayattan bikardim resmen kotu oluyo evi ayakta neseli tutan anne bencegünaydınlarr
bugün biraz daha iyiyim evde dün oğlum anne sen hasta olma sen hasta olunca evin düzeni değişiyor dedi çok hoşuma gitti 3 gündür iş harici eve gider gitmez yatıyorum çocuk da sıkılmış anlaşılan
Bi yemek kaldı.Ohh ne guzel islerinide bitirsiysen
yok canım o kadar da sarkacağımı düşünmüyorum..ama ikisine birden başladığımda çok çabuk tıkandığımı düşünüyorum..daha önce yaşadım bunu çünkü..İlle sarkıp sonradan toparlamaya ugrasicam diyon yani.
Belli bisey yok. Boşuna yaziyormusum gibi hissettim.muska77 nolduki canim senin menulere yorum yapman guzel biseymi olduda oyle mesaj yazdin
Anladım canım. Vücudunu daha iyi tanırsın tabi.yok canım o kadar da sarkacağımı düşünmüyorum..ama ikisine birden başladığımda çok çabuk tıkandığımı düşünüyorum..daha önce yaşadım bunu çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?