- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #164.921
Endorfin hormonu spor yaparken sallgılanıyormuşda ondandırr.ahanda karatay uzmanımız da geldi, yaw ne kadan guzel takımız herseyin bi bileni var takımda
ben sana cok guveniyorum bu konuda bitanem basaracaksın :)
ahahhajaaa ben yiyip te verenlerden oldum unuttun mukız su iki gunde yedigimi yazsam kovalarsınız beni :) sana dediklerimin hepsini yap dedim yapmadın ben napiiim!!! ay kız o degil de sen spor yaptıkca ben cok mutlu oluyorum yaaa
İyi akşamlar..ben çıktım kızlar hadi bu akşam hafif yiyin malum 1 notamız var saırı kart almamamız lazım ona göre yarın eksi çıkın tartıda
Huu huuu Kızz hele bi durr.ha bu arada bi daha okudum da iddiam hafif kalmıs haftaya bireyselde derece istiyorum :))))
Rekora doğru koşuyorsun.bu arada ip atlama yarısmasında takımımızın gururunu kurtarmak icin caba harcıyorumiki gundur orda da bildirim yapmadım bugun hedefim 1000 ipli 2000 ipsiz ip atlamak umarım yapabilirim
haklısın şelkerim söyle sen bu arada en son pizzayı sanırım bi 6 ay önce yemiştim tamam söz bi daha pizza demeyecem ama lahanadan lazanya yapmak niyetim bu arada
oyyyyyybu arada ip atlama yarısmasında takımımızın gururunu kurtarmak icin caba harcıyorumiki gundur orda da bildirim yapmadım bugun hedefim 1000 ipli 2000 ipsiz ip atlamak umarım yapabilirim
valla bu kadar güzel kadın bi araya gelince yer yerinden oynar vallaWuuu duman ederiz ortalığı kahkahadan..
Oynar vallahi..valla bu kadar güzel kadın bi araya gelince yer yerinden oynar valla
Vay harika menü su sporkollontai menum
sabah 2 dilim ekmek
1 haslanmisyumurta
1 bardak sut
ogle bi isirik borek ve kurabiye tadina bakmak icin sadece mideme bile gitmemistir yani
aksam
Mor lahana salatasi
3kasik yogurt
su3lt
spor
1 saat yuruyus
Bencede iyi fikirr.ne demek sizler hepiniz çok değerlisiniz burdaki samimiyet harika aslında yılda bi büütün grup toplanıp bi yerde canlı tanışabilir tabi bu öneri sadce kuralları bilmiyorum. ne güzel olur güzel kadınlar partisi.
evttt kuzucum menümü yazayım.
sabah karışımçayım 20 dk sonra 2 dilim ekmek peynir tulum çok az ve yumurta çay
öğlen ekmeksiz çok az yeşil fasulye
akşam üstü 2 adet kayısı ve 5 kraker
2 km yürüyüş 1.5 lt su
akşam mantı var çok az yemeyi düşünüyorum dayanamam sanırım.
Oyy mantıevttt kuzucum menümü yazayım.
sabah karışımçayım 20 dk sonra 2 dilim ekmek peynir tulum çok az ve yumurta çay
öğlen ekmeksiz çok az yeşil fasulye
akşam üstü 2 adet kayısı ve 5 kraker
2 km yürüyüş 1.5 lt su
akşam mantı var çok az yemeyi düşünüyorum dayanamam sanırım.
Bencede iyi fikirr.
Fit kadınlar partisiiii
Sevinir misinizz??kuzum yoksa torunummu geliyor:)
Yuh recep ivedik gibi :))kız aramıza sapık karışıp bizi kesip çöpe atmasın ....
kollontai menum
sabah 2 dilim ekmek
1 haslanmisyumurta
1 bardak sut
ogle bi isirik borek ve kurabiye tadina bakmak icin sadece mideme bile gitmemistir yani
aksam
Mor lahana salatasi
3kasik yogurt
su3lt
spor
1 saat yuruyus
Kız nere gidem hatun datçada ben ankarada..gitmeee......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?