Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ama benim totom sönük öyle çıkık değilki... zayıflayınca hiç totosuz kalıyorumm ben.... şimdi bu eksiler nolucek şimdi... spor yapma diyosun zıplıcam spor olcak geene kızıcan :))))

ben %80 kakaolu alıyom garanticiyim...

bugunluk de menu yazmıyorum, evde kalan cısss ne varsa bitirdim sukur ama sporumu da yaptım leslie 2 mile jillian level 2

bana çemkirene bak hele cıss mısss... neler yedin yaz bakalım.... bak ben dürüstçe yazdım....

kızlar artının sebebi yediklerim degil ama, vucudum acayip sis hala regl olamadım 5 gun gecikti, deliriciiiiim ve inanılmaz bi istahım var suan inegi catalıma takabilirim bilirsiniz benim bu kadar istahım olmazdı yaaa

vücut artı çıkmak isterse artı çıkar.... sen kontrolün sende olduğunu mu sandıydın :)

Merhaba canım tanıştığıma memnun oldum :)
razıyım eklersen cok mutlu olurum

ben sana 3 gun izln verdiydim izin bitti yarın hem cezalarını hem de jillianı yapcen oh olsun sana peki yazayım sabah normal peynir zeytin aksam normal corba ictim sonra ustune ekler yedim 5 6 tane,sonra 1 mini pizza yedim az once de cubuk kraker yedim evet benim kontrolumde yarından itibaren surekli eksi gidecek bak gor
ha bi tane de muz yedim unutmayım onu da :)
Kizzz annen torun bekliyodu olabilirmiiii:)))
valla yarın test yapıcam, hic zannetmiyorum ama icim rahat etsin, cocuk istemiyorum cunku
benim dedigimi yaptı da zararlı mı cıktı, ikinizde ne guzel verdiniz kiloları betusle ben 13 kilo vermis insanım yaaaa gelmeyin ustume
Merhaba canım tanıştığıma memnun oldum :)
razıyım eklersen cok mutlu olurum
listeye ekledim canım yarından itibaren duzenli menu bildirirsin :)

Günaydıııııınnnnn.

aayy kimsecikler yok
bende hasta oldum bu arada sabah iyiydim öğlene doğru hapşırmaya başladım şuan musluklarıda açtım .. ayy yazık bana
Çok geçmiş olsun canım. Umarım daha iyisindir.
Evveeet benim cok hosuma gidiyodu sonunda benimde oldu:))(
>Anam bi benim olamadı hiç birinci olamadım yaa
Heeey kendine gel bacım..
Hani çekişmemiz..
Kız diskalifiye falan olma yolarım seni ha

arkadaşlar azerin arkadaşımızın üçüzleri doğmuş, belkim tanıyanınız vardır.... bebişlerden birinin durumu kritik ayetel kürsi istiyor birazdan abdestimi alıp okucam
Allah şifa versin inşallah.
merhaba beni de araniza alir misiniz?
Sen daha öncede yazmamışmıydın bize..
Hatırlıyorum sanki...

Başın sağolsun canım.

bugunluk de menu yazmıyorum, evde kalan cısss ne varsa bitirdim sukur ama sporumu da yaptım leslie 2 mile jillian level 2
Cısları gömmüş milleti dövüyo..
Bu da senin hakkın al bakalım

kızlar artının sebebi yediklerim degil ama, vucudum acayip sis hala regl olamadım 5 gun gecikti, deliriciiiiim ve inanılmaz bi istahım var suan inegi catalıma takabilirim bilirsiniz benim bu kadar istahım olmazdı yaaa
Hiiiiii Mi acaba???
Evet silkelen bacım hani bu hafta yarışıyorduk.....

kollontai
Cumartesi
11,00
1 dilim börek
16,30
1 Kase çorba/salata
Su 3 litre
Spor 30 dk yürüyüş
Pazar
11,00
2 dl yulaf kepeği ekmeği
2 yumurta
1kk peynir
2 siyah zeytin
16,30
1 kase çorba/ 1 sıkım çiğköfte/yeşil salata
Su 2,5 litre
Spor 2saat 45 dk yürüyüş

Günaydın kızlar..
Ayy tartıda +300 oldum ya..dun gece kocam yüzünden tıkındım maalesef.. İsten geç geliyor ama gelirken ole minik pasta almış falan ,sonuç bu

bugün güne limonlu suyla başladım kahvaltımıda yaptım ceza olarakta kendime 200 ip atladım

günaydınlarrrr
hafta sonu cuma akşamı oğlanın ateşi 40 lara vurunca iptal geçti geçmişi ancak bu sabah okuyabildim
canım eğer ayrıldığın kilodaysan bu hafta listelere girebilirsin
canım bu senin sınavın diye düşünüyorum tatlım sabret geçecek bugünlerde huzura ereceksin ama alkole dikkat et haftasonu oğlumun rahatsızlığı bir tarafa üst makamdaki bir kuzenim eşiyle sorunları yüzünden kendini alkole vermiş günde 1 lt ye yakın alkol alıyormuş hastaneye yatırmışlar bir de onunla ilgilendim çok zor aman dikkat et kendine
kızlar birşey sorucam kilo çizergesi vardı eskiden kadınlar kulübünde her üyenin.. yıllar önce üye olduğumda okuduğum topiklerde vardı hoşuma gidiyodu ne oldu o çizelgeye kimsede yok şuan ?
canım forumda fazla yük yapıyor diye kaldırıldı iyi oluıyordu aslında
kaptanım toplight benim hedef kilom 57 dimiydi 55 miydi hatırlamıyorum ama hedef kilomu 51 e dusurmek istiyorum duzeltme yaparsan vok sevinirim
bakarız geçmişe tatlım bende hatırlamıyorum acele etme kg revizesi için o gün gelince yaparız 51 senin için çok düşük şekerim
arkadaşlar azerin arkadaşımızın üçüzleri doğmuş, belkim tanıyanınız vardır.... bebişlerden birinin durumu kritik ayetel kürsi istiyor birazdan abdestimi alıp okucam
zamanı geçtimi betüş bende okuyayım sen nasıl oldun bu arada
merhaba beni de araniza alir misiniz?
hoşgeldin aramıza kızlar yapman gerekeni açıklamış
canım başınız sağolsun
yakışmış ne demek fıstık olmuşun fıstık

onu sabah yeseydin +300 olmazdın aman dikkat ilk günler özellikle hiç kaçamak yapmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…