- 29 Temmuz 2009
- 418
- 1.110
- 638
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.321
Arkadaşım merhaba bende Çanakkaledeyim.çanakkale canım
O ücgen neymiş, nereyi çalıştırıyormus :)evet tatlım yaa sen ölçü aldım deyince kafam dank etti benim hem sadece squat değil aklıma geldikçe betüşün üçgen hareketini falan da yapmaya çalışıyorum
Hoşgeldin canım, insallah hepimiz incecik olacagız :)Merhaba arkadaşlar aranıza katılmaktan çok mutluyum inşallah sizinde desteğinizle fazlalıklarımda n kurtulcam
O ücgen neymiş, nereyi çalıştırıyormus :)
Hii tamam bildim bunu. Tam benlikmiş koca totomu eritir belki
Hii tamam bildim bunu. Tam benlikmiş koca totomu eritir belki
odul gunlerinde sabahları simit ye canımTebrik ederim canım menün ve sporun cok iyi
Bence de yaa, ben simidi cok severim, o yüzden benden simidi almasınlar nolur
Yağ koymadan yapamam muhtemelen ama pirinc koymadan mercimek ve bulgurla yapabilirim sanırım
Yaa ama,amaHafta 1 de olsa yesem olmaz mı? Ben simidi cok severim
Yihuuu
Ben eksi gördüm bugüüün
Geçmiş olsun canım..
Ya ben isyan etmiyorum aslında, bu cezalar falan beni daha cok motive ediyor :) O yüzden yanlıs anlasılmak istemem, hak edince bas cezamızı :))
Cok iyi canım tebrik ederim
hakettiler amaHepsini okudum canım.
Rakibem de iyi azarlamis oh canıma değsin!
squat inceltir ben aylardır yapıyorumSquat kalçayı biçimlendirdiği için dışarı doğru çıkması normal diye okudum bi yerlerde, o yüzden kalçamın artışını anlamlandırabiliyorum biraz ama o kadar da cıkmaması lazım sanki :)) Bilemedim ben bu işi kaptanım.
Bence yarın sen de ölcülerini al, bi de program bitince bakarsın 3 haftadaki degisimi görmüs olursun
tatlım hosgeldin, guncel kilonu ve hedef kilonu yazar msın?Merhaba arkadaşlar aranıza katılmaktan çok mutluyum inşallah sizinde desteğinizle fazlalıklarımda n kurtulcam
"Ödül günlerimizi biz mi belirliyoruz peki?", "Ayrıca ödül günlerimde yedigim seylerden ceza alacaksam neden ödül günüm var?" diye sorular belirdi aklımdaodul gunlerinde sabahları simit ye canımanlastık sanırm :) ben yazarım cezayı benana
Ben yanlıs yapmış olabilirim, zaten 2 haftaki ölcülerime göre bi fazlalık söz konusu ve bu 2 haftada da pek squat yaptıgım söylenemez. Bilemedim ki, yanlış ölcü de almıs olabilirim. Bakıcaz bi caresine artık :)squat inceltir ben aylardır yapıyorumyanlıs yapmıssındır hareketi ya da esnemeyi
O ücgen neymiş, nereyi çalıştırıyormus :)
betüş resmini koymuş arada bunu da yapıyom ben
Ben de düzenli yapmaya başlayacagım bugünden itibaren. Basen-kalça bölgesi icin baya önerilen bir seymis arastırdıgım kadarıyla :)betüş resmini koymuş arada bunu da yapıyom ben
ben cuma tartıdan sonra odul yapıyorum evet kendin belirliyosun ben tartıyı listeyi etkilemesin diye cuma yapıyorum ama odul gunu de olsa ben cezanı yazarım"Ödül günlerimizi biz mi belirliyoruz peki?", "Ayrıca ödül günlerimde yedigim seylerden ceza alacaksam neden ödül günüm var?" diye sorular belirdi aklımda
Ben yanlıs yapmış olabilirim, zaten 2 haftaki ölcülerime göre bi fazlalık söz konusu ve bu 2 haftada da pek squat yaptıgım söylenemez. Bilemedim ki, yanlış ölcü de almıs olabilirim. Bakıcaz bi caresine artık :)
Tamam oldu o zamanben cuma tartıdan sonra odul yapıyorum evet kendin belirliyosun ben tartıyı listeyi etkilemesin diye cuma yapıyorum ama odul gunu de olsa ben cezanı yazarım
Maşallah canım mwnün çok ideal olmuş.dünkü menüm
sabah büyük bardak su ve ceviz
yarım simit söğüş yeşillk yumurta peynir 5 zeytin şkersiz çay
arada 1 yeşil elma
kahvaltıyı geç yaptığımız için öğle yemeğini atladık..
akşama dogru 16.30 gibi balık salata ve su..ekmek yok..
Ay hadi hayırlısı gülüm sağlıkla inşallah.kızlar bu sabah 59.9 cıktım +1 kg yarına veririm ben onu
ameliyat tarihimde 17 mart :)
Ooo maşallahBen geldim canım senin sayende beş kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?