- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.401
Allah sifa versin. Bende okurum canm..arkadaşlar azerin arkadaşımızın üçüzleri doğmuş, belkim tanıyanınız vardır.... bebişlerden birinin durumu kritik ayetel kürsi istiyor birazdan abdestimi alıp okucam
Allah sifa versin. Bende okurum canm..
evet %4 yaptım da nası yaptım bende bilmiyomAnaaaaa vallami kiz naptin okuzu catalina takio bi lokmada yuttunmu:) az kendine hakim ol ozaman yediklerine say hemen diyetine basla % 4 yapmistin galiba bi ara onun gibi yne yapiyosn yap kurtul artilarindan
muskayı gecer miyim bilmiyomda birinci olmam cok zor onu biliyorumCanım bi de bu hafta birinci olucaktın.Muskayı yenecektin.Bi silkelen devam ett..
Sen yaparsınn.Bu hafta birincisinnn. :Hadiii görelimm senii toparlan.
yaz bi yere sana spor yapmazsan artı koyacam dedimbu tarihi yazın bir yere bacılar....
havan batsın....hıhhh :)
amaaan ne kıskancam ben onu simdi spora baslayım da aksam yazarımKıskandın mı yoksaa
hemen simdi suan size soz veriyorum bu hafta eksidee olucamçok kötü örnek oluyon bize ama aaaaaaa......... özüne dön kilo verdin şımardın sen....
Huuu
Sen olursun canm.hemen simdi suan size soz veriyorum bu hafta eksidee olucam
Sen zaten zorların kadınısınnmuskayı gecer miyim bilmiyomda birinci olmam cok zor onu biliyorum
valla leslie 2 mile bitti bile simdi jillian level 2 yapıcamHuuu
Bakk bakkk
Şimdiden başladın tam gazzz
hadi insallah :)Sen olursun canm.
Azıcık canlan yeter..
canım 56.9 falan olmam lazım 1. olmak icin :)))) o hakkaten zor yani :)))Sen zaten zorların kadınısınn
kızlar merhaba.. sabah herkes araziydi..
bende yeni geldim yürüyüşe çıktım telefon geldi bir akrabamız vefat etti apar topar eve geldim hazırlandım çıktım ..
cenazeyi defnettik eve geldim ama şimdi cenaze evine gidicem malum yardım etmek lazım .. menümü hızlıca yazıyım ben ne olur ne olmaz akşam geçte olsa girmeye çalışırım kendinize ii bakın..
menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
1 yumurta
2 yeşil 2 siyah zeytin
yarım kibrit kutusu ev yapımı peynir
öğlen
2 kaşık tavuk sote
1 tabak salata
akşam yiğebilirsem çorba içerim ama sanmıyorum , es geçicem malesef.. suyuda içebildiğim kadar içiyorum şuana kadar 2 lt oldu spor yarım kaldı bugün yarım saat yürüyebildim.. haydin görüşürüz..
merhaba beni de araniza alir misiniz?
1. sayfadaki kurallari okuyup kabul ettim :)1. sayfadaki kuralları okuyup okudum kabul ettim demen gerekiyor dicek şimdi kaptan sana..... hoş geldiiin...
Hoşgeldinnn..merhaba beni de araniza alir misiniz?
Allah rahmet etsin canm.kızlar merhaba.. sabah herkes araziydi..
bende yeni geldim yürüyüşe çıktım telefon geldi bir akrabamız vefat etti apar topar eve geldim hazırlandım çıktım ..
cenazeyi defnettik eve geldim ama şimdi cenaze evine gidicem malum yardım etmek lazım .. menümü hızlıca yazıyım ben ne olur ne olmaz akşam geçte olsa girmeye çalışırım kendinize ii bakın..
menüm
sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
1 yumurta
2 yeşil 2 siyah zeytin
yarım kibrit kutusu ev yapımı peynir
öğlen
2 kaşık tavuk sote
1 tabak salata
akşam yiğebilirsem çorba içerim ama sanmıyorum , es geçicem malesef.. suyuda içebildiğim kadar içiyorum şuana kadar 2 lt oldu spor yarım kaldı bugün yarım saat yürüyebildim.. haydin görüşürüz..
Kabul edildin bilee1. sayfadaki kurallari okuyup kabul ettim :)
kabul edilirsem mi tanitacagim kendimi
Ben başlayayım. Adım Ebru. 2 yıllık evliyimm. Çocuğum yok. 161 boyum ve 61 kilom.1. sayfadaki kurallari okuyup kabul ettim :)
kabul edilirsem mi tanitacagim kendimi
oo cok sevindim merhabalar :))Ben başlayayım. Adım Ebru. 2 yıllık evliyimm. Çocuğum yok. 161 boyum ve 61 kilom.
ya canim dayanamayacagim soracagim öncelikle merhaba :)kaptanim ben ortalamayi bozuyorum, isterseniz beni simdiden listeye almayin.
Kaptanımızoo cok sevindim merhabalar :))
22 yasinda 1.69 boyunda 63 kiloyum.
kilomun büyük kısmı alt kisimda toplanmis basen var bacaklarim da kalin.
en büyük hayalim bacaklarimi ve basenlerimi eritebilmek bunu sizlerin destegiyle basarabilirim insallah:)
ilk hedefim 60 sonrasi 58..
BI de 38 bedene girebilmek :)
sizinle tanıştığıma cok memnun oldum :)
simdi napmam gerek :))
Bu kadar eski bi mesajı alıntıladığına göre bayağı bi geçmişi okumussunya canim dayanamayacagim soracagim öncelikle merhaba :)
cok dikkatimi cektin masallah güzel fizik dümdüz karin.
merak ettigim hep boyle miydin yoksa kendin mi kendini bu hale getirdin :)
benım kilo fazla olmamasina ragmen kat kat gobegim var(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?