Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz bu sabah yuruyuse cikalim demistik arkadaslarla ama yagmur var gibi, bakalim simdi yuruyus yerine gidiyoruz ne karar cikacak.. Sonra da kahvalti.. Bugun pek bakamayabilirim, öptüm sizleri simdiden:)

Günaydınnnnnnnn.....
Ben çıktıktan sonra yemişsiniz zılgıtı... :))))
Bu hafta iyi bir derece yapmalıyız kızlar..takımın derecesini yükseltmeliyiz !!! ne dedik cuma günü bu hafta superrrr olucazz... Hadi bakalım kacamaksiz günlere merhaba
Sabah limonlu suyumu içtim.. 100 ip atladım .. Kahvaltımı ettim,birazdan sporumu yapıcam...
Haydiii pazar diye fazla uyumayın kaldırın totişleri..

Evet bizimde ortak yanimiz cikti baya:) bakalim daha nelr cikcak yasit olmamiza sevindim canim

bu arada ayın 24 unde tam 10 ay olacak diyete ve spora baslayalı olculerimi yazıcam ne kadar eksiyim gorursunuz simdiden tuyo vereyim 42 bedenden 36 bedene dustum toplamda
MasAllah bebis ben kiyafet almadigimdan kaca giriyorum tam anlamadim ya 38 iyi oluyo bazi kiyafetlerde oda olmuyo en iyisi cikip magazalarda bakmak ne oluyo ne olmuyo:)

günaydın kızlar sabah 8 de bi baktım abooo 500 küsür mesaj anca bitirebildim maşallah ceneniz düşmüş kollontai yazmış cezaları haketmişsiniz ne diyeyim bugünden sonra daha dikkatli olursunuz artık bende sömestr dönüşü çok uzun süredir görmediğin bi kg yu görmüştüm allaha şükür bayaa bi gitti her ne kadar mexun olsam da kg yu korumak lazım dikkat edin kendinize

günaydın kızlarrrr
ne kaçamağı allah aşkına bi dahamı tövbe
ne utandım akşam zılgıtı yerken bi bilseniz yok anacım ben hem bugun sporumu hemde menümü asla şarşırmıcam sabah bende içtim ılık suyumu 30 dakikada yürüdüm şimdi kahvaltı yapıcam hadi öpüyorum herkesi iyi pazarlar

Günaydın kızlar,

Ekrana bakmaktan midem bulandı, ne çok konuşmuşsunuz :) Cuma akşamı misafirlerim geldi sabah 4 de yattık, ertesi gün saat 2 gibi gittiler tam dinlencem eşim aradı annemler çaya gelcekmiş diye. Haydee kalktım çayın yanına bişeyler yaptım, kayınvalidemler, kayınbiraderler toplaşıp geldiler, onlarda sağolsunlar doğum günüm diye sürpriz yapmak istemişler. Çok şaşırdım çok da sevindim tabi. Neyse onlar gittiler kızı uyuturken uyumuşum. 2 gün o kadar yoruldum ki. Bugün pazar eğer son anda bişey çıkmazsa tembellik yapmak istiyorum :)
Öpüldünüzzzzz

:) sabah yuruyus guzel olur firsatim olsa bende cikardim ama hava burda cok soguk ya

MasAllah bebis ben kiyafet almadigimdan kaca giriyorum tam anlamadim ya 38 iyi oluyo bazi kiyafetlerde oda olmuyo en iyisi cikip magazalarda bakmak ne oluyo ne olmuyo:)
valla canım ben 64 kiloyken bi alısveris yaptım 38 bedendim, simdi hepsi bol oluyo aldıklarımın, bir iki 36 beden etek denedim oldu 55 olayım o zaman tekrar alısveris yapıcam
tatlım mesele ceza falan da degil aslında şurda 3 gun sonra yaz geliyo, tontis gezmeyelim dimi :) listede de 4 kisi olcaz bu hafta hepimizin iyi vermesi lazım sarı kartı sildirmek icin

Ben bu hafta listede varmıyım emin olamadım da bir sonraki hafta mı yoksa canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…