- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.741
Millet zayıflamak için yok diyetisyendi spor salonuydu bi çuval para veriyoo
Bizedeversinler ne olmuşşş
İyi akşamlar canmmm.neyse öptüm sofrayı hazırlıcam iyi akşamlar herkese.
güzelde sıkıcı be kuşum ben istanbuldan taşındım alışamadım ..aradığın hiç bişeyi bulamıyosun.. büyükşehirde 5 lira olan şey burada 50 lira.. sebze şehri sözde köylüsü bile uyanık istanbuldan pahalı sebze meyve.. üstelik hale falanda girmiyo.. 2-3 katı istanbulunne güzeel :)
güzelde sıkıcı be kuşum ben istanbuldan taşındım alışamadım ..aradığın hiç bişeyi bulamıyosun.. büyükşehirde 5 lira olan şey burada 50 lira.. sebze şehri sözde köylüsü bile uyanık istanbuldan pahalı sebze meyve.. üstelik hale falanda girmiyo.. 2-3 katı istanbulun
napıyım seviyorum çocuk gibi hissediyorum kendimi :) eşim bile zıplarken şapşik bir gülümsemen oluyo diyo :)))inşallah ben hiç almam:)
Ayy bende o dertten muzdaribim...Hakkarideyim. Hem çok pahalı hemde pazar anlayışı yok. Ankarada bile varken burada olmaması beni şaşırtıyor.güzelde sıkıcı be kuşum ben istanbuldan taşındım alışamadım ..aradığın hiç bişeyi bulamıyosun.. büyükşehirde 5 lira olan şey burada 50 lira.. sebze şehri sözde köylüsü bile uyanık istanbuldan pahalı sebze meyve.. üstelik hale falanda girmiyo.. 2-3 katı istanbulun
yaavv iç çamaşırının tanesini 5-6 liraya alıyosun memlekette ..don almaya şehir dışına çıkartcaklar diyo eşimneeğğyyy 50 tl mi hiç güzel diilmiş lafımı geri aldım :)))
ahh canım burda 1,5 :)))))))düşün bu pintilikle diyetisyene para verdim siz düşünün yani....
limonun tanesi 95 kuruş olmuş isyandayım...
sen bugunde menunu yazıcaksın listeye aldım seni cunku :) baslangıc kilonu 82 olarak kaydettim, menunu hergun yazıcan, tartıda cuma oglene kadar ac karınla :) ben hergun tartılıp yazıyom gercipeki arkadaşlar ben bugun geldim yarın sabah tartılıp kilomu yazıp akşam üstüde listemi mi yazıcam cuma günüde yazıcakmıyım yeni geldim yaaa....
ben ayrıca kıdemli dukancıyımdır, dukancı eksik olmasın
Dün benim kociş 3 greyfurt almış 8 lira şok oldum.düşün bu pintilikle diyetisyene para verdim siz düşünün yani....
limonun tanesi 95 kuruş olmuş isyandayım...
Pinti şeyyy :))neeğğyyy 50 tl mi hiç güzel diilmiş lafımı geri aldım :)))
bende eskisehire geldim istanbuldan ama burası buyuksehir gibi alıstım sayılıryaavv iç çamaşırının tanesini 5-6 liraya alıyosun memlekette ..don almaya şehir dışına çıkartcaklar diyo eşim
ahh canım burda 1,5 :)))))))
Ooo daha ne olsun yaa :))sen bugunde menunu yazıcaksın listeye aldım seni cunku :) baslangıc kilonu 82 olarak kaydettim, menunu hergun yazıcan, tartıda cuma oglene kadar ac karınla :) ben hergun tartılıp yazıyom gerci
ben ayrıca kıdemli dukancıyımdır, dukancı eksik olmasın
ooo hep aynı demek kerevizin sapını 2 lira kellesini 2 liraya satıyolar ...bu yüzden tarla almayı düşünüyoruz ciiddi ciddi..Dün benim kociş 3 greyfurt almış 8 lira şok oldum.
ooo hep aynı demek kerevizin sapını 2 lira kellesini 2 liraya satıyolar ...bu yüzden tarla almayı düşünüyoruz ciiddi ciddi..
2 tane bebeğimi doğmadan kaybettim canım .. ama inşallah istiyoruz artık 3 sene biticek mayısta ..bende eskisehire geldim istanbuldan ama burası buyuksehir gibi alıstım sayılırsende cocuk var mıydı canım ?
gonlune gore olur insallah canım2 tane bebeğimi doğmadan kaybettim canım .. ama inşallah istiyoruz artık 3 sene biticek mayısta ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?