Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok iyi rakip olalım demişsin kaç kilosun bide sabahları ekmek ye tam buğday esmer ekmek yada kepek yoksa kabızlık sorunu çekersin kilo vermen yavaşlar
Ben yiyorum normalde, hatta bana kızıyorlar kızlar ekmek çok diye :) bu sabah ekmek yoktu ondan yemedim ama iyi oldu. Birkaç gün şu son aldığım kiloları veriyim sonra dengelerim

Tatlişim sıkma canını
Sanada kötü bi anını hatırlatmış olduk.
Hem önemli olan eşinle olan mutluluğun huzurun değilmi??
Benim kuzenim çok güzel bi düğün yaptı hemde 2 şehirde ayrı yaptılar.Her şey 4/4 lüktü.Ama evliliği 1 sene sürmedi.
Böyle ufak ayrıntılar içinde sıkma canını..
Zayıflayında istersen birdaha gelinlik alırveya kiralarsın.Fotalarını düzenlersin.

iyi evlenebilmişsiniz bari hayatım bu ne böyle drama gibi inanki:)

Üzüldüm fıstıkım ama mutluysan sorun yok, benim de ilk nikahımdan bi hatıra kalmadı, içimde çok kalmıştı şimdi ikincide inşallah istediğim gibi yapıcam. Bak tören önemli değil ben 14 senemi yedim

Canim benim isyerimde 2 diyetisyenimiz var. Sag olsunlar yardimci oluyorlar. Isin hayirli olsun insallah.

Canımo kargaşada zaten kimse gelinliğini incelememiştir sen rahat oll

Insallah canim. Sorun yok cok sukur. Tesekkur ederim ilginize.

öyle istiyoruz zaten gelinlikçi olan bir arkadaşım var o dedi gelinliğin benden istediğini al git fotoğraflarını doya doya çektir :))))
iyi evlenebilmişsiniz bari hayatım bu ne böyle drama gibi inanki:)
eşimin babası vefat etmiş küçükken .. karışan çok olunca böyle oluyo malesef canım .. herkes kapris yaptı .. annesi sesini çıkaramadı garibim sonuç bu..
mutluyum canım umarım sende çookk mutlu olursun..
kıyafetler gelinlikler bir şekilde geride kalıyo el ele yürüyeceğiniz sizinde bizimde allahın izniyle uzun bir yol var herşey Allahtan .. ben eşime asıl o gün ikinci kez aşık oldum .. kendi evinin kapısından çıkarken bu dünyada benim senden başka kimsem yok dedi ve o şekilde çıktı evinden .. o gün bugündür de çok şükür çok iyiyiz ...ben evime karıştırmıyorum o da eşim yapıyorsa bir bildiği var deyip konuyu kapıyor .. kv zaten Allahlık karışmaz bana hiç kızım kızım diyor başka birşey demiyor onun duası yeter :))
yaaa ben çoktan bastım gaza .. hafta sonu boşuna mı yırtındım yemeyin kızlarr diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…