- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #165.801
konuş konuş tatlım ben eşimin yanında bile tartıya çıkmıyorum bende rahatım burda :))tamam herkesi çok öpüp iyi akşamlar diliyorum bugun bu siteyi bulup kayıt olduğum için çok sevindim sabahtan beri kilolarımdan rahatça konuştuğum için çok rahatlamış hissediyorum kendimi kimseyle konuşulmuyor malesef bu konular inşallah başarılı olup takımımıda gururlandırırım
napıyosun canim spor olarak ?ben spor yapmaya gidiyorum ancak biter 2 saate
ben spor yapmaya gidiyorum ancak biter 2 saate
bu arada 1000 ipli 500 ipsiz ip atlıyorum bugun :)
menü güzel ..sen çatlaksın ..totosunu hissetmeyen spor aşkıyla çorbasının dibini tutturmuş bir betüş ten hepçiğinize merhaba :)
ahhh getti çorbaam getti çorbam.....
kollontai
menüm
sabah : 1 yumurta tavada az peynirli + 1 dilim ekmek
öğlen : 1 elma
akşam : 1 kase bamya
su : 2lt
1 bardak ayran
1 nescafe....
spor
1 mil leslie -- totomun ağrısından bir mil leslide bile zorlandım
80 squat
80 üçgen hareketi
20 lunge.....
300 zıplama -- cezza
kollontai ters köprü hareketini yıllardır yapmaya çalışırım totom bile kalmıyordu şimdi kafamın üstüne kalkabiliyorum yeaaa :))) boynumu kırmazsam şayet bir kaç aya tamamını yaparım :))) çok eylenceli oluyo... ama totom acıyoo ühühühüüüüü....
squat zormuş 250 taneyi nasıl yapçam ben yaaa....
menü güzel ..sen çatlaksın ..
çılgın bir rakibem var ne kaaa şanşlıyım
tamamen kıskanclık senin kitamamen şans onunki :))
tatlı yemeyince yerine bulgur mu yiyeyim dedinkollontai
sabah:2 haslanmis yumurta
ara:1 muz 18 badem 1 avuc antep fistigi
aksam:bulgur pilavi
mantar yemegi
araortakal
çooook şükür allahima uzun zamandir tatlisiz günüm geçmiyordu bugun basardim :))
su:1.5 litre
spor : 28 dk yürüyüş
30 sumo squat devami gelecek insallah:))
ben yaptım bilenemtotosunu hissetmeyen spor aşkıyla çorbasının dibini tutturmuş bir betüş ten hepçiğinize merhaba :)
ahhh getti çorbaam getti çorbam.....
kollontai
menüm
sabah : 1 yumurta tavada az peynirli + 1 dilim ekmek
öğlen : 1 elma
akşam : 1 kase bamya
su : 2lt
1 bardak ayran
1 nescafe....
spor
1 mil leslie -- totomun ağrısından bir mil leslide bile zorlandım
80 squat
80 üçgen hareketi
20 lunge.....
300 zıplama -- cezza
kollontai ters köprü hareketini yıllardır yapmaya çalışırım totom bile kalmıyordu şimdi kafamın üstüne kalkabiliyorum yeaaa :))) boynumu kırmazsam şayet bir kaç aya tamamını yaparım :))) çok eylenceli oluyo... ama totom acıyoo ühühühüüüüü....
squat zormuş 250 taneyi nasıl yapçam ben yaaa....
totom azıcık erisin hızına yetişiyim .. o zman da sen mezun olursun bu ilişki böle askıya alınır kapışamayız sev beni sensen de pek tatlısın ayol nasıl kapışsak bilemedim :)))
birden jilliana baslama canım zaten ya bitiremezsin ya bi yerini sakatlarsınnapıyosun canim spor olarak ?
kizlaaar jilliana baslamak istiyorum deneyen var mii
yok leslie 2 mile 250 squat yaptım ara verdim :) saydır sen saydır yarın tartımı yazınca gorursun gununuehee sen burda mıydın sporun erken bitmiş :)) bende saydırıyordum arkandankollontai
totom azıcık erisin hızına yetişiyim .. o zman da sen mezun olursun bu ilişki böle askıya alınır kapışamayız sev beni sen
ben bugun menudeki sporumu cok degistirdim kızlar yazıyorum
leslie 2 mile
jillian level 3
250 squat
1000 ipli 500 ipsiz ip atlama
Hemde aşırı çılgınnnmenü güzel ..sen çatlaksın ..
çılgın bir rakibem var ne kaaa şanşlıyım
birden jilliana baslama canım zaten ya bitiremezsin ya bi yerini sakatlarsınonce leslie 5 mile i bitirebilecek noktaya gel sonra level 1 le baslarsın 30 gun gidersin takımda bi tek ben yapıyorum jillian, bi ara btlbetul
denedi sonra bıraktı
yok leslie 2 mile 250 squat yaptım ara verdim :) saydır sen saydır yarın tartımı yazınca gorursun gununu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?