- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.701
Ya sen fırsat buldukça gel..Devam edecem canim ...ama cok giremem elimden gekdikce girmeye calisirim nete...hani buranin kurallari varyaaaa o acidan birakayim diye dusunmustum...ama kaptanda yazmis sagolsun ...ara ara girmeye calisacam
Ya birbirinizin inadına sakatlayacaksınız bi yerinizi..olur yeme!!!
gorursun sen gununu yapıcam az sonra hatta 250 yapıcam hıh
cezaları nasıl ödüyorsunuz kızlaryaşasın yeni cezalar :))) yemek mideme yerleşsin yarım saate yapıcam :))))
Zıplayarak yada yürüyerek..cezaları nasıl ödüyorsunuz kızlar
250 yazıyor yani ne kadar yürüyüş oluyor bu?Zıplayarak yada yürüyerek..
12-13-14 subat toplam cezalar
kollontai 1050
muska77 50
@sera59 350
ebrusonmez 250
btlbetul 300
d_mndc 250
yeni liste bugun basladı
Paraylacezaları nasıl ödüyorsunuz kızlar
82 yim şuan 58 olmak istiyorum şuan imkansız gibi görünüyor ama bugun öğlenden beri burdaki başarı hikayeleri moral oldu bana 4 gibi yürüyüşe çıkmıştım şimdi geldim bu arada balıkesirde küçük güzel bi kasabada oturuyorum :)nilsub canım hedef kilonu da yazar mısın?
50=15 dk yürüyüş sen hesapla artık..250 yazıyor yani ne kadar yürüyüş oluyor bu?
Güzeell.
Ayyyyyyyy gelesim geldi... Türkçeyi bile katlettim o kadar yani.82 yim şuan 58 olmak istiyorum şuan imkansız gibi görünüyor ama bugun öğlenden beri burdaki başarı hikayeleri moral oldu bana 4 gibi yürüyüşe çıkmıştım şimdi geldim bu arada balıkesirde küçük güzel bi kasabada oturuyorum :)
ben sakatlanmam o dusunsunYa sen fırsat buldukça gel..
Biz tolare ederiz..
Ya birbirinizin inadına sakatlayacaksınız bi yerinizi..
Uslu durun bi beeeea
ip atlayarak ya da 50 ip atlama 15 dk yuruyus demekcezaları nasıl ödüyorsunuz kızlar
valla ben elimde ip varmış gibi zıplıyorum hayali ip atlıyorum yani onuda kızlardan öğrendimcezaları nasıl ödüyorsunuz kızlar
buyur gel erik ağaçları beyaz çiçek açmış çok güzel di tüh keşke fotorfağ çekseydim burda badem ağacı deniyor gerçiAyyyyyyyy gelesim geldi... Türkçeyi bile katlettim o kadar yani.
enennmmm balkesliim benim :))))) bende balıkesir geliniyim ama sana komşu memlekettenim çanakkaleliyim :)82 yim şuan 58 olmak istiyorum şuan imkansız gibi görünüyor ama bugun öğlenden beri burdaki başarı hikayeleri moral oldu bana 4 gibi yürüyüşe çıkmıştım şimdi geldim bu arada balıkesirde küçük güzel bi kasabada oturuyorum :)
çanakkalede güzel diyorlar yürüyüş yapmak için müsaitmi oturduğun yerenennmmm balkesliim benim :))))) bende balıkesir geliniyim ama sana komşu memlekettenim çanakkaleliyim :)
Yaaa müslümana gavur eziyeti ama bu...buyur gel erik ağaçları beyaz çiçek açmış çok güzel di tüh keşke fotorfağ çekseydim burda badem ağacı deniyor gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?