- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #168.601
yok yok ben yarın 2 miles leslie 1000 ipl ip daha ne yapabilirsem yapım bakımkız 2 baklava 5 kilomu aldırdı bana sende amaaannnınnnn yemez olaydım nerden yadim
Çek çek kim tutar seniiaynen öyle bak ben gene gaza geldim 50 mekik daha çekeyim :)))
yok 79 ile 80 arası gibi idi sabah sonra tartıldım 80 idim dijital tartı alıcam cuma günü balıkesire gidicem o zamankız sen bugün 79 gibi görünüyorum tartıda demedin mi? o bakımdan diyorum belki 78 i görecektin diye :)
:) kizzz benide o kadina benzetiyorlar:) yuz olarak:))))
tamam işte ilgilenelim boş bırakmayalım diye dedim kızz ne yaptın tartıyı çıkardın mı dışarı?İlgileniyoruz yaa
Korkayım daha kaynanayı eve almıyacan.kız 2 baklava 5 kilomu aldırdı bana sende amaaannnınnnn yemez olaydım nerden yadim
ben en çok gözlerini beğeniyorum kadının çağla şikelin yüzü o kadar güzel değil ama fiziği çok süper hem emre altuğ çok yakışıklı değil ki bence tabiiiiayyyy o zaman pek güzelsin sen biz ailecenek gördüğümüzden beri hayranız hatuna en çok ta ablam beğenir... ben çağla şikel hastasıyım.... s.lak emre bırakılır mı o hatun.....
Yap tabiiiyok yok ben yarın 2 miles leslie 1000 ipl ip daha ne yapabilirsem yapım bakım
ayy menümü yazıyım bu arada unutmadankollontai , btlbetul
sabah ılık limolu suyumu içtim 100 ip atladım sonra kahvaltımı yaptım
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
yarım kibrit kutusu peynir
3 yeşil zeytin
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
ara sade türk kahvesi
öğlen : yarım ayva ama üstüne yarım limon sıkılmış öle yedim ..
ara 1 adet ikisi bir arada nescafe
akşam 3 yk pırasa
çarşıya arabayla gitmedim yürüdüm bugün 3 saat çarşıda koşturdum ..
eve gelince 50 yarım mekik
300 ip atlama ve 2 mil leslie
3 lt su içtim bugün..dahada içerim uyuyana kadar aklıma geldikçe içiyorum genelde..
yok elinde bişe olursa kapıyı açmıcam eli boşşsa açarımKorkayım daha kaynanayı eve almıyacan.
Sen ilçedemisin canısımmyok 79 ile 80 arası gibi idi sabah sonra tartıldım 80 idim dijital tartı alıcam cuma günü balıkesire gidicem o zaman
ben en çok gözlerini beğeniyorum kadının çağla şikelin yüzü o kadar güzel değil ama fiziği çok süper hem emre altuğ çok yakışıklı değil ki bence tabiiii
rakiben taktı motoru vallahi ödümü koparıyo hatunrakibime bak beee pehhh... koymuş kafaya geçecek beni... 50 diyoz 100 yapıyo hatun.... maşallah....
kadının al benisi çok canım bişe demedim:))emre bildiğin itici gıcık.... püffff kendini bişi sanıyo.... totomun kenarı.... ama çağlama laf yok reca ediciğim...
Kız magazine çevirdin burayııı....ayyyy o zaman pek güzelsin sen biz ailecenek gördüğümüzden beri hayranız hatuna en çok ta ablam beğenir... ben çağla şikel hastasıyım.... s.lak emre bırakılır mı o hatun.....
Is sahasi yok haklisin cok zor is bulmak. Diyetisyene gelmek istersen sanada ayarlarim randevu canim. Hem ucretsiz zaten. Yag su tuz seker ne varsa ölçüyorlar.saol canım bakalım inşallah hayırlı olur çanakkale malesef iş ortamı yönünden kısır ..
2 diyetisyene gitmen iyi olmuş canım en doğrusunu yapmışsın inşallah vericez bu kiloları
He dün akşam tartımı kaldırdım ama dayanamadım bugun yine yerine koydum.Bi ilke imza attım.Bugun sadece 3 kez tartıldımm.tamam işte ilgilenelim boş bırakmayalım diye dedim kızz ne yaptın tartıyı çıkardın mı dışarı?
yokkk hayatım kasaba bildiğin burası eşim buralı sağlıkçı 9 sene oldu geleli ailesi burda diye burayı istedi geldik kayınpederim prostat kanseri idi bi evin bi oğlu dayanamadı babasına bende eşime geldik istanbuldan annemler istanbul güngörendeSen ilçedemisin canısımm
devlet hastanesinin mi hangi diyetisyen canım ?Is sahasi yok haklisin cok zor is bulmak. Diyetisyene gelmek istersen sanada ayarlarim randevu canim. Hem ucretsiz zaten. Yag su tuz seker ne varsa ölçüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?