Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bacak ve karın egzersizlerine ağırlık vermeni öneririm.

her türlü oneriye açığım. bıngıl bıngıl yağdan ibaret olmak istemiyorum artik :)

tabi ki cok arastiriyorum cok hirslandim :))

fit olmak istiyorum artik bu yaz utanmadan şort giyebilmek ve bu kisir döngü den kurtulabilmek istiyorum..
O zamn doğru yerdesinn.
Burda insan bayağı motive oluyor. Tabi süreklılık sart.
Gün içerisinde 5 mesaj mecburiyeti var.
2-3 hafta deneme süresi var. Eğer düzenli takip edersen asıl listelere girebiliyorsun.

O zamn doğru yerdesinn.
Burda insan bayağı motive oluyor. Tabi süreklılık sart.
Gün içerisinde 5 mesaj mecburiyeti var.
2-3 hafta deneme süresi var. Eğer düzenli takip edersen asıl listelere girebiliyorsun.
yaza çok az kaldi hepsine uyacagim ve bu sefer basaracagim insallah :)
sizin hedefler neler sorunlu bölgeler nereler

Öyle olmadığını tahmin edebiliyorum. Çünkü kilon boyuna ideal.
Ama daha fit olmak varken standart kalmak istemiyorsun heralde..
yok canim inan öyle ben de sasiyorum insanlar da sasiyor yani kilom iyi giyimle de zayif gözüküyorum.
ama görsen vücut hic fit degil resmen kat kat göbek kalin düzgün olmayan bacaklar inan bana abartmiyorum kendimi bildim bileli boyleyim.
giyinmeden de güzel olan bir vücut istiyorum :)

kollontai ycfa
Kahvaltı:
1 dil. ekmek
bal- yumurta- 1 kaşık kıyma -2 zeytin
Öğle: 2 servis kaşığı kısır
Çay- Şekersiz kahve
Su: 2 litre
Spor: 40 dkyürüyüş düşünüyorum. Yapınca birdaha yazarım.

btlbetul , ebrusonmez teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun .. eve geldim şimdi cenaze evinde tebareke okunmadı camide okunuyo dua .. vefat eden yaşlıydı teyzemde Alzheimer ondan evde okunmadı daha tetiklemesin hastalığı diye tanımıyo kimseyi korktu kalabalıktan ..

bu arada C cranial hoşgeldin aramıza canım :) sayende kıdemlendim senden 1 hafta kıdemliyim :)))

kız sende bıngıl bıngıl yoktur yahu... boyuna göre 63 kg iyi... az plates seni fistuk gibi yapar... aaaa bıngıl deyip beni bunalıma sokma :)
dimi ama betülcüm
C cranial sen bıngılsan ben kendimi dağlara taşlara vurayım ..yürürken dalgalanacak neredeyse göbeğim
sen sporla fıstık gibi olursun bence kilon çok değil spor+ azda sağlıklı beslenmeyle kısa sürede fit olur vücudun

Tezenede geçmiş olsun canm. İlelemez inşallah. Çok zor bi hastalık

Tezenede geçmiş olsun canm. İlelemez inşallah. Çok zor bi hastalık
büyük teyzemiz canım yaş 80 nin üstünde ve ne yazık ki kızını dahi tanımıyo.. kızı yanında ama bakıcıda var evde bugün eşinin öldüğünün bile farkında değildi çok üzüldüm. o kadar aşıklardı ki birbirlerine .. evini toparladık yemek götürdük çok korktu ,sindi köşeye çocuk gibi ..bizde paylaştık evimizde okuduk duamızı .. erkeklerde camide okutuyolar..

Zor bi durum
İnsan yaşlanınca ne hale geliyor. Hala daha yaşadığımız bu muhteşem hayatın kıymetini bilemiyoruzz.
Hala daha bişeylerden şikayetçiyiz. Allah elimizdeki şeylerin kıymetini bilmeyi nasip etsin.
Bakanlarada bol sabırlar versin.

merhaba kızlaar öncelikle hosbuldum canim seni kidemli yaptigima da cok sevindimm :))

kizlaaar inanin abartmiyorum kat kat göbek diyorum ama kendimi bildim bileli öyle hicbir zaman düz gobegim olmadi ayva gobegim bile olmadiiii daha düz gobegin hayalini bile kurmuyorum ki (

ayrica bacaklar da yumusacik kalin sallaniyo....
bana güveninn su incecik olup aman suram şöyle böyle diyenlerden degilim gercekten fizigim iyi degil daha utanmadan şort mayo giyebildigimi hatirlamiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…