- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.481
Miden birbirine yapışmışşFedakar betüşüm benim
Kız açken harikayım bişey yiyince içim bayılıyor bi tuhaf oluyorum..
Anaam midemimi küstürdüm acep?
En cok da sinirimi o bozuyor zaten niye kanıksıyoruz ki?? Böyle seyleri hak eden bir millet miyiz ki "alıştık artık" diyebiliyoruz. Neyse... Söylenecek söz cok, bitmez...artık kanıksadıktaa sanki...
Dun aksam cok kötüydü ne Facebook ne Twitter. Simdi gene girilebiliyor galiba..Evet yaa onuda sınırlamışlar ama giriyor çok şükürr.
Özellikle sosyal ağları sınırlamışlar face açılmıyor bilee
Ayy hosbulduuummm
Evet artık normal şeyler gibi geliyorr. Akrabalar sürekli telefon açıyor. Şöyle şöyle olmuş. Siz nasılsınız diyeartık kanıksadıktaa sanki...
Afedersin ablaakraliçeyle dalga geçilmez...
En cok da sinirimi o bozuyor zaten niye kanıksıyoruz ki?? Böyle seyleri hak eden bir millet miyiz ki "alıştık artık" diyebiliyoruz. Neyse... Söylenecek söz cok, bitmez...
Dun aksam cok kötüydü ne Facebook ne Twitter. Simdi gene girilebiliyor galiba..
Haklı adam..dğn akşam rıdvan program da ne güzel söylemiş ateş düştüğü yeri yakmamalı demiş... biz şimdi maç mmı konuşucaz yani demiş ben konuşamam kimse kusura bakmasın maçıda izleyemedim zaten dedi... ben tvv başında olsam ikimize de küfrederdim dedi bayıldım adamın tavrına helal olsun adammış....
Ben çıkıyorum tatlışlar sonra görüşürüz.
Vayy rakibem tebrik ederim hadi gözün aydın.. Kırdın artık daha rahat gider kilolar..gördüm kııız hem de dedim defne dediydi ........... 66,6 şu 6 ların güzelliğine bakar mısın :)
Canım kaptanımız kabul ederse seve seve kabul ederiz hoş geldinHanımlar merhaba,
Ben su an 8. takımda yarısmaktayım, ancak grubumuz pek aktif olmadıgı icin motivasyon eksikligi cekiyorum.toplight kaptanım eger uygun olursa bu takıma gecebilir miyim :) kollontai ve ebrusonmez ile ip atlama yarısmasından da tanısıyoruz, bir de gördügüm kadarıyla bu takım da oldukca aktif, o yuzden burada daha motive olacagımı dusunuyorum. Ben de elimden geldigince günlük menülerimi paylasıyorum, yorumlarda bulunuyorum 8. takım topiginde de görebilirsiniz zaten :)
Vayy rakibem tebrik ederim hadi gözün aydın.. Kırdın artık daha rahat gider kilolar..
Canım kaptanımız kabul ederse seve seve kabul ederiz hoş geldin
toplight canım çok geçmiş olsun oralarda dikkatet kendine
kollontai canım KV de çok geçmiş olsun nilsub canım kızçene bak sen dikkatet..çok geçmiş olsun...
Ben hepsini okuyamadim geçmişin ama daha okuycam ..
kız paylasmıycan zaten ikimiz onu kontrol edicez, sen yine benim biricik rakibemsinGayet iyi..
Sağol canım benim
Allahtan izindeyim ya!
Paylaşamaaaaaamm paylaşamaaam
sagolasın canım, aynen ya olsam da kurtulsam bugun kronik iltihaplanma cıktı, hala regl olamadım, aaay ay bitecek insallah :)Amin tatlım sağolasın.
Bende diyorum bu kız nerde diye.
K.validene çok geçmiş olsun canım.
Reglin ilaçlardanda gecikiyor olabilir takma kafana.
Hayırlısıyla şu ameliyatı bi atlatsaydın..
canım cezan 100 ip atlamaayyy dün akşam yazacaktım ama misafir geldi trambolinimin üzerinde basıldım :)
hiç oturmadım pc başına farketmez zıplarız...
dünkü menüm
sabah : bi kase lahana çorbası + yarım tavuk göğsü
öğlen : bi kase lahana çorbası
akşam : 1 kase lahana çorbası
su : 2lt
1 demlik yeşil çay
spor 5 dk trambolin....
misafirim yer içerken ben limonlu ılıksuyla eşlik ettim kendisine ....
kaptan kabul etmis canım hosgeldin, ben de burda kaptan yardımcısıyım, gunluk menu ve sporları kontrol ediyorumHanımlar merhaba,
Ben su an 8. takımda yarısmaktayım, ancak grubumuz pek aktif olmadıgı icin motivasyon eksikligi cekiyorum.toplight kaptanım eger uygun olursa bu takıma gecebilir miyim :) kollontai ve ebrusonmez ile ip atlama yarısmasından da tanısıyoruz, bir de gördügüm kadarıyla bu takım da oldukca aktif, o yuzden burada daha motive olacagımı dusunuyorum. Ben de elimden geldigince günlük menülerimi paylasıyorum, yorumlarda bulunuyorum 8. takım topiginde de görebilirsiniz zaten :)
sagolasın betusum, valla bende bunaldım ne diyeyimgeçmiş olsuun Allah ikinize de şifa versin.... sen de dön gayrı yaaa....
simdi geldim dr dan, kronik iltihaplanma var iltihap varken ameliyat riskli ama olmak zorundayım valla regl de olamıyorum iyice sinirlerim bozuldukollontai gittin mi doktora ne dedi ne oldu...
simdi geldim dr dan, kronik iltihaplanma var iltihap varken ameliyat riskli ama olmak zorundayım valla regl de olamıyorum iyice sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?