- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #167.901
Isınmadan atlayınca da baldırlar kopuyor. Yoksa atlardım şimdiBende yarın alıcam artık karşılıklı atlarızz.
Ben 1 litre içtimm.Akşam karnımı da doldurmuş oldu..bugun ki kacamak aşıkları yatmadan bitki cayı ya da yesil cay icin bi kupa!!!!
Afiyet olsunn.Tamam içiyorum hemen
Bilmem ki?? Kollontaiye sormak lazım..Isınmadan atlayınca da baldırlar kopuyor. Yoksa atlardım şimdiYa da zaten acıyor diyerek gene de atlasam mı acaba?
çok güldüm valla çıkmıştım geri girdim cezalar yine yazılmadı al sana bi stres dahaDemi yani??
herkeste senin armutları saymış yalnızUnutmuşum canm..
Yazdığımda yemiştim zaten
Evet yaaçok güldüm valla çıkmıştım geri girdim cezalar yine yazılmadı al sana bi stres daha
Hevallaherkeste senin armutları saymış yalnız
yalnız benim baklavalara laf söylerken sende fena tosladınOldu o zaman, aldım cezamı da gidiyorum ben
tamam canım sana guveniyorumTamm bu hafta çok dikkat edecemmm..
Sensiz olmazz
ısınmadan o kadar atlarsan sakatlanırsın canım yarın atla bisey olmazIsınmadan atlayınca da baldırlar kopuyor. Yoksa atlardım şimdiYa da zaten acıyor diyerek gene de atlasam mı acaba?
Bugun hepimizz kötüyyydükkyalnız benim baklavalara laf söylerken sende fena tosladın
Güvenini boşa çıkarmayacağımm.tamam canım sana guveniyorum
ısınmadan o kadar atlarsan sakatlanırsın canım yarın atla bisey olmaz
İyi gecelerr...iyi geceler kızlar :)
1000'i zaten tek seferde atlayamam ki imkansızısınmadan o kadar atlarsan sakatlanırsın canım yarın atla bisey olmaz
iyi geceler kızlar :)
İyi geceleeer..İyi gecelerr...
hadi öptüm iyi geceler ben bu gece rüyamda elinde sopa kollantai beni ip atlatırken görürüm kesinİyi gecelerr...
İyi gecelerrrhadi öptüm iyi geceler ben bu gece rüyamda elinde sopa kollantai beni ip atlatırken görürüm kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?