Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar yeni kurallar getirelim bence

önümüzdeki hafta her gün sabah ılık limonlu/limonsuz suyla başlasın güne.... limon midesine dokunan varsa sadece ılık su içsin......

ne dersiniz?
ben her sabah büyük bira bardağında ılık limonlu su içerek güne başlıyorum kesinlikle iyi birşey canım
bu arada ankaradaki ünlü diyetisyenlerden birisi hersabah 50 tane ipsiz ip atlama yaptırıyormuş sabah kalkar kalkmaz meto hızlanıyormuş aklıma geldikçe yapıyom ama çoğu zaman unutuyorum
kesinlikle insanın evi gibii yok
+2 kişi olduk yok mu arttıran.....
bende varımm bu arada yeşil çayımı sabah 2 bardak içtimmm
canım patates salatası da hiç masum değil eğer evde varsa brokoli karnıbahat haşla onun salatasını yap üzerine sarımsak limon ve zeytinyağı karıştırıp dök muhteşem hem de sağlıklı varsa kırmızı pancar veya kereviz al robottan geçir süzme yada yoğurdun koyu kısmı ile karıştır arasına cevizde atabilirsin çok güzel sağlıklı bir şey kolay da yapması
Hımm anladım
Teşekkür ederim. Ben 1 yumurta 1 küçük çay bardağı süt 2 silme kaşıkta yulaf kepeği koydum.
Günde 2 kaşık çokmu olur?? Sınır nedir?
dukan atak döneminde 1,5 kaşık yulaf kepeği seyir evresinde 2 kaşık kullanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…