- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.541
Gelecekler geleceklerrr...bende 53 56 arası idim hep evlenmeden hey gidi eski günlergittiler gelmediler
Hemencecik üzülme kızzz...@ rakibem takmıyo bu akşam beni pekkk hadi hayırlısı:)
ay oda bişeymi benim annem hep 57 kilo falan hiç kilo almaz ama hiç abur cubur yemez teyzem var annemlerin en buyuk ablası 130 140 kg bende kilo alınca annem teyzene mi çekicen diye ödü kopuyor kadınınyaza işe girsemde hafta sonu izinliyim o zaman balıkesire gidince zayıf gitmek istiyorum.. annemin mahalle bile meraklı zayıflıyımda kadıncağızın azıcık havası olsun
79 la gelin oldum bide gelinlikçi küpürleri karıştırmış .. krem rengi istedim beyazıda eklemiş falan bir kolum beyaz bir kolum krem eteğin önü krem arkası beyaz göğüs kısmıda öle tabi provalarda floresan oşığında belli olmadı dışarıda fotoğraf çekimi yapılırken düğün sabağı farkettik ben ağlamaktan poz veremedim hep fotoğraflarımda gözlerim falan akmışş öleydim yaniBen 55 gibiydim.Çok güzeldi o zamnlarr.
Hemencecik üzülme kızzz...
Sen geçersin diye endişeleniyorr bellikii
ahhh canım benim ne kötüymüş gerçekten79 la gelin oldum bide gelinlikçi küpürleri karıştırmış .. krem rengi istedim beyazıda eklemiş falan bir kolum beyaz bir kolum krem eteğin önü krem arkası beyaz göğüs kısmıda öle tabi provalarda floresan oşığında belli olmadı dışarıda fotoğraf çekimi yapılırken düğün sabağı farkettik ben ağlamaktan poz veremedim hep fotoğraflarımda gözlerim falan akmışş öleydim yanizayıf olsaydım üstüme dikilmesi gerekmiycekti bu sıkıntıyıda yaşamıycaktım .. 3 yılım bak anca gelinlikçilerin önünden geçebiliyorum o derece fenaydım düşün bakamadım hiçbir gelinliğe üzüntümden
kim gelin olacaksa zayıflasın arkadaşlarr !!!!!!!!!!!
kızzz niye takmıyım yetişemiyorum bide herşeyi 2 defa okuyorum yanlış okumıyım diye :dd_mndc rakibem takmıyo bu akşam beni pekkk hadi hayırlısı:)
Günahı hepimiz biliyoruz sanırım zaten, bence bu platformda bu konuya girmeye çok gerek yok, etrafımıza bir dönüp baksak öyle büyük günahlarla çevriliyiz ki bunlara kadar ...Giyene gunah giyme demek kotu degilki canim ben giymedim belki ondan bukadar rahat konusabiliyorum:)
Yok gülüm senin çok rakibin var boyumuz da tutmuyo bizim ben aramaya devam :))Hayatım 1.60 boyum dun değil gecen pazar 82ile girdim 1hafta oldu 80 tam şuan istersen olurum senden başka 3rakibim daha var olsun maksat motivasyon senin kilon kaç tam takip edemedim bugün tel giriyorum akşam yemekten sonra gelicem
çok başarılıayy menümü yazıyım bu arada unutmadankollontai , @btlbetul
sabah ılık limolu suyumu içtim 100 ip atladım sonra kahvaltımı yaptım
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
yarım kibrit kutusu peynir
3 yeşil zeytin
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
ara sade türk kahvesi
öğlen : yarım ayva ama üstüne yarım limon sıkılmış öle yedim ..
ara 1 adet ikisi bir arada nescafe
akşam 3 yk pırasa
çarşıya arabayla gitmedim yürüdüm bugün 3 saat çarşıda koşturdum ..
eve gelince 50 yarım mekik
300 ip atlama ve 2 mil leslie
3 lt su içtim bugün..dahada içerim uyuyana kadar aklıma geldikçe içiyorum genelde..
Kesinlikle katılıyorum, lazların enerjisi başka oluyorhee işte diyorum bu kız niye böle hiperaktif .. lazmışsın geç bile farkettim :)) ne kadar karadenizli tanıdıysam hepinizmi bölee olursunuz yaa neşe kaynaklarımsınız valla
Tebrikler, ben çok beğendimkollontai
menüm:
sabah 2 hurma 2 bardak ılık su
sabah: 1 butun domates,5 yeşil zeytin,1 kk peynir ,1 dilim ta.buğ.ek. 2 bardak şekersiz çay
ara : 2 hurma 2 ceviz
öğlen: 1 ekşi yeşil elma 1 portakal
ara :2 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf ezmesi
akşam:1 tabak karnıbahar 1 kase ev yapımı yoğurt
su
2 litre ( yatana kadar 3 lt yaklaşır)
1 demlik yeşil çay (3 kupa ) şimdi yeni demledim yatana kadarda onu içerim
spor
30 dakika yürüyüş dışarda
2 miles leslie
200 ipli ip
20 mekik
(ceza 800 ipimi yarın atlıcam bugun vaktim olmadı )
Güzel hatun ama benzetiyorlarsa süper :):) kizzz benide o kadina benzetiyorlar:) yuz olarak:))))
İlk zaman hamlık oluyor sonra açılıyor kaslar sanırımyarın sıkı tutmam lazım sporumu cezamda fazla vucudum da çok ağrımıyor alışıyor galiba
Ben de çocukken 2 sene Çanakkalede oturdum, merkezde. Güzel yer.ahh ah kilo başa dert canım ....bulursun tabi çanakkkalede kışın fazla kıpırdanacak yer yokki gelsin kilolar modunda oluyoruz :)
neyse biirlikte veririz inşallah kiloları sen kaç kilosun ben 87 lerdeyim daha
Çok geçmiş olsun, umarım atlatmışsınızdır.Ben de kemoterapiyle birlikte 30 kg aldim 90 kg ile basladim sayilir. 20 gundur dikkat ediyorum 86 ile 87 arasinda gidip geliyorum.
Ben de görüyorum faydasınıyeşil çay zayıflamaya çok yardımcı oluyor alışmaya çalış şekerim:)
eyvah takılıyorum canım benim gerçekmi kaçsın şuan ben cumadan beri 500 gr verdim cuma sabahı 80,5 şimdi 80 tamkızzz niye takmıyım yetişemiyorum bide herşeyi 2 defa okuyorum yanlış okumıyım diye :d
tak motoru bakalım ama ben 800 gram verdim bile haberin olsun
Ayy negüzel annen.Anne kız zayıf olucaksınız..ay oda bişeymi benim annem hep 57 kilo falan hiç kilo almaz ama hiç abur cubur yemez teyzem var annemlerin en buyuk ablası 130 140 kg bende kilo alınca annem teyzene mi çekicen diye ödü kopuyor kadının
Ama sadece 1bardak icebiliyorumÇok şükür içebiliyorsun canm.
Kesinlikleeeeeeeeeeee :)))Maşalllah canımm.Çok harika olmuşş
Zyıf gelin olucam kararlıyım diyosun yaniii
senin boy kilo ne kadar canım :)Günahı hepimiz biliyoruz sanırım zaten, bence bu platformda bu konuya girmeye çok gerek yok, etrafımıza bir dönüp baksak öyle büyük günahlarla çevriliyiz ki bunlara kadar ...
Yok gülüm senin çok rakibin var boyumuz da tutmuyo bizim ben aramaya devam :))
çok başarılı
Kesinlikle katılıyorum, lazların enerjisi başka oluyor
Tebrikler, ben çok beğendim
Güzel hatun ama benzetiyorlarsa süper :)
İlk zaman hamlık oluyor sonra açılıyor kaslar sanırım
Ben de çocukken 2 sene Çanakkalede oturdum, merkezde. Güzel yer.
Çok geçmiş olsun, umarım atlatmışsınızdır.
Ben de görüyorum faydasını
Boyum 1,68 kilo da 79 canımsenin boy kilo ne kadar canım :)
öyle öyle alışırsın derken 2 bardak sonra 3 sonra rakiben gibi 1 litreye çıkmadaAma sadece 1bardak icebiliyorum
aaayyy yesinler 8 cm den mi beğenmedin beni kızzzzzzBoyum 1,68 kilo da 79 canım
sorma ne düğündü yaa.. annemin dizi döndü düğün günü... hoca nikahına yetişemeyenler kavga çıkardı düşün ..eşime sardılar nasıl onlar olmadan nikah kıyılırmış ....çocuk elimden tuttu ağlaya ağlaya çıktı evinden .. ahh ahh .. üstüne fotoğrafçıda gelinlik mevzusu.. inanırmısınız düğün videomu hiç izlemedim .. o günü resmen unutmak istiyorumahhh canım benim ne kötüymüş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?