Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaza işe girsemde hafta sonu izinliyim o zaman balıkesire gidince zayıf gitmek istiyorum.. annemin mahalle bile meraklı zayıflıyımda kadıncağızın azıcık havası olsun
ay oda bişeymi benim annem hep 57 kilo falan hiç kilo almaz ama hiç abur cubur yemez teyzem var annemlerin en buyuk ablası 130 140 kg bende kilo alınca annem teyzene mi çekicen diye ödü kopuyor kadının

Ben 55 gibiydim.Çok güzeldi o zamnlarr.
79 la gelin oldum bide gelinlikçi küpürleri karıştırmış .. krem rengi istedim beyazıda eklemiş falan bir kolum beyaz bir kolum krem eteğin önü krem arkası beyaz göğüs kısmıda öle tabi provalarda floresan oşığında belli olmadı dışarıda fotoğraf çekimi yapılırken düğün sabağı farkettik ben ağlamaktan poz veremedim hep fotoğraflarımda gözlerim falan akmışş öleydim yani zayıf olsaydım üstüme dikilmesi gerekmiycekti bu sıkıntıyıda yaşamıycaktım .. 3 yılım bak anca gelinlikçilerin önünden geçebiliyorum o derece fenaydım düşün bakamadım hiçbir gelinliğe üzüntümden
kim gelin olacaksa zayıflasın arkadaşlarr !!!!!!!!!!!

ahhh canım benim ne kötüymüş gerçekten

Giyene gunah giyme demek kotu degilki canim ben giymedim belki ondan bukadar rahat konusabiliyorum:)
Günahı hepimiz biliyoruz sanırım zaten, bence bu platformda bu konuya girmeye çok gerek yok, etrafımıza bir dönüp baksak öyle büyük günahlarla çevriliyiz ki bunlara kadar ...

Yok gülüm senin çok rakibin var boyumuz da tutmuyo bizim ben aramaya devam :))

çok başarılı

hee işte diyorum bu kız niye böle hiperaktif .. lazmışsın geç bile farkettim :)) ne kadar karadenizli tanıdıysam hepinizmi bölee olursunuz yaa neşe kaynaklarımsınız valla
Kesinlikle katılıyorum, lazların enerjisi başka oluyor

Tebrikler, ben çok beğendim

:) kizzz benide o kadina benzetiyorlar:) yuz olarak:))))
Güzel hatun ama benzetiyorlarsa süper :)

yarın sıkı tutmam lazım sporumu cezamda fazla vucudum da çok ağrımıyor alışıyor galiba
İlk zaman hamlık oluyor sonra açılıyor kaslar sanırım

ahh ah kilo başa dert canım .... bulursun tabi çanakkkalede kışın fazla kıpırdanacak yer yokki gelsin kilolar modunda oluyoruz :)
neyse biirlikte veririz inşallah kiloları sen kaç kilosun ben 87 lerdeyim daha
Ben de çocukken 2 sene Çanakkalede oturdum, merkezde. Güzel yer.

Ben de kemoterapiyle birlikte 30 kg aldim 90 kg ile basladim sayilir. 20 gundur dikkat ediyorum 86 ile 87 arasinda gidip geliyorum.
Çok geçmiş olsun, umarım atlatmışsınızdır.

yeşil çay zayıflamaya çok yardımcı oluyor alışmaya çalış şekerim:)
Ben de görüyorum faydasını

kızzz niye takmıyım yetişemiyorum bide herşeyi 2 defa okuyorum yanlış okumıyım diye :d
tak motoru bakalım ama ben 800 gram verdim bile haberin olsun
eyvah takılıyorum canım benim gerçekmi kaçsın şuan ben cumadan beri 500 gr verdim cuma sabahı 80,5 şimdi 80 tam

ay oda bişeymi benim annem hep 57 kilo falan hiç kilo almaz ama hiç abur cubur yemez teyzem var annemlerin en buyuk ablası 130 140 kg bende kilo alınca annem teyzene mi çekicen diye ödü kopuyor kadının
Ayy negüzel annen.Anne kız zayıf olucaksınız..
Benimde annem çok hızlı kilo veriyor.Hemen hemen aynı kilodayız.ama ramazan da kadın eriyor.

senin boy kilo ne kadar canım :)

ahhh canım benim ne kötüymüş gerçekten
sorma ne düğündü yaa.. annemin dizi döndü düğün günü... hoca nikahına yetişemeyenler kavga çıkardı düşün ..eşime sardılar nasıl onlar olmadan nikah kıyılırmış ....çocuk elimden tuttu ağlaya ağlaya çıktı evinden .. ahh ahh .. üstüne fotoğrafçıda gelinlik mevzusu.. inanırmısınız düğün videomu hiç izlemedim .. o günü resmen unutmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…