Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

artık kanıksadıktaa sanki...
En cok da sinirimi o bozuyor zaten niye kanıksıyoruz ki?? Böyle seyleri hak eden bir millet miyiz ki "alıştık artık" diyebiliyoruz. Neyse... Söylenecek söz cok, bitmez...

Evet yaa onuda sınırlamışlar ama giriyor çok şükürr.
Özellikle sosyal ağları sınırlamışlar face açılmıyor bilee
Dun aksam cok kötüydü ne Facebook ne Twitter. Simdi gene girilebiliyor galiba..

dğn akşam rıdvan program da ne güzel söylemiş ateş düştüğü yeri yakmamalı demiş... biz şimdi maç mmı konuşucaz yani demiş ben konuşamam kimse kusura bakmasın maçıda izleyemedim zaten dedi... ben tvv başında olsam ikimize de küfrederdim dedi bayıldım adamın tavrına helal olsun adammış....

Haklı adam..
Ne dertler yaşanırken oturup maç konuşmayı yedirememiş kendine helal olsun..

gördüm kııız hem de dedim defne dediydi ........... 66,6 şu 6 ların güzelliğine bakar mısın :)
Vayy rakibem tebrik ederim hadi gözün aydın.. Kırdın artık daha rahat gider kilolar..
Canım kaptanımız kabul ederse seve seve kabul ederiz hoş geldin
toplight canım çok geçmiş olsun oralarda dikkatet kendine
kollontai canım KV de çok geçmiş olsun nilsub canım kızçene bak sen dikkatet..çok geçmiş olsun...

Ben hepsini okuyamadim geçmişin ama daha okuycam ..

inşallah çok durdum 67 de çünkü.... neydeyse 1 ay olacaktı....

Gayet iyi..

Sağol canım benim
Allahtan izindeyim ya!

Paylaşamaaaaaamm paylaşamaaam
kız paylasmıycan zaten ikimiz onu kontrol edicez, sen yine benim biricik rakibemsin
Amin tatlım sağolasın.

Bende diyorum bu kız nerde diye.
K.validene çok geçmiş olsun canım.
Reglin ilaçlardanda gecikiyor olabilir takma kafana.
Hayırlısıyla şu ameliyatı bi atlatsaydın..
sagolasın canım, aynen ya olsam da kurtulsam bugun kronik iltihaplanma cıktı, hala regl olamadım, aaay ay bitecek insallah :)

canım cezan 100 ip atlama

kaptan kabul etmis canım hosgeldin, ben de burda kaptan yardımcısıyım, gunluk menu ve sporları kontrol ediyorum eksik yapana ceza yazıyorum

geçmiş olsuun Allah ikinize de şifa versin.... sen de dön gayrı yaaa....
sagolasın betusum, valla bende bunaldım ne diyeyim

simdi geldim dr dan, kronik iltihaplanma var iltihap varken ameliyat riskli ama olmak zorundayım valla regl de olamıyorum iyice sinirlerim bozuldu

ee antibiyortik falan vermiştir tarih verdi mi... yalnız iltihaplıyken olma ameliyat daha zor oluyor iyileşmesi zaman alıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…