- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.561
Ben yiyorum normalde, hatta bana kızıyorlar kızlar ekmek çok diye :) bu sabah ekmek yoktu ondan yemedim ama iyi oldu. Birkaç gün şu son aldığım kiloları veriyim sonra dengelerimçok iyi rakip olalım demişsin kaç kilosun bide sabahları ekmek ye tam buğday esmer ekmek yada kepek yoksa kabızlık sorunu çekersin kilo vermen yavaşlar
Yok canım aşkolsun :))))) 3 rakip var dedin ya ondan dedim. Hay Allah iyiliğini versin ne güldmaaayyy yesinler 8 cm den mi beğenmedin beni kızzzzzz
Tatlişim sıkma canını79 la gelin oldum bide gelinlikçi küpürleri karıştırmış .. krem rengi istedim beyazıda eklemiş falan bir kolum beyaz bir kolum krem eteğin önü krem arkası beyaz göğüs kısmıda öle tabi provalarda floresan oşığında belli olmadı dışarıda fotoğraf çekimi yapılırken düğün sabağı farkettik ben ağlamaktan poz veremedim hep fotoğraflarımda gözlerim falan akmışş öleydim yanizayıf olsaydım üstüme dikilmesi gerekmiycekti bu sıkıntıyıda yaşamıycaktım .. 3 yılım bak anca gelinlikçilerin önünden geçebiliyorum o derece fenaydım düşün bakamadım hiçbir gelinliğe üzüntümden
kim gelin olacaksa zayıflasın arkadaşlarr !!!!!!!!!!!
iyi evlenebilmişsiniz bari hayatım bu ne böyle drama gibi inanki:)sorma ne düğündü yaa.. annemin dizi döndü düğün günü... hoca nikahına yetişemeyenler kavga çıkardı düşün ..eşime sardılar nasıl onlar olmadan nikah kıyılırmış ....çocuk elimden tuttu ağlaya ağlaya çıktı evinden .. ahh ahh .. üstüne fotoğrafçıda gelinlik mevzusu.. inanırmısınız düğün videomu hiç izlemedim .. o günü resmen unutmak istiyorum
Üzüldüm fıstıkım ama mutluysan sorun yok, benim de ilk nikahımdan bi hatıra kalmadı, içimde çok kalmıştı şimdi ikincide inşallah istediğim gibi yapıcam. Bak tören önemli değil ben 14 senemi yedimsorma ne düğündü yaa.. annemin dizi döndü düğün günü... hoca nikahına yetişemeyenler kavga çıkardı düşün ..eşime sardılar nasıl onlar olmadan nikah kıyılırmış ....çocuk elimden tuttu ağlaya ağlaya çıktı evinden .. ahh ahh .. üstüne fotoğrafçıda gelinlik mevzusu.. inanırmısınız düğün videomu hiç izlemedim .. o günü resmen unutmak istiyorum
aaaaoooookızzz niye takmıyım yetişemiyorum bide herşeyi 2 defa okuyorum yanlış okumıyım diye :d
tak motoru bakalım ama ben 800 gram verdim bile haberin olsun
Oda benden korktu heralde
duysun duysunOda benden korktu heralde
Amman diyim duymasın..
Canim benim isyerimde 2 diyetisyenimiz var. Sag olsunlar yardimci oluyorlar. Isin hayirli olsun insallah.pek beğendim
oluruz tatlım ben genelde buralardayım ama ay başında işe başlama durumum var o zaman sadece akşamları girerim herhalde .. bu arada diyetisyene gittin mi? çok yakın bir arkadaşımda kemoterapi gördü ve 20 kilo civarında aldı şuan halk oyunlarına falan gidiyo spor amaçlı.. doktor kontrolünde rejim yapıyo vücudu dirençsiz kalmasın diye .. 15 kilo verdi bile .. sende diyetisyene görün görünmediysen tatlım
benimki cahil cesaretiAnammm sen yanmışsın yavrum, naaptın neyine güvendin :)))) ben girmeyeyim o potaya
öyle öyle alışırsın derken 2 bardak sonra 3 sonra rakiben gibi 1 litreye çıkmada
Canımo kargaşada zaten kimse gelinliğini incelememiştir sen rahat ollsorma ne düğündü yaa.. annemin dizi döndü düğün günü... hoca nikahına yetişemeyenler kavga çıkardı düşün ..eşime sardılar nasıl onlar olmadan nikah kıyılırmış ....çocuk elimden tuttu ağlaya ağlaya çıktı evinden .. ahh ahh .. üstüne fotoğrafçıda gelinlik mevzusu.. inanırmısınız düğün videomu hiç izlemedim .. o günü resmen unutmak istiyorum
Hakkaten heeebenimki cahil cesareti
Insallah canim. Sorun yok cok sukur. Tesekkur ederim ilginize.Günahı hepimiz biliyoruz sanırım zaten, bence bu platformda bu konuya girmeye çok gerek yok, etrafımıza bir dönüp baksak öyle büyük günahlarla çevriliyiz ki bunlara kadar ...
Yok gülüm senin çok rakibin var boyumuz da tutmuyo bizim ben aramaya devam :))
çok başarılı
Kesinlikle katılıyorum, lazların enerjisi başka oluyor
Tebrikler, ben çok beğendim
Güzel hatun ama benzetiyorlarsa süper :)
İlk zaman hamlık oluyor sonra açılıyor kaslar sanırım
Ben de çocukken 2 sene Çanakkalede oturdum, merkezde. Güzel yer.
Çok geçmiş olsun, umarım atlatmışsınızdır.
Ben de görüyorum faydasını
öyle istiyoruz zaten gelinlikçi olan bir arkadaşım var o dedi gelinliğin benden istediğini al git fotoğraflarını doya doya çektir :))))Tatlişim sıkma canını
Sanada kötü bi anını hatırlatmış olduk.
Hem önemli olan eşinle olan mutluluğun huzurun değilmi??
Benim kuzenim çok güzel bi düğün yaptı hemde 2 şehirde ayrı yaptılar.Her şey 4/4 lüktü.Ama evliliği 1 sene sürmedi.
Böyle ufak ayrıntılar içinde sıkma canını..
Zayıflayında istersen birdaha gelinlik alırveya kiralarsın.Fotalarını düzenlersin.
eşimin babası vefat etmiş küçükken .. karışan çok olunca böyle oluyo malesef canım .. herkes kapris yaptı .. annesi sesini çıkaramadı garibim sonuç bu..iyi evlenebilmişsiniz bari hayatım bu ne böyle drama gibi inanki:)
mutluyum canım umarım sende çookk mutlu olursun..Üzüldüm fıstıkım ama mutluysan sorun yok, benim de ilk nikahımdan bi hatıra kalmadı, içimde çok kalmıştı şimdi ikincide inşallah istediğim gibi yapıcam. Bak tören önemli değil ben 14 senemi yedim
yaaa ben çoktan bastım gaza .. hafta sonu boşuna mı yırtındım yemeyin kızlarr diyeeaaaaooooo
zayıflada herkes görsün senin nasıl azimli güçlü bi kadın olduğunuCanımo kargaşada zaten kimse gelinliğini incelememiştir sen rahat oll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?