- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.421
Canım bacak ve karın egzersizlerine ağırlık vermeni öneririm.ya canim dayanamayacagim soracagim öncelikle merhaba :)
cok dikkatimi cektin masallah güzel fizik dümdüz karin.
merak ettigim hep boyle miydin yoksa kendin mi kendini bu hale getirdin :)
benım kilo fazla olmamasina ragmen kat kat gobegim var(
tabi ki cok arastiriyorum cok hirslandim :))Bu kadar eski bi mesajı alıntıladığına göre bayağı bi geçmişi okumussun
her türlü oneriye açığım. bıngıl bıngıl yağdan ibaret olmak istemiyorum artik :)
O zamn doğru yerdesinn.tabi ki cok arastiriyorum cok hirslandim :))
fit olmak istiyorum artik bu yaz utanmadan şort giyebilmek ve bu kisir döngü den kurtulabilmek istiyorum..
yaza çok az kaldi hepsine uyacagim ve bu sefer basaracagim insallah :)O zamn doğru yerdesinn.
Burda insan bayağı motive oluyor. Tabi süreklılık sart.
Gün içerisinde 5 mesaj mecburiyeti var.
2-3 hafta deneme süresi var. Eğer düzenli takip edersen asıl listelere girebiliyorsun.
Öyle olmadığını tahmin edebiliyorum. Çünkü kilon boyuna ideal.her türlü oneriye açığım. bıngıl bıngıl yağdan ibaret olmak istemiyorum artik :)
Benim sadece göbek. Yani dışarıdan farkedilmiyor ama ben rahatsız oluyorum. Tamamen içe geçmiş bi göbek hayalı kuruyorumm.yaza çok az kaldi hepsine uyacagim ve bu sefer basaracagim insallah :)
sizin hedefler neler sorunlu bölgeler nereler
yok canim inan öyle ben de sasiyorum insanlar da sasiyor yani kilom iyi giyimle de zayif gözüküyorum.Öyle olmadığını tahmin edebiliyorum. Çünkü kilon boyuna ideal.
Ama daha fit olmak varken standart kalmak istemiyorsun heralde..
ne guzel Inşallah en kisa zamanda ulasiriz hedeflerimize :)Benim sadece göbek. Yani dışarıdan farkedilmiyor ama ben rahatsız oluyorum. Tamamen içe geçmiş bi göbek hayalı kuruyorumm.
İnşallah bu arada ilk hedefim 55 sonra olursa 50 falan..ne guzel Inşallah en kisa zamanda ulasiriz hedeflerimize :)
birlikten kuvvet doğar inşallah birbirimize cok iyi geliriz :)
her türlü oneriye açığım. bıngıl bıngıl yağdan ibaret olmak istemiyorum artik :)
dimi ama betülcümkız sende bıngıl bıngıl yoktur yahu... boyuna göre 63 kg iyi... az plates seni fistuk gibi yapar... aaaa bıngıl deyip beni bunalıma sokma :)
Tezenede geçmiş olsun canm. İlelemez inşallah. Çok zor bi hastalıkbtlbetul , ebrusonmez teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun .. eve geldim şimdi cenaze evinde tebareke okunmadı camide okunuyo dua .. vefat eden yaşlıydı teyzemde Alzheimer ondan evde okunmadı daha tetiklemesin hastalığı diye tanımıyo kimseyi korktu kalabalıktan ..
bu arada C cranial hoşgeldin aramıza canım :) sayende kıdemlendim senden 1 hafta kıdemliyim :)))
büyük teyzemiz canım yaş 80 nin üstünde ve ne yazık ki kızını dahi tanımıyo.. kızı yanında ama bakıcıda var evde bugün eşinin öldüğünün bile farkında değildi çok üzüldüm. o kadar aşıklardı ki birbirlerine .. evini toparladık yemek götürdük çok korktu ,sindi köşeye çocuk gibi ..bizde paylaştık evimizde okuduk duamızı .. erkeklerde camide okutuyolar..Tezenede geçmiş olsun canm. İlelemez inşallah. Çok zor bi hastalık
Zor bi durumbüyük teyzemiz canım yaş 80 nin üstünde ve ne yazık ki kızını dahi tanımıyo.. kızı yanında ama bakıcıda var evde bugün eşinin öldüğünün bile farkında değildi çok üzüldüm. o kadar aşıklardı ki birbirlerine .. evini toparladık yemek götürdük çok korktu ,sindi köşeye çocuk gibi ..bizde paylaştık evimizde okuduk duamızı .. erkeklerde camide okutuyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?