Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyyy o zaman pek güzelsin sen biz ailecenek gördüğümüzden beri hayranız hatuna en çok ta ablam beğenir... ben çağla şikel hastasıyım.... s.lak emre bırakılır mı o hatun.....
ben en çok gözlerini beğeniyorum kadının çağla şikelin yüzü o kadar güzel değil ama fiziği çok süper hem emre altuğ çok yakışıklı değil ki bence tabiiii

rakibime bak beee pehhh... koymuş kafaya geçecek beni... 50 diyoz 100 yapıyo hatun.... maşallah....

ben en çok gözlerini beğeniyorum kadının çağla şikelin yüzü o kadar güzel değil ama fiziği çok süper hem emre altuğ çok yakışıklı değil ki bence tabiiii

emre bildiğin itici gıcık.... püffff kendini bişi sanıyo.... totomun kenarı.... ama çağlama laf yok reca ediciğim...

saol canım bakalım inşallah hayırlı olur çanakkale malesef iş ortamı yönünden kısır ..
2 diyetisyene gitmen iyi olmuş canım en doğrusunu yapmışsın inşallah vericez bu kiloları
Is sahasi yok haklisin cok zor is bulmak. Diyetisyene gelmek istersen sanada ayarlarim randevu canim. Hem ucretsiz zaten. Yag su tuz seker ne varsa ölçüyorlar.

kollontai d_mndc

menüm
sabah
ılık limonlu su yarım litre
50 ip

kahvaltı
2 yumurta yağsız tavada
1 dilim tam buğday ekmeği
2 ceviz

öğlen
1 minik muz
1 kase nesfit sütsüz

ara 1 mandalina

akşam
1 haşlama baget
1 kase yoğurt

spor
4 mil leslie
5 dk tiffanny --- dalağı bıraktık gene tiffannye
50 squat

100 ip -- ceza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…