- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.501
Kabul etti beniii, hosbulduumCanım kaptanımız kabul ederse seve seve kabul ederiz hoş geldin
Hosbulduk canım. Tam aradıgım sey bak iste, ceza olunca korkar yaparımkaptan kabul etmis canım hosgeldin, ben de burda kaptan yardımcısıyım, gunluk menu ve sporları kontrol ediyorumeksik yapana ceza yazıyorum
Gecmis olsun canımsimdi geldim dr dan, kronik iltihaplanma var iltihap varken ameliyat riskli ama olmak zorundayım valla regl de olamıyorum iyice sinirlerim bozuldu
Oo sen artık kırmayı öğrendim 55 yakındır şekeriminşallah çok durdum 67 de çünkü.... neydeyse 1 ay olacaktı....
Oo sen artık kırmayı öğrendim 55 yakındır şekerim
Bu hafta bildirim yapmaya bilirisn..Kizlar biz yola cikamadik yarinda kilomu bildirsem tarti farki olcak mutlaka napcam bentoplight kaptanimmm duy sesimide bana biseyler soyle:)
Arkadaşın biliyorum ama halt etmiş o.. Gelir yolarım onu .. Öyle laf denir mi yaa ne ayıp.. kıskançlık başka birşey değil onun kiyaa yaaaa hep öyle olur zaten :))) dün arkadaş dedi ki 20 kg daha vermen lazım moral felam kalmadı :))
Canım ya geçmiş olsun..simdi geldim dr dan, kronik iltihaplanma var iltihap varken ameliyat riskli ama olmak zorundayım valla regl de olamıyorum iyice sinirlerim bozuldu
Kıskanmıştır o seniiiyaa yaaaa hep öyle olur zaten :))) dün arkadaş dedi ki 20 kg daha vermen lazım moral felam kalmadı :))
Arkadaşın biliyorum ama halt etmiş o.. Gelir yolarım onu .. Öyle laf denir mi yaa ne ayıp.. kıskançlık başka birşey değil onun ki
Arkadaşın bayağı abartmış bence :)))20 kg versem 46 olurum :))) 47 olduğum günlerde herkez öleceğimi düşünmeye başlamıştı :))şu ellilere bir düşeyimde sorcam ben onlara :)
kıskananlar haklılar nihahahhaaa :)
Arkadaşın bayağı abartmış bence :)))
Kendisi kaç kiloymuşş
Bencede 10 kiloyu dedeleri vermemiş sonuçta
53 falandır zayıf o birazda uzun.... nefret ettiğim insan tipi :) hiç hazetmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?