Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay çok ilginçmiş.. Kısmet işte.
iyi demişsin ne yapıyoruz o zaman adamlara inat zayıflıyoruz
Kocalarınız zayıfla derse iyiliğiniz için kızlar kızmayın adamlara.
Benimkide deseydi 114lere vurmazdım balina gibi..

Kizlar nasilsiniz yazdiklarinizi okuyorum utancimdan yazamiyorum cunku diyet miyet kalmadi valla yedikve insan hantallasiyo ya diyet yaptigim gunlerde bu saatte acikmayi ozledim
Anne yemekleri baskın geldi ha ycfa yeme kız yarın tartı günü artıyla gelirsen düveriz

Gayet iyi..
bitanem lutfen cok dikkat et kendine tahlil sonuclarını mutlaka bildir cok meraklandım
tatlım sen dusunme menuleri falan seni her turlu idare ederiz ye ic iyiles lutfen !!!
Sağol canım benim
Allahtan izindeyim ya!

nilsub tatlım listeye girene kadar benim rakibemsin, benimle yarıs listeye girince tekrar duzenleriz
Paylaşamaaaaaamm paylaşamaaam

Ayyh ben gecmisi okuyamaiimdan hicbiseyden haberdar degilim muska77 cok gecmis olsun dikkat et kendinw sagligin daha onemli diywti falan duaunme artik bence tahlillerin iyi cikar ins
Amin tatlım sağolasın.
Bende diyorum bu kız nerde diye.
K.validene çok geçmiş olsun canım.
Reglin ilaçlardanda gecikiyor olabilir takma kafana.
Hayırlısıyla şu ameliyatı bi atlatsaydın..

ayyy dün akşam yazacaktım ama misafir geldi trambolinimin üzerinde basıldım :)

hiç oturmadım pc başına farketmez zıplarız...

dünkü menüm

sabah : bi kase lahana çorbası + yarım tavuk göğsü

öğlen : bi kase lahana çorbası

akşam : 1 kase lahana çorbası

su : 2lt
1 demlik yeşil çay

spor 5 dk trambolin....

misafirim yer içerken ben limonlu ılıksuyla eşlik ettim kendisine ....

Eee eksi gordun dimi?

Hanımlar merhaba,
Ben su an 8. takımda yarısmaktayım, ancak grubumuz pek aktif olmadıgı icin motivasyon eksikligi cekiyorum. toplight kaptanım eger uygun olursa bu takıma gecebilir miyim :) kollontai ve ebrusonmez ile ip atlama yarısmasından da tanısıyoruz, bir de gördügüm kadarıyla bu takım da oldukca aktif, o yuzden burada daha motive olacagımı dusunuyorum. Ben de elimden geldigince günlük menülerimi paylasıyorum, yorumlarda bulunuyorum 8. takım topiginde de görebilirsiniz zaten :)

geçmiş olsuun Allah ikinize de şifa versin.... sen de dön gayrı yaaa....

Merhaba.
Kaptan kabul ederse başımızın ustune..

Malesef canim ya ablamin isyerinin dibimde olmus geberesiceler ortaligi karistiriyo Rabbim onlari bildigi gibi yapsin cok korktum ablami aradim sesini duyunca rahatladim hemen cikmis isten icerde kalanlar var dedi Allahim yardimcilari olsun

çok geçmiş olsun valla Ankara da bu olay oluyorsa kimse rahat uyumamalı yani... başkentte yaa akıl alır gibi değil....

Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir umarım.
Ben iyiyim. Birşey keşfettim yemek yiyince kötü hissediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…