Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kız betüş midem bulanıyordu arkadaşlar bastırsın diye sade pizza söylediler üzerinde 1 ince dilim sucuk vardı bi de peynir ama bulantımı daha beter yaptı

onlar arkadaş değil düşman :)) nane limon iç rahatsız eden ne varsa çıkar gider :)

abowww kız rapor alamadığım için böyle oldum değilse evde yatardım hem ben şefkat istiyom 2 gündür menüleri görmüyon mu gerçi sen hep az yediğinden sana normal gelmiştir

ayyy hadi kıyamadım zıplama bari...ama hastalığı bahane edip zararlılara gtmesin elin :)

hasta insan çorba içer pizza mı yer :))) ekmek bulamazsanız pasta yiyin gibi olmuş :))) dün lazanyacıyı bezdirdik bu gün pizzacıyı :)) uzun bir süre kaçamak yapmamam lazım yoksa halim fena olcek :)))

Tatlım amacım cevap almak değil.
Sen cevap vermedin ama dediğimi yaptın.
Demekki okuyup kaale almissin.
bende okuyorum kendimi ayarlamaya çaışıyorum enüleri yazmak güzel oluyo ama dediğim gibi 10 gün daha evdeki aldığım işleri yetiştiriyom fazla yazamıyorum ...ama sporu ihmal etmiyorum.

bende okuyorum kendimi ayarlamaya çaışıyorum enüleri yazmak güzel oluyo ama dediğim gibi 10 gün daha evdeki aldığım işleri yetiştiriyom fazla yazamıyorum ...ama sporu ihmal etmiyorum.
Sana lafım yok şirinemin annesi...
>Sen bana hiç cevap yazmasanda dinlemesende kızmam..
Şirinemi dünyaya getirdin bende onu tanıdım senin sayende

Hamsi tavada çok zor oluyor küçük küçük uğraştırıyor.Ben soslayarak tepside yapıyom oda çok hoş oluurr
ya eşim öyle sevdiği için yaptımda çok yemedim ama yağ yoktu.. karışımı işe yaradığına emin olunca yazıcam tabiki boşuna içmeyin diye..pazartesi tartılınca belli olacak

Sana lafım yok şirinemin annesi...
>Sen bana hiç cevap yazmasanda dinlemesende kızmam..
Şirinemi dünyaya getirdin bende onu tanıdım senin sayende
ne demek sizler hepiniz çok değerlisiniz burdaki samimiyet harika aslında yılda bi büütün grup toplanıp bi yerde canlı tanışabilir tabi bu öneri sadce kuralları bilmiyorum. ne güzel olur güzel kadınlar partisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…