- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.521
Vayy vayyy vayyy65,9olunca tam 10 kg olcak wuuu... 64 te bir lahmacun hakkım olcak.....
Niye hayal olsun kız az bişicik kalmışşşhayaller hayaller....
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyorr.Takımınıza katılabilirmiyim_?
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyorr.
Takımınıza katılabilirmiyim_?
ayy o kadar kibar sordun ki nasıl hayır diyelim :)
Ay sizde o kadar içten cevap verdiniz ki , çok sevindim :)
Yaa valla süper olur canım. Ben sözde yarısma düzenledim toplamda ne kadar atladın desen 0'a yakın yani
Bana da mı geldi o taş acabaaa? Sabahki laflarından sonra üstüme alınır oldum53 falandır zayıf o birazda uzun.... nefret ettiğim insan tipi :) hiç hazetmem :)
Yaa valla süper olur canım. Ben sözde yarısma düzenledim toplamda ne kadar atladın desen 0'a yakın yani
Aksama atlamaya calısayım artıkk, hazır rakibim de cıkmısken
Bana da mı geldi o taş acabaaa? Sabahki laflarından sonra üstüme alınır oldum
Bak bak laflara bakben lafımı ortaya kodum. beğenen alır gider, beğenmeyen bırakır gaçar. :)))
Tamam o zamn ben bi kerede atlamıyorum 100 100 atlıyorumm. Ayağını denk al benceeYaa valla süper olur canım. Ben sözde yarısma düzenledim toplamda ne kadar atladın desen 0'a yakın yani
Aksama atlamaya calısayım artıkk, hazır rakibim de cıkmısken
Bak bak laflara bak
e tekmil ver o zaman boyun kilon hedefin neler yapıyosun bi anlat bakalım...
Boy : 1.70 cm
Kilo : 88 kg
Hedef simdilik : 75
Evliyim , 20 aylık bir oğlum var.
93 ile hamile kalıp , 110 ile doğuma girdim.
İste 20 aylık süreçte de 84 e kadar düşmüştüm ki , psikolojik sorunlardan ötürü 4 kiloyu geri aldım.
Bu yüzden de burdayım. :)
Vallahi dişliymişsin... Ben maksimum 50 atlayabiliyorum tek seferde. 50-50-... atlayabildigim kadar ama iste pek üstüne düsmedim. Bugün gaza getirdin beni bakTamam o zamn ben bi kerede atlamıyorum 100 100 atlıyorumm. Ayağını denk al bencee
HosgeldiiiiinYaş : 27
Boy : 1.70 cm
Kilo : 88 kg
Hedef simdilik : 75
Evliyim , 20 aylık bir oğlum var.
93 ile hamile kalıp , 110 ile doğuma girdim.
İste 20 aylık süreçte de 84 e kadar düşmüştüm ki , psikolojik sorunlardan ötürü 4 kiloyu geri aldım.
Bu yüzden de burdayım. :)
Kansızlık bi ara bende de bayılma yapmaya başlamıştı. Nelerden şüphelenmiştim yaa ne tahliller yaptırmıstım Allahtan kansızlık cıkmıstı. Kadınların genel problemi sanırım bu kansızlık :) Bol bol et ye ama yanında ayran, yogurt falan tüketme canım demir emilimini azaltmasın.Merhaba kızlar,
İyi haberlerle geldim çok şükür.
Dün bana kızan dr bugün tebrik etti bu kadar kiloyu böyle sağlıklı verdiğim için.
Çok sağlıklıymışım karaciğer enzimlerimden hormonlara kadar herşey çok iyiymiş.
Sadece kansızlığım çok ilerlemiş oda tansiyonumu düşürüp baygınlığa neden oluyormuş
Haa bide B12 çok düşükmüş.
Kansızlık için hap kullanıyordum zaten bir tane daha ekledi dozaj yükseldi
Birde B12 için hap verdi
Ben biraz daha kilo vermek istiyorum devam edebilirmiyim diye sordum.
Aynen devam et harikasın dedi..
Ben bir bakayım ben yokken ne dedikodular yaptınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?