- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #166.721
neden çok mu spor yaptın?Hoşbuldumm çok yorgunumm.
Evet onu kaydettim. Ondan yaptım.zumbaya o dünkü linkteki zumba videosundan baktın dimi?
Evet cok spor yaptı ondan yorgun. Ben cevap vereyim onun yerineneden çok mu spor yaptın?
@kollontai ,btlbetul bugünkü menüm
sabah:
1 dilim tavuk salam
1 dilim kepek ekmeği
1/2 kk peynir ev yapımı
yarım domates
yarım salatalık
2 yeşil zeytin
1 fincan şekersiz çay..
ara:2 kuru kayısı 2 ceviz
öğlen
3 kaşık tavuklu bezelye
3 kaşık ev yapımı yoğurt
akşam mercimek çorbası 3 kepçe
3 lt su ,bugün gene temizlik yaptım ama 700 ip atladım 100 er 100'er
ayrıca bir spor yapmadım yani..
10 dk tek yapabildimm.Ama çok zevkli
Kalbim izin verseydi daha çok yapardım.
çok zevkli müzikleride güzel ama çok yoğun yapanlar bile ter içinde kalmış videoda10 dk tek yapabildimm.Ama çok zevkli
Kalbim izin verseydi daha çok yapardım.
Zor demii@kollontai
menüm
sabah 1 yumurta 3-4 çatal patatesten patatesli yumurta
öğlen lahana çorbası
akşam lahana çorbası
tamamm sevdim de 2 gün üst üste çekilmiyor bu meret :)
Su : 2lt
1 demmlik yeşilçay
spor
4 mil leslieye başladım ama bitiremedim 34. dk pes ettim
100 squat
100 zıplama -- cezaaa
regl oldum olacam olamıyorum :) garı olmak ne zor ne zor....
gayet memnun canım bir dünya kız arkadaşı var veletinsiz bi de o erkeğin halini düşünün bu ne yaaa diyodur :)))
Benimde soğan çorbam öle çok oldu.ayy ne biliim çok olmuş aç gözlü pis boğaz olunca insan :)) yarına da var ben ziyan etmem biilen bilir :))
hehehe çok beklersinrakibim sağlam geliyosun bakalım yarın dını dınıııınnnn böyük gün errr meydanında bakalım kim kazanacaaak :)
Ya ne güldümtutmayın beni gidip keyiff kahvesi yapçem anam şu an böyyle bütün enerjim çekilip alınmış içimden gibi kolum kanadım böyle akıyo yerlere......... yer çekimi artmış olabilir mi...... yoksa yer beni yutmaya mı çalışıyo.... hüüüp diye içine mi çekiyo beni... ben keçilerimi topliyimde gidip kahve yapiim bari... kaldırın beni keçilerim :))
Tamam o zamn bu hafta çok yüklenmeyelimmAtom karınca gibisin mübarek, yerinde durmuyosun. Ben daha yeniyim üstüme gelme bu kadar
Tamm ya hemncik kızmaBöyle kıyaslamalar hic hoş olmuyor yalnızİlk gün şeysine ver, sonradan acılıcam ben görürsün
yesinler seniama varya bana bi seksülükte gelmiş yaneee :))) azcık incelmişim sanki.... olcek olcek adam olcem ben...
Gaza getirmeyi başardım yaniiiTamam azcık dinleneyim bariiiii500 yapıcam söz
Tamam o zamn bu hafta çok yüklenmeyelimm
Şaka yapıyorum ya, hoşuma gitti senle laflaşmakTamm ya hemncik kızma
ben bu saatten sonra hiçbişey içmiyorum benim yerimede iç olurmu?tutmayın beni gidip keyiff kahvesi yapçem anam şu an böyyle bütün enerjim çekilip alınmış içimden gibi kolum kanadım böyle akıyo yerlere......... yer çekimi artmış olabilir mi...... yoksa yer beni yutmaya mı çalışıyo.... hüüüp diye içine mi çekiyo beni... ben keçilerimi topliyimde gidip kahve yapiim bari... kaldırın beni keçilerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?