- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.581
Belli olmaz canım...merhumeyi iyi tanırdık diyin kızzlaaarrr
yok onlar benden fazla bi kollontai var bu ara ameliyat işleri girdi diye üstelemezse o üstelemez kalanı fenaBelli olmaz canım...
Sende dişlisinn
Toprakscımm...Taliplerimi bekliyorum der gibi olmamışmı???Boy 1,68- kilo 79 olan ve 10 ayda 15 kilo vermesi gereken birine varsa rakip aranıyoooooorrrrrrrr :))
Maşallah çok sevindim senin adına :) biz de ekimde nikah yaptık aile arasında, şimdilik iyi gidiyor, bakalım İnşallah böyle devam eder.öyle istiyoruz zaten gelinlikçi olan bir arkadaşım var o dedi gelinliğin benden istediğini al git fotoğraflarını doya doya çektir :))))
eşimin babası vefat etmiş küçükken .. karışan çok olunca böyle oluyo malesef canım .. herkes kapris yaptı .. annesi sesini çıkaramadı garibim sonuç bu..
mutluyum canım umarım sende çookk mutlu olursun..
kıyafetler gelinlikler bir şekilde geride kalıyo el ele yürüyeceğiniz sizinde bizimde allahın izniyle uzun bir yol var herşey Allahtan .. ben eşime asıl o gün ikinci kez aşık oldum .. kendi evinin kapısından çıkarken bu dünyada benim senden başka kimsem yok dedi ve o şekilde çıktı evinden .. o gün bugündür de çok şükür çok iyiyiz ...ben evime karıştırmıyorum o da eşim yapıyorsa bir bildiği var deyip konuyu kapıyor .. kv zaten Allahlık karışmaz bana hiç kızım kızım diyor başka birşey demiyor onun duası yeter :))
yaaa ben çoktan bastım gaza .. hafta sonu boşuna mı yırtındım yemeyin kızlarr diyee
Aynen heee :))) Yok dur daha yeni bulmuşken talip malip istemem :)))))Toprakscımm...Taliplerimi bekliyorum der gibi olmamışmı???
Daha ne gülümm..Sen zayıfla gerisi kolayyyöyle istiyoruz zaten gelinlikçi olan bir arkadaşım var o dedi gelinliğin benden istediğini al git fotoğraflarını doya doya çektir :))))
inşallah canım umarım ilk günkü sevginiz , huzurunuz hiç bitmez :))) ömür boyu mutluluklar dilerimMaşallah çok sevindim senin adına :) biz de ekimde nikah yaptık aile arasında, şimdilik iyi gidiyor, bakalım İnşallah böyle devam eder.
inşallah hep beraber hepimizin var bi sebebi zayıflamak için kıızzzzlar birbirimizle ilgilenelim:)Daha ne gülümm..Sen zayıfla gerisi kolayyy
hehehe ne fenalığımı gördün kuzucumm :)) yemeseydin baklavaları sende suan belki 78 leri görücektinyok onlar benden fazla bi kollontai var bu ara ameliyat işleri girdi diye üstelemezse o üstelemez kalanı fena
güle güle canım iyi uykular allah rahatlık versin çocuklara ...Arkadaşlar muhabbetinize doyum olmuyor ama ben size takılırsam akşam işlerim kalacak. Çocukları yatırayım daha spor yapıcam. Öpüyorum, iyi akşamlar
iyi geceler canımArkadaşlar muhabbetinize doyum olmuyor ama ben size takılırsam akşam işlerim kalacak. Çocukları yatırayım daha spor yapıcam. Öpüyorum, iyi akşamlar
aynen öyle bak ben gene gaza geldim 50 mekik daha çekeyim :)))Daha ne gülümm..Sen zayıfla gerisi kolayyy
Çok teşekkür ederim gülüm, hepimiz için en güzeli ne ise o olsun İnşallahinşallah canım umarım ilk günkü sevginiz , huzurunuz hiç bitmez :))) ömür boyu mutluluklar dilerim
kız 2 baklava 5 kilomu aldırdı bana sende amaaannnınnnn yemez olaydım nerden yadimhehehe ne fenalığımı gördün kuzucumm :)) yemeseydin baklavaları sende suan belki 78 leri görücektin
Eşinle nasıl tanıştınız??TAbi anlatmak istersenn.Aynen heee :))) Yok dur daha yeni bulmuşken talip malip istemem :)))))
saol canım bakalım inşallah hayırlı olur çanakkale malesef iş ortamı yönünden kısır ..Canim benim isyerimde 2 diyetisyenimiz var. Sag olsunlar yardimci oluyorlar. Isin hayirli olsun insallah.
İyi akşamlarrrArkadaşlar muhabbetinize doyum olmuyor ama ben size takılırsam akşam işlerim kalacak. Çocukları yatırayım daha spor yapıcam. Öpüyorum, iyi akşamlar
İlgileniyoruz yaainşallah hep beraber hepimizin var bi sebebi zayıflamak için kıızzzzlar birbirimizle ilgilenelim:)
kız sen bugün 79 gibi görünüyorum tartıda demedin mi? o bakımdan diyorum belki 78 i görecektin diye :)kız 2 baklava 5 kilomu aldırdı bana sende amaaannnınnnn yemez olaydım nerden yadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?