Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben yaptım muskam tadı da çok hoş oldu. Uzun zamndır kahveden başka şekerli bişet içmemiştim bu tatlı olmuş iyi geldi.

Canım çok güzel bir menü olmuş.Ama nutellayı kahvaltıya veya kahvaltıyla öğledeki araya al. Hem birazda spor yani yürüyüş falan yaparsan verdiği enerji fazlalık olmaz.
Su da çok iyi. Başlangıcın güzel olmuş

lok

gerçekten mi...çok mutlu oldum valla..
nutellayı önce yiyince iyi oldu dimi..
aslında şu aylık süreci bir atlatsam,5 kilo falan gitse de spora başlasam daha iyi olcam inan ki..
Tatlım spor olarak 10 dk bile yürüyebilirsin. Ben bu aralar çıkamıyorum diye evdeyuruyorum.Bi sağlık programı açıp önünde ılerı geri yürüyorum.

Ayy kıyamam ne tatlı...
Şimdi nasılsınız kaptanım biraz daha toparlandınız mı??

Kaptanım sizde çok az yemişsiniz.

Öyle şey mi olur Muskacım. Ben devamlı yapmanı isterim. Hem kendimi ona göre ayarlamaya çalısıyorum. Dünü beğenmiştin mesela kaçamak haricinde
Bu konuda en yetkin tecrübeli kişi sensin.O yüzden bence herkes dikkate almalıı

Zaten dünki menünüz şok diyet gibi bişey ollmuştu. Bişey yememiştiniz

sağol canım , bugün menüm de 2 adet patlıcan közlemesi üzerine yoğurt döküp iki ceviz ilave edecem bir güzel yiyecem ))yavaş yavaş ilerliyorum biliyorum ama başaracam ))

geçmiş olsun kaptanım , benim eşimde hep der sen hasta olma sen hasta olunca evde düzen kalmıyor diyor...bugunde benim kızım hasta burnu akıyor ama öyle böyle değil peçete yetiştiremiyoruz neredeyse ....çok şükür ateşi yok inşallahda çıkmaz çocukta hasta olunca anne moral olarak çöküyor ....

Tatlım spor olarak 10 dk bile yürüyebilirsin. Ben bu aralar çıkamıyorum diye evdeyuruyorum.Bi sağlık programı açıp önünde ılerı geri yürüyorum.
evet spor yapmalıyız da..dediğim gibi 80 in altına düşmeden istemiyorum..kondisyonum çok iyidir aslında..mesela açık havada yürüyüş alanımız var..orada 35 dakikada 4,5 km yürüyebilen biriyim..spor geçmişim var..o nedenle sporla ilgili sıkıntım olacağını sanmaıyorum..1 aya kalmadan başlarım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…