- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.341
Demi ya düşün bide haftasonu giremeyenler ne çekti..Günaydın kızlar yazmak iyide geçmişi okumak sinir bozucu:)
2 saatte anlasalım canımOy oy oy..
Kız bu ne kadar yürüyüşe bedel...45dk yetermi?
insallah bitanem ya kurtulcam bu safradanAy hadi hayırlısı gülüm sağlıkla inşallah.
Tekrardan gecmis olsun canım, insallah saglıgına kavusursun en kısa sürede :)kızlar bu sabah 59.9 cıktım +1 kg yarına veririm ben onu
ameliyat tarihimde 17 mart :)
2 saat mi Kız öldürecenmi beni bak bugün 1saat 45 dk yürüyüşüm var ona say olmamı?2 saatte anlasalım canım
insallah bitanem ya kurtulcam bu safradan
insallah canım, sagolasın :)Tekrardan gecmis olsun canım, insallah saglıgına kavusursun en kısa sürede :)
Ben de düzenli yapmaya başlayacagım bugünden itibaren. Basen-kalça bölgesi icin baya önerilen bir seymis arastırdıgım kadarıyla :)
ben cuma tartıdan sonra odul yapıyorum evet kendin belirliyosun ben tartıyı listeyi etkilemesin diye cuma yapıyorum ama odul gunu de olsa ben cezanı yazarım
15 dk daha yuru2 saat mi Kız öldürecenmi beni bak bugün 1saat 45 dk yürüyüşüm var ona say olmamı?
Kurtulursun tatlim yeterki azim ve sabir olsunMerhaba arkadaşlar aranıza katılmaktan çok mutluyum inşallah sizinde desteğinizle fazlalıklarımda n kurtulcam
2 saat mi Kız öldürecenmi beni bak bugün 1saat 45 dk yürüyüşüm var ona say olmamı?
Squattan daha mı cok zorluyor?aaa çok etkili yap yapp beni squattan daha fazla zorluyor....
ben 65 olunca her kez bi gün serbest olcak dimi.... cezasız bi menü....
en birinci beniiiim yaşasııın ama yine ceza almışım :))) en birinciye ceza olur mu ayıp yeaaa :)
Hoşgeldin o zaman.Okuduu
Merhaba elimden geldiğince katılmaya çalışcam
asıl en birinciye ceza oluraaa çok etkili yap yapp beni squattan daha fazla zorluyor....
ben 65 olunca her kez bi gün serbest olcak dimi.... cezasız bi menü....
en birinci beniiiim yaşasııın ama yine ceza almışım :))) en birinciye ceza olur mu ayıp yeaaa :)
Cok gecmis olsun canim ins hayirlisiyla atlatirsin ameliyatikızlar bu sabah 59.9 cıktım +1 kg yarına veririm ben onu
ameliyat tarihimde 17 mart :)
asıl en birinciye ceza olur65.1 olunca herkese benden bi gun izin
Kız ben sabahtan beri ne konusuyorum? Göbektekiler kalca basene gidiyor diye aglıyorum duymuyo musun beniBide koca totodan bahsediyo gıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?