Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

odul gunlerinde sabahları simit ye canım anlastık sanırm :) ben yazarım cezayı benana

Hepsini okudum canım.
Rakibem de iyi azarlamis oh canıma değsin!
hakettiler ama
squat inceltir ben aylardır yapıyorum yanlıs yapmıssındır hareketi ya da esnemeyi
Merhaba arkadaşlar aranıza katılmaktan çok mutluyum inşallah sizinde desteğinizle fazlalıklarımda n kurtulcam
tatlım hosgeldin, guncel kilonu ve hedef kilonu yazar msın?

odul gunlerinde sabahları simit ye canım anlastık sanırm :) ben yazarım cezayı benana
"Ödül günlerimizi biz mi belirliyoruz peki?", "Ayrıca ödül günlerimde yedigim seylerden ceza alacaksam neden ödül günüm var?" diye sorular belirdi aklımda

squat inceltir ben aylardır yapıyorum yanlıs yapmıssındır hareketi ya da esnemeyi
Ben yanlıs yapmış olabilirim, zaten 2 haftaki ölcülerime göre bi fazlalık söz konusu ve bu 2 haftada da pek squat yaptıgım söylenemez. Bilemedim ki, yanlış ölcü de almıs olabilirim. Bakıcaz bi caresine artık :)

ben cuma tartıdan sonra odul yapıyorum evet kendin belirliyosun ben tartıyı listeyi etkilemesin diye cuma yapıyorum ama odul gunu de olsa ben cezanı yazarım

Maşallah canım mwnün çok ideal olmuş.
Ama içtiğin su miktarını belirtirsen daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…